DHI трансплантація волосся в Туреччині

ціна пересадки волосся DHI Туреччина 1
Написано Melissa

Зосередьтеся на пересадці волосся DHI в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної трансплантації волосся HID в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку волосся HID в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в інформаційних цілях і не призначений для заміни консультації медичного працівника.

Ціна на DHI пересадку волосся в Туреччині

У Туреччині вартість трансплантації волосся HID з 3000 графтів становить від 1800 до 2100 євро. Вартість DHI трансплантації волосся в Туреччині визначається використанням пера DHI (Choi Pen). З іншого боку, вартість пересадки волосся з 5 000 графтів може становити від 2100 до 2500 євро. Мінімальний термін перебування в Стамбулі становить 7 днів, а процедура триває 8 годин.

Пересадка волосся в стилі афро1700 €
Жіноча трансплантація волосся2200 €
DHI трансплантація волосся1900 €
Пересадка волосся FUE1800 €

Пересадка волосся DHI вважається справжньою революцією в цій галузі, пропонуючи феноменальні результати з швидким загоєнням, як для волосся, так і для бороди.

Photo avant et après une greffe DHI
Фото до і після трансплантації DHI

У цій статті ми детально поговоримо з вами про пересадку волосся DHI в Туреччині. Дізнайтеся все, що вам потрібно знати.

Що таке трансплантація волосся HID в Туреччині?

Трансплантація волосся HID виконується за допомогою стилета Direct Hair Implant (DHI ), також відомого як Choi Pen.

Принцип дуже простий для розуміння:графти витягуються з донорської зони, потім фолікули імплантуються в зону реципієнта без необхідності робити розрізні канали.

Photo avant et après une greffe DHI
Фото до і після DHI-трансплантації

Операція дуже комфортна для пацієнта, оскільки проводиться під місцевою анестезією без використання ін’єкційної голки, тому пацієнт не відчуває болю. Крім того, для зменшення часу розрізу, трансплантат не проводить багато часу поза організмом. Це забезпечує безпечну імплантацію.

Крім того, досвідчений хірург, який проводить операцію, стежить за тим, щоб кожен фолікул був розміщений під певним кутом, на певній глибині і в певному напрямку, щобдосягти найкращих результатів.

Фото до і після

Що таке Choi Pen для ІГД?

Ідея створення Choi Pen походить безпосередньо з Південної Кореї, де її винайшов професор Чіо. Ідея полягала в тому, щоб створити інструмент, який дозволив би розрізати та імплантувати трансплантат за одну операцію.

Це невеликий інструмент, схожий на ручку, з порожнистою голкою, яка з’єднується з трубкою і насосом. Фолікул аспірується з донорської ділянки, а потім акуратно імплантується в ділянку реципієнта.

Залежно від природи фолікула і бажаної густоти трансплантата волосся, існує кілька розмірів голки. Хірург також може легко контролювати кут імплантації і глибину за допомогою стилуса Choi DHI.

Stylo Choi pour une greffe DHI
Ручка Choi для DHI-трансплантата

Кому показана ця операція?

Якщо ви страждаєте від втрати волосся, будь то алопеція або прогресуюче облисіння, рекомендується пересадка волосся DHI в Туреччині. Люди з ВІЛ мають право на цю операцію.

Перевага DHI-трансплантації полягає в тому, що вона високоефективна і дає дуже хороші результати, відтворюючи природну імплантацію фолікулів, будь то волосся або борода. Результат не залишає слідів або шрамів, а волосся ідеально відновлюється.

Photo avant et après une greffe DHI en Turquie
До і після DHI-трансплантації в Туреччині

Спочатку DHI-трансплантація більше підходила для тонкого прямого волосся через обмежену товщину голок. Сьогодні, однак, стилет Choi може бути адаптований до всіх типів волосся і дозволяє проводити пересадку як чоловікам, так і жінкам.

Якщо ви спробували інші методи пересадки волосся і не були задоволені, ви також можете зробити імплантацію волосся DHI в Стамбулі. Коригувальні трансплантації також покриваються.

Дивіться також: Трансплантація волосся при ВІЛ в Туреччині

Вся операція

Перш за все, важливо знати, що пересадка волосся HID в Туреччині проводиться лікарем в стерильній операційній. Якщо ви збираєтеся пройти процедуру HID-трансплантації, вам спочатку потрібно буде заповнити анкету, мета якої – дізнатися про будь-які захворювання, які ви можете мати, і про те, чи приймаєте ви якісь ліки.

Лікар також порадить вам відмовитися від прийому аспірину і вітамінів протягом тижня перед операцією, а також обмежити вживання кави, тютюну і алкоголю за 48 годин до процедури.

