Етнічна ринопластика в Тунісі

ціна на етнічну ринопластику 1
Написано Melissa

Все, що потрібно знати про етнічну ринопластику в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної етнічної ринопластики в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про етнічну ринопластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує етнічна ринопластика в Тунісі?

У Тунісі середня вартість етнічної ринопластики становить 2 200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 1800 євро до 2600 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування становить 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 6 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Етнічна ринопластика2200 €

Посібник з етнічної ринопластики в Тунісі

Якщо і є одна фізична риса, яка характеризує приналежність до етнічної групи, то це ніс. Існують значні відмінності між носами європейців, азіатів, африканців, американців, афроамериканців, латиноамериканців і східних народів. Залежно від етнічного походження, ніс може бути занадто плоским, занадто загостреним, занадто широким або занадто довгим. Це може призвести до необхідності проведення реконструктивної операції для зміни форми або проекції носа.

Це те, що в Тунісі називають етнічною ринопластикою, косметичною операцією на обличчі для зміни форми носа. Це одна з найменш дорогих косметичних операцій, яку можна провести в рамках пакету медичного туризму.

Що таке етнічна ринопластика?

Етнічна ринопластика – це косметична хірургічна операція, яка передбачає корекцію носа у представників певних етнічних груп. З огляду на форму їхніх носів, вони потребують досить специфічних ринопластичних процедур. При реконструктивно-естетичній операції на етнічному носі деякі пацієнти хочуть отримати більш європеоїдний ніс, інші – зменшити крила носа або просто змінити деякі риси, зберігши при цьому свою ідентичність.

Наприклад, пластиканоса дозволить це зробити:

  • Збільшити проекцію перенісся
  • Підняти занадто плаский ніс
  • Виправити занадто широкий кінчик
  • Зменшити розкриття ніздрів або довжину носа тощо.

Все це вимагає специфічних технік естетичної медицини, якими досконало володіють хірурги етнічної ринопластики в Тунісі.

Для кого призначена етнічна ринопластика в Тунісі?

Як випливає з назви, етнічна ринопластика призначена для певних етнічних груп: африканських, азіатських, латиноамериканських, індійських, китайських та арабських пацієнтів, які бажають змінити форму свого носа через кілька недоліків.

  • Африканці, які мають маленьке перенісся, досить опуклий кінчик, досить товсту шкіру носа і досить широкі ніздрі, і так далі.
  • Латиноамериканці, які мають дуже характерну горбинку на носі, досить опущений або звисаючий кінчик і т.д.
  • Азіати, які мають плоске перенісся і злегка виступаючий, часто закруглений кінчик і т.д.
  • Араби з досить широким профілем носа, що характеризується великою горбинкою і звисаючим кінчиком і т.д.

Пластична хірургія носа доступна як для чоловіків, так і для жінок, але рекомендується, щоб ця реконструктивна операція не розглядалася до 18 або 20 років. Зазвичай саме в цьому віці завершується формування носової піраміди.

Як проводиться етнічна ринопластика?

Етнічна ринопластика в Тунісі проводиться досвідченими естетичними хірургами, які досконало володіють різними техніками хірургії носа для етнічних пацієнтів. Вона проводиться у відомій естетичній клініці, що пропонує комплексне обслуговування. Іноземні пацієнти, які планують операцію з ринопластики в Тунісі, отримають всебічну допомогу під час перебування на лікуванні. Слід зазначити, що операція зі зміни форми носа вимагає госпіталізації на 2-3 дні.

Перед операцією

Як і у випадку з медичною ринопластикою, першим кроком у косметичній хірургії носа є запис на прийом до косметичного хірурга. Ця первинна консультація дозволить йому визначити форму і структуру вашого носа, а також техніку ринопластики, яка найкраще підійде для її корекції. Будуть призначені медичні аналізи, щоб визначити будь-які ускладнення, які можуть виникнути у зв’язку з корекцією.

Ця первинна консультація також дозволить нам визначити хірургічні процедури та необхідну підготовку до операції. Віртуальна симуляція дасть вам уявлення та образ кінцевого результату після операції.

Під час операції

У день операції вами опікуватиметься турботлива і чуйна медична команда. Ви будете в руках чудового пластичного хірурга. Операція проходить під загальним нарко зом в операційній. Вона триватиме приблизно від 2 до 3 годин, залежно від складності косметичної процедури.

Під час етнічної ринопластики хірург може використовувати різні хірургічні техніки для отримання найкращого результату:

  • Хрящовий трансплантат для збільшення проекції носа.
  • Носовий імплантат для розширення занадто плоского перенісся.
  • Пластика ніздрів для зменшення занадто відкритих ніздрів.
  • Хрящовий шов для зменшення занадто широкого або опущеного перенісся.
  • Резекція хряща і кістки для зміни кісткової структури перенісся і кінчика носа.

Після косметичної операції пластичний хірург встановлює ендоназальну шину, щоб “новий ніс” прижився природним чином.

Після операції

Реконструктивна операція закінчена, і ви перебуватимете під наглядом лікаря протягом однієї ночі. Систематично приймаються знеболюючі препарати для полегшення наслідків операції та будь-яких больових відчуттів. Ви також можете відчувати певний дискомфорт при диханні, але це не впливає на якість вашого дихання. Більше того, операція на носі не вплине на ваші дихальні функції.

Період відновлення від 7 до 10 днів призначається для того, щоб допомогти пацієнтам краще відновитися після косметичної операції. Протягом 10 днів після операції необхідно змінити пов’язку, зняти шви та шину.

Запобіжні заходи після етнічної ринопластики в Тунісі

Для отримання задовільних результатів цієї реконструктивної пластичної операції, а також для кращого загоєння носа важливо дотримуватися кількох запобіжних заходів, таких як

  • Не дряпайте ніс, якщо у вас алергія.
  • Уникайте сильного чхання або, якщо можливо, стримуйте чхання.
  • Промивайте ніс спеціальним спреєм.
  • Не торкайтеся носа і не розчавлюйте його.
  • Спіть у спеціальній позі: злегка піднявши голову. Уникайте сну на животі.
  • Не лягайте на тривалий час.
  • Не займайтеся важкими фізичними навантаженнями під час відновлення та протягом 3 місяців після операції.
  • Не носіть сонцезахисні окуляри, а замість окулярів за рецептом використовуйте контактні лінзи.
  • Дотримуватися здорового способу життя: не палити і не вживати алкоголь.

Скільки коштує етнічна ринопластика в Тунісі?

Ціна пластики носа в Тунісі варіюється від €1,800 до €2,600. Ця ціна включає в себе все медичне перебування: хірургічну процедуру, медикаментозне лікування, післяопераційне спостереження, гонорар хірурга, трансфер з готелю або клініки в аеропорт, медичну та лінгвістичну допомогу.


Зверніться до нас за індивідуальною пропозицією і дозвольте нашому агентству медичного туризму провести вас. Ми зв’яжемо вас з найкращими хірургами.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Melissa

Мене звуть Мелісса, і з 2014 року я працюю медичним та науковим письменником. Маю великий досвід написання регуляторних та медико-маркетингових документів, що охоплюють широкий спектр терапевтичних напрямків.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️