Ліпосакція подвійного підборіддя в Дубаї

Ціна ліпосакції подвійного підборіддя 1 1
Написано Maria

Ліпосакція подвійного підборіддя в Дубаї може бути виконана за допомогою неінвазивних косметичних ін’єкцій, таких як дезоксихолева кислота або відсмоктувальна канюля, щоб знищити і назавжди усунути жирові клітини під підборіддям.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпосакцію подвійного підборіддя в Дубаї та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна ліпосакції подвійного підборіддя в Дубаї

Середня вартість ліпосакції подвійного підборіддя в Дубаї становить 6 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €6 000 до €7 000.

ПроцедураЦіна Дубай
Ліпосакція подвійного підборіддя6500 €

Що таке ліпосакція подвійного підборіддя?

Операція зі зменшення подвійного підборіддя в Дубаї, що є поширеною естетичною проблемою, викликана підшкірним шаром жирової тканини під підборіддям. Наявність подвійного підборіддя може бути як генетичною, тобто успадкованою, так і спричиненою певним способом життя. В інших випадках це може бути пов’язано з природним процесом старіння, коли шкіра під підборіддям обвисає. Щоб позбутися подвійного підборіддя, люди обирають зменшення подвійного підборіддя в Туреччині, щоб досягти добре сформованої щелепи.

Ідеальна лінія щелепи іноді може бути замаскована подвійним підборіддям, створюючи у людини враження, що вона несе додаткову вагу на нижній частині обличчя, хоча насправді це не так. Люди, які незадоволені своїм подвійним підборіддям і хочуть позбутися його нехірургічним шляхом, можуть вибрати зменшення подвійного підборіддя в Дубаї.

Необхідність зменшення подвійного підборіддя

Ліпосакція подвійного підборіддя в Дубаї може бути досягнута за допомогою неінвазивних косметичних ін’єкцій, таких як дезоксихолева кислота або відсмоктувальна канюля, щоб вбити і назавжди усунути жирові клітини під підборіддям. Ця процедура виконується з мінімальним часом простою і дає постійний результат.

Причини появи подвійного підборіддя включають

  • Надлишок жиру на шиї
  • В’яла шкіра
  • Маленьке підборіддя
  • Слабке підборіддя
  • Старіння
  • Опущення слинної залози

Вибір правильного хірурга в Дубаї

Успіх процедури зменшення подвійного підборіддя залежить від вибору правильного пластичного хірурга, який є експертом у процедурах зміни форми обличчя. Хороший пластичний хірург повинен бути не тільки досвідченим, але й сертифікованим. Є й інші характеристики хорошого пластичного хірурга:

  • Він повинен мати можливість показати вам фотографії попередніх процедур по зменшенню подвійного підборіддя.
  • Він повинен отримати хороші відгуки від своїх пацієнтів.
  • Він повинен мати гострий художній смак.
  • Зосереджуватися на безпеці та турботі про пацієнтів.
  • Він повинен цінувати природні, естетично привабливі щелепи та підборіддя.

Передопераційні рекомендації

Після вибору правильного хірурга для ліпосакції подвійного підборіддя в Дубаї, наступним кроком буде детальна консультація. Під час цієї сесії ви обговорите з пластичним хірургом, навіщо вам потрібна процедура і чого ви сподіваєтеся досягти. Ви також обговорите, як буде проводитися процедура, вартість ліпосакції подвійного підборіддя і все, що буде пов’язано з нею до періоду відновлення.

Безпосередньо перед процедурою пластичний хірург перевірить вашу історію хвороби і будь-які ліки, які ви приймаєте. Він також фізично огляне ваше підборіддя і зробить фотографії, щоб ви могли побачити різницю після операції.

Перед ліпосакцією подвійного підборіддя або будь-якою іншою процедурою, хірургічною або нехірургічною, важливо дотримуватися здорового способу життя. Якщо ви палите, ви повинні кинути палити перед операцією. Якщо ви приймаєте антикоагулянти, такі як аспірин, бажано припинити прийом, щоб уникнути надмірної кровотечі під час операції. Вживання алкоголю також слід припинити, як і будь-які рослинні харчові добавки.