Schéma simulation vant et après une greffe DHI
Симуляційна схема до і після трансплантації DHI

Спочатку ви разом з хірургом визначите донорську та реципієнтну зони. Він також проведе повну діагностику характеру і густоти волосся.

Після того, як буде визначена зона, що підлягає лікуванню, і проведена повна діагностика, процедура виглядає наступним чином:

  • Графти витягуються з донорської зони і зберігаються;
  • Потім проводитьсяімплантація DHI під точним кутом, щоб не пошкодити коріння волосяного фолікула;
  • Імплантати встановлюються в точному напрямку, щоб забезпечити ідеальний результат.

Тривалість процедури залежить від ряду факторів, в тому числі від розміру зони, що підлягає обробці, і типу волосся. Як правило, процедура займає від 2 до 8 годин.

Читайте також: Пересадка волосся для жінок в Туреччині

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час DHI-трансплантації волосся можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Кровотеча
  • Запаморочення
  • Черепний біль;
  • Прискорене серцебиття;
  • Запалення волосяних фолікулів;
  • Рідкісна донорська зона.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Слід зазначити, що в ісламській вірі HID-трансплантація волосся не вважається харамом. Вона є халяльною і прийнятною, якщо використовується для усунення дефекту.

Ваш комфорт – наш пріоритет, саме тому ми створили послуги, адаптовані для людей з особливими потребами.

Читайте також: Зниження лінії фронту в Стамбулі

Яких запобіжних заходів слід дотримуватися після пересадки волосся?

Результати DHI-трансплантації волосся в Туреччині є видимими і довготривалими. Однак успіх трансплантації також залежить від того, наскільки добре ви доглядаєте за волоссям після операції.

Навіть якщо загоєння відбувається швидко, хірург, який проводив операцію, призначить креми для прискорення процесу. Для живлення шкіри голови можна також використовувати певні олії, такі як кунжутна, арганова або кокосова.

Відео про трансплантацію DHI

Також бажано використовувати м’які шампуні та уникати алкоголю і куріння протягом перших кількох тижнів після трансплантації. Бажано також дотримуватися здорової дієти, щобзабезпечити пересаджене волосся всіма необхідними поживними речовинами.

Читайте також: Пересадка афро-волосся в Туреччині

Скільки коштує пересадка волосся DHI в Туреччині?

Ціна операції з пересадки волосся DHI в Туреччині становить 2 200 євро. Вона залежить від типу волосся, стадії облисіння і кількості трансплантатів, необхідних для заповнення зони. Ціна варіюється залежно від тривалості необхідного лікування.

DHI-трансплантації в Стамбулі проводять найкращі хірурги з великим досвідом роботи в цій галузі. Насправді, Туреччина є справжнім еталоном досконалості, коли справа доходить до імплантації DHI, і результати гарантовані, особливо після належного догляду.

Читайте також: Пересадка волосся для зірок


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває DHI пересадка волосся в Туреччині?

Результати трансплантації волосся DHI в Туреччині є остаточними, але облисіння може продовжувати прогресувати за межами прооперованих ділянок. Тоді пацієнту може бути призначено додаткове лікування, щоб зупинити втрату волосся шляхом регенерації шкіри голови.

Це дві дуже складні методики, але різниця полягає в методі імплантації волосся. DHI є більш точною і дорожчою методикою, оскільки трансплантація волосся проводиться повністю вручну, щоб забезпечити ідеальний контроль приживлення графтів.

FUE і DHI – дві найкращі методики пересадки волосся, оскільки вони не залишають видимих шрамів після операції. Більше того, результат є постійним і набагато природнішим. На відміну від операції з однією смужкою, яка є більш обмежувальною.

Процедура імплантації волосся DHI проводиться під місцевою анестезією, тому є абсолютно безболісною. Однак після процедури пацієнти можуть відчувати деякий біль, але зазвичай він дуже помірний.

Ціна залежить від кількості необхідних трансплантатів, досвіду хірурга та обраного закладу. Але найдешевшими країнами на даний момент є Туніс, Туреччина, Польща і, не в останню чергу, Угорщина. 4 напрямки для недорогої пересадки волосся.

Звичайно, тривалість перебування варіюється від пацієнта до пацієнта. Але, як правило, слід розраховувати на мінімальний термін перебування – 4 дні. Це включає передопераційну консультацію, процедуру пересадки волосся DHI і необхідне післяопераційне спостереження.

Про автора

Melissa

Мене звуть Мелісса, і з 2014 року я працюю медичним та науковим письменником. Маю великий досвід написання регуляторних та медико-маркетингових документів, що охоплюють широкий спектр терапевтичних напрямків.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️