Керамічна коронка Emax в Туреччині

ціна керамічної коронки emax 1
Написано Manuella

Зубні коронки – це тип зубного протеза, який використовується в Туреччині, коли тріснутий або частково зламаний зуб неможливо відновити.

NaykrashchaKlinika.com інформує про керамічну коронку Emax в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує керамічна коронка Emax в Туреччині?

Середня вартість керамічної коронки Emax в Стамбулі, Туреччина становить 400 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 300 до 500 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Керамічна коронка Emax 400 €

Що таке керамічна коронка Emax?

Зубні коронки – це незнімні протези, які кріпляться на ясна або спеціально підготовлені (обточені) імплантати. Коронка має анатомічну форму справжнього зуба і дозволяє відновити функції жування та мовлення.

Види зубних коронок в Туреччині

Спектр матеріалів і технологій, що використовуються при виготовленні сучасних зубних коронок, досить широкий, тому нижче ми перерахуємо найпопулярніші варіанти.

1 – Суцільнометалеві коронки. Суцільнометалеві коронки дуже міцні. Вони є ідеальним варіантом для відновлення жувальної функції молярів. Виготовляються з кобальто-хромового металевого сплаву, іноді з покриттям з дорогоцінних металів і золота.

Металева коронка – один з найдоступніших варіантів протезування. Основним недоліком цього виду коронок є їхня низька естетичність, через що їх не рекомендують встановлювати на різці та зуби в лінії посмішки.

2 – Цирконієві коронки – це остання розробка в галузі зубного протезування, яка широко використовується стоматологами та хірургами в Туреччині. Вони складаються з двох елементів: цирконієвого ядра і зовнішнього шару порцелянової емалі. Така структура робить коронку дуже міцною і привабливою.

Щоб виготовити коронку, турецький стоматолог спочатку створює 3D-модель щелеп пацієнта, а потім робить модель самого протеза. За цими моделями фрезерний верстат виліплює необхідну конструкцію з цирконієвої заготовки.

Таким чином виключаються всі можливі неточності при протезуванні: коронка ідеально відтворює форму і розмір натурального зуба і міцно спирається на ясна і сам зуб.

3 – Порцелянові коронки – це ортопедичні, неметалеві конструкції, виготовлені з пресованої кераміки, що робить їх надзвичайно міцними. Порцелянові коронки відомі своєю чудовою естетикою і майже ідентичні природній емалі, тому їх можна легко встановити навіть на передні зуби.

4 – Коронки E-Max. До складу коронок E-Max не входить жодного металу, але за міцністю ці коронки не поступаються сталевим протезам і здатні витримувати великі жувальні навантаження.

Коронки E-Max виготовлені з дисилікату літію – повністю біосумісного матеріалу, який легко піддається тонуванню, заломлює та відбиває світло так само, як і природна зубна емаль. В результаті, навіть при яскравому світлі безметалева кераміка виглядає дуже природно.

Керамічні коронки E-Max можуть замінити понад 60% відсутніх або пошкоджених зубів. Завдяки цій технології лікування зубів в Туреччині може відновити один або кілька зубів поспіль. В останньому випадку доведеться використовувати зубні мости.

Коли нам потрібні зубні коронки?

Зубні коронки – це тип зубного протеза, який використовується, коли тріснутий або частково зруйнований зуб не може бути відновлений менш інвазивними методами, такими як пломбування або використання керамічних пломб.

Поширеними показаннями до використання зубних коронок зазвичай є сильне руйнування зуба і втрата одного або декількох зубів (в цьому випадку коронка може бути використана тільки в тому випадку, якщо у зуба ще є коріння). Зубні коронки також можуть використовуватися для досягнення естетичного ефекту в разі виражених дефектів (аномалій), а також для зміни кольору, форми і положення зуба.

ПродуктиПриродний ефектТермін придатностіОсноваТуреччина
Коронка з плавленого фарфору✓✓Металева200 €
Цирконієва порцелянова коронка✓✓✓✓✓Цирконій290 €
Шпон E-max✓✓✓✓✓✓E-max400 €
Facet Empress✓✓✓✓✓✓Empress400 €
Фацетні люмінесцентні світильники✓✓✓✓✓Порцеляна400 €
Ламінований композитний шпон✓✓Композитний200 €

Як встановлюють зубні коронки в Туреччині?

  • Медичне обстеження. Як і більшість інших медичних процедур, установка зубних коронок починається з медичного огляду, під час якого турецький стоматолог складає план лікування, бере до уваги будь-які протипоказання, які можуть бути у пацієнта, дає рекомендації щодо вибору типу коронки. Стоматолог робить рентгенівський знімок і оцінює стан ротової порожнини: якщо є якісь захворювання, перед установкою коронок пацієнту доведеться провести лікування ясен і всіх хворих зубів, а також видалення зубного каменю і нальоту.
  • Підготовка зуба. Це видалення нерва (не завжди необхідне для жувальних зубів), пломбування кореневого каналу та обточування зуба для підготовки до встановлення коронки. Обточування займає не менше години – стоматолог шар за шаром знімає поверхню зубної тканини, надаючи їй потрібну форму для протеза.
  • Виготовленнякоронки. Після того, як процедура підготовки зуба завершена, стоматолог-ортопед знімає зліпок, за яким буде виготовлена коронка. Для неметалевих протезів (наприклад, з діоксиду цирконію) замість традиційних воскових зліпків стоматологи використовують CAD/CAM-сканування (технологія цифрового 3D-сканування в порожнині рота), і результати цих сканувань негайно передаються в машину для виготовлення коронок. Це забезпечує максимально точне визначення розміру та форми виробу, що гарантує ідеальне прилягання протеза до зуба.
  • Приміркакоронки. Далі ми переходимо до найвідповідальнішої частини: примірці коронки. Якщо вона точно підібрана за розміром, добре закриває зуб і не викликає незручностей у пацієнта, її фіксують на зубі за допомогою спеціального цементу. Іноді стоматологи обирають двоетапний процес фіксації – спочатку на деякий час припасовують протез і вивчають результат, а потім, через кілька тижнів, якщо все йде добре, коронку можна остаточно зафіксувати.

Загальна тривалість всіх етапів протезування становить від п’яти днів до декількох тижнів – це залежить від початкового стану ротової порожнини пацієнта і складності процесу виготовлення коронки

На час лікування в стоматологічних клініках Туреччини (Стамбул) ми пропонуємо нашим пацієнтам тимчасові пластмасові коронки, які потім замінюються постійними коронками.

Варто також відзначити, що будь-які маніпуляції з зубом під час протезування проводяться під місцевою анестезією, тому пацієнти ніколи не відчувають ніяких хворобливих відчуттів.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️