Ціна керамічної коронки emax в Тунісі

ціна couronne ceramique emax tunisie pas chere 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про керамічну коронку emax в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішної керамічної коронки emax в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про керамічну коронку Emax в Тунісі та допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна керамічної коронки Emax в Тунісі

Середня вартість керамічної коронки Emax в Тунісі в Тунісі становить 400 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від €370 до €430.

ПроцедураЦіна Туніс
Керамічна коронка Emax400 €

Що таке керамічна коронка Emax?

Технології досягли значних успіхів у стоматології, особливо коли мова йде про коронки. Зубні коронки – це найкраще рішення для пошкоджених, пофарбованих або спотворених зубів. Вони являють собою покриття, яке покриває відповідний зуб або зуби. Їх часто використовують у поєднанні з мостовидними протезами та імплантатами.

Коронки виготовляються в лабораторії при стоматологічній клініці або за її межами. З зубів пацієнта виготовляють зліпки, які потім використовують як відправну точку для виготовлення постійних коронок. Зазвичай пацієнтам встановлюють тимчасові коронки, а постійні коронки виготовляють у лабораторії.

Нова коронка E-MAX – це суцільнокерамічна коронка, яка вважається найкращою коронкою на ринку.

Існує дві категорії коронок: металокерамічні коронки та суцільнокерамічні коронки. Металокерамічні коронки – це те, що ми називаємо традиційними коронками. Вони часто є найдоступнішими за ціною, але мають найбільше недоліків, серед яких непривабливий зовнішній вигляд і можливість виникнення складних алергічних реакцій. Цирконієві коронки та коронки E-MAX – це два види суцільнокерамічних коронок.

Цирконієві коронки та коронки E-MAX

Цирконієві коронки та коронки E-MAX – це керамічні коронки, які є найбільш переважним типом коронок через їх естетичний вигляд та краще, комфортніше прилягання. Вони довговічні, але більш схильні до розтріскування, ніж металокерамічні коронки.

Цирконієві коронки та коронки E-MAX мають напівпрозорий колір, що дозволяє отримати колір, максимально наближений до кольору ваших природних зубів. Їхній колір також усуває негарну металеву смугу навколо лінії ясен, характерну для керамічних і металевих коронок. А оскільки вони керамічні, немає ризику алергічних реакцій на метал.

Цирконієві коронки та коронки E-MAX легші та тонші за традиційні металокерамічні коронки, а це означає, що для їх встановлення потрібно видалити менше зубів. Керамічні коронки також є найкращим варіантом для пацієнтів з обмеженим проміжком між зубами.

Коронки E-MAX

Керамічні коронки e-max в Тунісі є найновішим і найдорожчим типом коронок. Їй віддають перевагу перед цирконієвими коронками, оскільки вона міцніша і довговічніша. Вона менш схильна до сколів, ніж цирконієві коронки.

Коронки E-MAX виготовляються з десилікатної кераміки літію, матеріалу, який був обраний завдяки своєму напівпрозорому кольору та довговічності. Таким чином, ви отримуєте міцну, довговічну коронку, яка виглядає точно так само, як інші ваші зуби. Єдиним недоліком коронок E-MAX є їхня вартість. Коронки E-MAX – найкращі на ринку, тому варто витратити трохи більше.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️