Ліпосакція подвійного підборіддя в Туреччині

ліпосакція подвійного підборіддя Туреччина 1
Написано Émilie

Подвійна ліпосакція підборіддя в Туреччині в Стамбулі проводиться шляхом введення невеликої трубки, яка називається канюлею, в підборіддя в різних точках. За допомогою м’якого відсмоктування з кожного місця видаляється невелика стратегічна кількість жиру.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпосакцію подвійного підборіддя в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ліпосакція подвійного підборіддя в Туреччині?

Середня вартість ліпосакції подвійного підборіддя в Стамбулі, Туреччина становить 2100 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1 700 до €2 500.

ПроцедуриЦіна Туреччина
Ліпосакція подвійного підборіддя2100 €

Що таке ліпосакція подвійного підборіддя?

Ліпосакція подвійного підборіддя в Туреччині в Стамбулі проводиться шляхом введення невеликої трубки, яка називається канюлею, в підборіддя в різних точках. За допомогою м’якого відсмоктування з кожного місця видаляється невелика стратегічна кількість жиру. Результатом є більш гладкий, рівномірний профіль зі зменшеною кількістю жиру під підборіддям, таким чином усуваючи подвійне підборіддя.

Скільки з нас страждали від того, що зайве підборіддя з’являлося нізвідки на невдалому селфі або весільному фото, змушуючи нас проклинати того, хто сказав: “Камера ніколи не бреше”?

Подвійне підборіддя часто асоціюється з надмірною вагою або неправильним харчуванням, але правда полягає в тому, що вік і генетика є такими ж важливими факторами, що призводять до провисання шкіри.

Що викликає подвійне підборіддя?

Медики називають цей стан “субментальною повнотою”. Він спричинений надлишковим об’ємом під підборіддям і в області шиї. Він накопичується навколо шиї і провисає вниз, утворюючи зморшку, яка, здається, створює ще одне підборіддя.

Відсутність чітких обрисів щелепи також може призвести до появи подвійного підборіддя, як і швидка втрата ваги, а субментальна повнота може впливати як на чоловіків, так і на жінок.

Надлишкові об’єми часто спричинені низкою факторів:

  • Надлишок жиру на шиї
  • В’яла шкіра
  • Маленьке або слабке підборіддя
  • Провисання груднинно-ключично-соскоподібного м’яза
  • Провисання слинної залози

Поширеною помилкою є думка, що тільки надлишок жирової тканини є причиною видимого подвійного підборіддя, тоді як зазвичай це комбінація вищезгаданих факторів.

Природне старіння також є основною причиною; шкіра з віком втрачає еластичність, що робить її більш схильною до обвисання. Деякі люди генетично більш схильні до розвитку субментальної повноти, ніж інші. Збільшення ваги також може мати вплив, і люди часто виявляють, що жир у цій зоні особливо важко позбутися, незважаючи на суворі фізичні вправи та дієту.

Психологічні наслідки подвійного підборіддя можуть бути руйнівними і дійсно підривають впевненість у собі; люди бояться посміхатися або фотографуватися. Подвійне підборіддя може додати років обличчю або навіть зробити його важчим, ніж воно є насправді.

Існує безліч факторів, які можуть сприяти цьому, тому подвійне підборіддя є поширеною проблемою. Однак наша клініка пропонує цілий ряд процедур, які допоможуть вам відновити вашу посмішку.

Процедури з видалення подвійного підборіддя

У Туреччині існує цілий ряд косметичних операцій з видалення подвійного підборіддя. До них відносяться

1- Тумесцентна ліпосакція (або мікроліпосакція ): Жир під шкірою видаляється, а контур підборіддя і шиї формується. Турецький хірург робить невеликий розріз під шкірою, вводить крихітну канюлю і відсмоктує жир. Ліпосакція, як правило, вимагає лише місцевої анестезії, щоб знеболити загальну область.