Лікування

Операція з видалення подвійного підборіддя в Дубаї проводиться амбулаторно в умовах клініки і триває менше півгодини. Під час процедури застосовується місцева анестезія і вводиться відсмоктувальна канюля для витіснення жиру з цільової зони, яка виявляється субментальним жировим шаром. Це жирове відкладення під шкірою.

Це призводить до того, що жирові клітини руйнуються, а потім організм природним чином виводить жир як відходи життєдіяльності з організму в процесі метаболізму з плином часу. Необхідно провести кілька сеансів лікування з інтервалом у 6-8 тижнів. Частота і кількість процедур сприяють природному зменшенню жирового прошарку.

Ліпосакція подвійного підборіддя в Дубаї, відома своїм радикальним зменшенням жиру, використовується в хірургічному лікуванні зменшення подвійного підборіддя. Він створює процес лізису, як тільки потрапляє на мембрани жирових клітин. В результаті жирова клітина лопається, а її вміст природним чином метаболізується організмом.

Різні методи лікування

Альтернативні методи зменшення подвійного підборіддя включають

  • Ліпосакція підборіддя або субментальна ліпосакція передбачає використання цілеспрямованого відсмоктування для видалення жиру з підборіддя, підборіддя і шиї для створення більш контурного вигляду. Ця процедура також відома як ліпосакція подвійного підборіддя, субментальна ліпектомія та ліпосакція шиї.
  • Холодне ліпленняабо кріоліполіз : під час цієї процедури використовується пристрій для заморожування жирових клітин, розташованих під шкірою підборіддя. Після заморожування і руйнування вони розщеплюються і виводяться з організму лімфатичною системою.
  • Інші альтернативи включають збільшення під боріддя та підтяжку обличчя з підтяжкою шиї.

Відновлення

Після операції ділянка, на якій проводилася підтяжка, буде трохи набряклою, але це можна зменшити за допомогою холодних компресів. Набряк – це хороший знак, оскільки він показує, що лікування працює. Набряк більш помітний під час першої процедури через велику кількість жирової тканини. Коли кількість жирової тканини зменшується, набряк також зменшується під час наступних процедур.

Також очікується загальний біль, який може тривати кілька днів, особливо якщо зачіпається зона лікування. Почервоніння і синці також можливі, як і після будь-якої ін’єкції. Сліди від процедури зникають протягом семи днів.

Післяопераційні рекомендації

Пацієнти не повинні масажувати або розтирати оброблену ділянку протягом щонайменше 4 годин після процедури, щоб запобігти ризику інфікування. Конкретні післяопераційні вказівки надасть ваш лікар, і важливо дотримуватися їх для швидшого загоєння і зменшення часу простою.

Можливі ризики та ускладнення

Можливі ризики та ускладнення процедури зменшення подвійного підборіддя наступні;

  • Набряк
  • Синці
  • Біль
  • Можливе інфікування

Ідеальний кандидат для зменшення подвійного підборіддя

Перш ніж приступити до зменшення подвійного підборіддя в Дубаї, ваш пластичний хірург оцінить вашу кандидатуру. Ви є ідеальним кандидатом, якщо

  • У вас подвійне підборіддя через надлишок жирових клітин.
  • У вас хороше фізичне здоров’я.
  • Ви психічно стабільні.
  • Ви доросла людина у віці від 21 року.
  • Ви маєте реалістичні очікування щодо результатів, на які можете розраховувати.

Однак ви можете не бути ідеальним кандидатом для безопераційного зменшення подвійного підборіддя, якщо у вас в’яла або нееластична шкіра. У такому випадку може знадобитися хірургічна процедура зменшення підборіддя, яка може включати хірургічну підтяжку обличчя або шиї.

Результати ліпосакції подвійного підборіддя

Результати починають з’являтися через сім днів і є довготривалими, але вони варіюються від людини до людини, залежно від типу ліпосакції подвійного підборіддя, що застосовується.

Переваги ліпосакції подвійного підборіддя

Естетичні та психологічні переваги успішного видалення подвійного підборіддя в Дубаї численні. До них відносяться

  • Лікування є неінвазивним
  • Зменшення обсягу жиру під щелепою і підборіддям
  • Покращений овал обличчя
  • Швидкі сеанси лікування
  • Покращення контурів обличчя
  • Мінімальний час простою
  • Довготривалі результати

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️