Етнічна ринопластика в Іспанії

етнічна ринопластика іспанія 2
Написано Melissa

Все, що потрібно знати про етнічну ринопластику в Іспанії! Яка середня ціна в Мадриді чи Барселоні? Наші поради для успішної етнічної ринопластики.

NaykrashchaKlinika.com інформує про етнічну ринопластику в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна етнічної ринопластики в Іспанії

Ціна етнічної ринопластики в Іспанії становить 4800 євро. Залежно від ваших потреб, пакет “все включено” може варіюватися від 3500 до 5400 євро. Процедура передбачає нічне перебування в лікарні під загальним наркозом і потребує 6 ночей проживання в готелі в Барселоні або Мадриді. Ця ціна залежить від репутації хірурга та репутації клініки.

Ринопластика4000 €
Вторинна ринопластика4300 €
Ультразвукова ринопластика4600 €
Етнічна ринопластика4800 €

Ви розглядаєте можливість етнічної ринопластики в Іспанії? У цьому вичерпному посібнику ви знайдете все, що вам потрібно знати про позбавлення від непривабливого носа: ціну, самуоперацію та запобіжні заходи, яких слід дотримуватися. Отримайте пропозицію, щоб дізнатися найкращі ціни на ідеальну пластику носа в Іспанії.

Що таке етнічна ринопластика?

Етнічна ринопластика – це один з декількох видів ринопластики. Ця процедура передбачає модифікацію носа з урахуванням етнічної приналежності пацієнта. Це одне з досягнень у цій галузі, адже раніше лікарі просто надавали носу універсальну форму, незалежно від морфології обличчя пацієнта.

Після тривалих досліджень фахівці в цій галузі з’ясували, що кожна етнічна група має гідну форму носа. Європеоїдний ніс, наприклад, не підійде афроамериканцю або азіату. Їм краще підійде підтяжка обличчя.

До того ж косметична хірургія не заборонена в ісламі. Мусульмани можуть зробити расову ринопластику, якщо це потрібно для усунення проблеми, що впливає на дихання.

Яким повинен бути ідеальний кандидат на цю операцію?

На етнічну ри нопластику може претендувати будь-хто. Все, що потрібно – це бажання змінити свій ніс. Однак деякі кандидати підходять більше, ніж інші. Стан шкіри та хрящів також визначають можливість проведення операції.

Правильний віковий діапазон

Ринопластика – дуже делікатна операція. Однак, її можна проводити і неповнолітнім, які ще ростуть. Поки ріст завершується, операція може проходити без проблем. Загалом, мінімальний вік для проведення операції – 17 років для дівчат і 18 років для хлопців.

Достатня кількість шкіри та хрящів

Навіть якщо є вік, який визначає зрілість пацієнта, все одно необхідно перевірити, чи достатньо матеріалу для переробки носа. Якщо це не так, пластичний хірург видаляє відсутній матеріал з певних частин тіла. Це називається операцією з імплантації. Курці не мають права на ринопластику, якщо вони не кинули палити щонайменше за місяць до і місяць після операції.

Вади розвитку носа

Найбільш підходящими кандидатами є ті, хто народився з вадами розвитку носа. Ті, хто має викривлення носової перегородки, також можуть подати заявку. Ми їх дуже заохочуємо, оскільки кожен має право на нормальний ніс.

Як відбувається операція?

Ринопластика не є серйозною операцією, яка триває від 45 хвилин до 2 годин, залежно від того, що потрібно зробити. Якщо це етнічна ринопластика, пацієнт перебуває під загальним наркозом. Але, як і всі хірургічні операції, вона починається з постановки діагнозу. Лише після цього лікар виконує реконструктивну операцію, а після цього настає період спокою для спостереження.

Етапи перед операцією

Перед початком ринопластики хірург переконається, що ви відповідаєте всім вимогам, а саме

  • Правильна кількість матеріалу,
  • Ви не палите щонайменше три тижні,
  • Що у вас є дозвіл батьків (для неповнолітніх),
  • І що ви маєте добрий стан здоров’я.

Цей перелік умов не є вичерпним, і можуть бути додані інші критерії. Іноді навіть необхідно зробити сканування, щоб перевірити поточний стан вашого носа.

Потім лікар покаже можливі зміни та зображення носа після операції. Коли всі індикатори загоряться зеленим кольором, операція буде виконана.

Сама операція

Ринопластика починається з підготовки пацієнта. Анестезіолог вводить препарати, щоб приспати пацієнта. Після того, як пацієнт більше нічого не відчуває, хірург, у свою чергу, вводить речовину, щоб обмежити кровотечу і біль. Речовину залишають діяти на кілька хвилин, перш ніж скальпелем розрізати ніс.

Розріз починається від ніздрів, всередині шкіри, і закінчується на повіках. Після того, як ніс відкритий, хірург шліфує і змінює форму хряща всередині. Він також може замінити кістки, щоб отримати привабливий ніс. Потім він додає шкіру і зашиває її назад нитками. Він перев’язує рану і накладає шини, щоб ніс не рухався.

Що відбувається після операції

Коли операція закінчується, лікар переконується, що пацієнт добре прокинувся. Коли пацієнт прокидається, йому розповідають про всі запобіжні заходи, яких необхідно дотримуватися, щоб ринопластика пройшла успішно. Через сім днів після операції знімають шини і нитки. Через кілька тижнів клапті струпів поступово відпадають, залишаючи невеликий шрам. Згодом він зблякне і повністю зникне.

У деяких випадках пацієнт може помітити крихітну абляцію на носі. Це має доброякісний характер, і турбуватися про це немає про що. Однак ринопластика не повинна перешкоджати диханню. Для забезпечення здоров’я пацієнта буде проведено обхідний та післяопераційний моніторинг.

Запобіжні заходи після операції

Після операції необхідно повністю відпочити протягом щонайменше тижня. Пацієнт не повинен докладати жодних фізичних зусиль, перебуваючи в лікарні. Після зняття шини новий ніс не повинен перебувати на сонці. Ультрафіолетові промені посилюють рубцювання. Для відновлення сяйва шкіри слід наносити розчин гіалуронової кислоти.

Також важливо уникати потрясінь. Тому бажано уникати таких видів спорту, як плавання, футбол, баскетбол і все, що передбачає фізичний контакт. Поява синця і відчуття болю є нормальним явищем. Просто прийміть знеболювальне для полегшення. Перш за все, не паліть, оскільки це перешкоджає загоєнню і посилює біль.

Скільки коштує етнічна ринопластика в Іспанії?

В Іспанії етнічна ринопластика коштує від 3 500 до 5 400 євро. Ця ціна враховує передопераційну консультацію, послуги перекладача, готель, трансфер з аеропорту, операцію і післяопераційне спостереження.


Якщо вам важко прийняти рішення, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною і за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Melissa

Мене звуть Мелісса, і з 2014 року я працюю медичним та науковим письменником. Маю великий досвід написання регуляторних та медико-маркетингових документів, що охоплюють широкий спектр терапевтичних напрямків.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️