2 – Лазерна ліпосакція : Аналогічно, лазерна ліпосакція підборіддя і шиї – це варіант для цієї зони, який швидко і з експертною точністю змінює форму підборіддя і шиї. Результати часто помітні на всій нижній частині обличчя.

3 – Підтяжка обличчя: Ця операція дозволяє лікарям видалити жир і в’ялу, провислу шкіру навколо підборіддя і шиї, усуваючи подвійне підборіддя. Підтяжка обличчя може проводитися під місцевою анестезією, але більшість людей роблять її під загальним наркозом.

4 – Підтяжка шиї : Існує кілька типів процедур підтяжки шиї. Цервікопластика видаляє надлишки шкіри, а платизмопластика підтягує м’язи шиї, покращуючи контури шиї та підборіддя. Деякі хірурги часто поєднують традиційну підтяжку обличчя з цією процедурою, яка може залишити відчуття стягнутості шиї на кілька місяців.

Мікроліпосакція подвійного підборіддя в Туреччині

Місцевий анестетик, адреналін і солона вода, відома як тумесцентна рідина, вводяться в зону, яку потрібно обробити. Ця рідина знеболює ділянку і змушує цільову зону або зони набрякати і ущільнюватися, відокремлюючи жирові клітини від навколишніх тканин.

Потім робиться крихітний, майже непомітний розріз, і жир видаляється за допомогою мікроканюль. Загалом, за допомогою цього методу видаляється від 10 до 20 мл жиру, чого часто більш ніж достатньо, щоб зменшити видимість подвійного підборіддя або підшкірних набряків. Процедура триває від 45 хвилин до 2 годин.

Якщо ви подивитеся в дзеркало відразу після операції, то помітите миттєві зміни. Однак для того, щоб набряк повністю спав і остаточний результат став очевидним, потрібно близько трьох-чотирьох тижнів.

Результати цієї операції в Стамбулі є постійними завдяки усуненню жирових клітин. Однак, як ми радимо всім нашим пацієнтам, прийняття здорового способу життя є найважливішим аспектом післяопераційного догляду, і вам потрібно буде підтримувати свою ідеальну вагу.

Туреччина всесвітньо відома неінвазивною ліпосакцією для виконання цієї передової процедури. Мікроліпосакція є одним з найкращих варіантів, якщо не найкращим, для зменшення видимості подвійного підборіддя завдяки швидкості, безпеці та якості результатів.

Час відновлення

Час простою при мікроліпосакції мінімальний, і багато людей можуть повернутися до роботи протягом 48 годин. Багато хто відчуває себе в змозі відновити свою звичну діяльність протягом семи днів. Турецький хірург буде часто спостерігати за вами і допомагати вам адаптуватися після операції. Пацієнти можуть повернутися до своєї звичайної діяльності через 10-14 днів, а до фізичних вправ – через два тижні.

Васерна ліпосакція подвійного підборіддя

Техніка Vaser Lipo – це інша форма ліпосакції подвійного підборіддя в Туреччині, ніж описана вище методика мікроліпосакції, але вона зазвичай виконується під місцевою анестезією або седацією.

У зоні, що підлягає обробці, робляться невеликі мікронадрізи, в які вводиться рідина, що набухає, для розширення тканин. У розрізи вводиться невеликий зонд, який випромінює ультразвукову енергію, що вібрує і розриває жирову тканину в цій ділянці.

Потім за допомогою канюлі, яка рухається вперед-назад, видаляється жир за допомогою м’якого відсмоктувача. Розрізи закриваються і перев’язуються, надягається компресійний одяг, щоб зменшити набряк і витікання.

Результати ліпосакції також миттєві, хоча є період набряків і синців, і зазвичай потрібно п’ять-шість тижнів, щоб з’явилися остаточні результати. Результати ліпосакції також є постійними, якщо ви підтримуєте свою ідеальну вагу.

Пацієнти зазвичай можуть повернутися до своєї звичайної діяльності через два-три тижні після відновлення після ліпосакції Vaser. Клініка рекомендує взяти близько тижня відпустки, щоб дати можливість набрякам і синцям спасти.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️