Ціна пересадки брів в Тунісі

пересадка брів ціна 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про пересадку брів в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної пересадки брів в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про пересадку брів в Тунісі і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих туніських хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна пересадки брів в Тунісі

Середня вартість пересадки брів в Тунісі становить 1200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 900 євро до 1500 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Пересадка брів1200 €

Що таке пересадка брів?

Брови можуть бути відсутніми або рідшати з різних причин, таких як надмірна епіляція, алопеція, рубці після травми обличчя або опіку, або навіть природне старіння.

Пересадкабрів в Тунісі з використанням техніки пересадки волосся FUE. Ми можемо допомогти зміцнити витончену або пошкоджену брову або навіть створити природну, реалістичну брову для тих, у кого зовсім немає волосся.

Чи можна пересадити брови?

Так, пересадка волосся брів можлива! Завдяки техніці пересадки FUE ми можемо повністю відтворити брову з донорського волосся. У Тунісі ці трансплантації широко відомі як бровні імплантати.

Як відбувається пересадка брів?

Трансплантація брів в Тунісі – це процедура, схожа на пересадку волосся, яка спрямована на реконструкцію ваших природних брів. Процес включає в себе взяття донорського волосся зі шкіри голови і пересадку його в брови, щоб виправити витончення брів і досягти більш повних брів.

Донорське волосся витягується з потиличної частини голови за допомогою техніки FUE, а потім готується під мікроскопом для вилучення окремих фолікулярних одиниць.

Потім донорське волосся вводиться в зони порідіння брів або навколо всієї області брів, щоб створити природні брови, за допомогою підшкірної голки 23-го калібру під мікроскопом з великим збільшенням.

Трансплантація волосся брів – дуже делікатна процедура, що вимагає ідеального розміщення волосків у крихітних надрізах, орієнтованих у правильному напрямку і розташованих так, щоб імітувати природний ріст. Скальпель не потрібен, шви не накладаються. Процедура є на 100% мікрохірургічною. Пацієнти відновлюють природний ріст брів без жодних побічних ефектів.

Як довго тримаються брови після трансплантації?

Трансплантація брів – це постійне рішення для імплантації брів. Завдяки техніці FUE ці процедури тривають все життя. Зростання брів буде помітним між чотирма і шістьма місяцями після процедури. Остаточний косметичний результат ви почнете бачити приблизно через 10 місяців.

Чи продовжують рости брови після пересадки?

Оскільки донорське волосся, яке пересаджується в брову, походить зі шкіри голови, ріст волосся залишиться незмінним, і воно буде рости по всій довжині волосся на вашій голові. Отже, пересаджене волосся брів необхідно періодично підстригати (зазвичай раз на місяць). Це є нормою для бровних імплантатів, і через деякий час пересаджені волоски можуть адаптуватися і більше не потребуватимуть підстригання.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️