Трансплантація волосся DHI в Тунісі

трансплантація волосся ціна туніс 1
Написано William

Все, що потрібно знати про трансплантацію волосся DHI в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної трансплантації волосся DHI.

NaykrashchaKlinika.com інформує про пересадку волосся HID в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на DHI трансплантацію волосся в Тунісі

Середня вартість DHI трансплантації волосся в Тунісі становить 2 200 євро. Процедура проводиться під місцевою анестезією і триває від 6 до 8 годин. Тривалість перебування в країні – 4 дні. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 5 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Пересадка волосся DHI2200 €

Що таке HID трансплантація волосся?

Трансплантація волосся HID в Тунісі передбачає розміщення індивідуально зібраних волосяних фолікулів в зоні трансплантації за допомогою автоматичних імплантаційних ручок Choi.

Волосся DHI товщиною 1 мм і 0,6 мм між лівою і правою сторонами зачищаються хірургічною ручкою для трансплантації, а потім переносяться безпосередньо в шкіру голови без відкриття будь-яких каналів.

Ця операція проводиться в два окремих етапи, при звичайному методі трансплантації волосся DHI називається прямим, тому що в один момент імплантати виготовляються з волоссям.

Процедура пересадки волосся DHI, що виконується за допомогою спеціальної ручки-аплікатора, вимагає від досвідченого хірурга великої зацікавленості та зусиль.

Крім того, через вартість медичного обладнання, яке використовується для пересадки волосся, пересадка волосся методом DHI є більш дорогою, ніж інші методи.

Останнім часом дуже популярним став метод DHI-трансплантації волосся, який схожий на методику FUE. Індивідуально заготовлені корені волосся поміщаються за допомогою автоматичних пристроїв для імплантації DHI Hair. Таким чином, трансплантати розміщуються, а коріння приживаються без зайвого очікування.

При трансплантації DHI Hair це не має великого позитивного впливу на життєвий цикл волосяних фолікулів. Крім того, імплантовані пристрої коштують дорожче, а операція з пересадки волосся DHI займає більше часу, тому ціна зростає.

Як працює трансплантація волосся DHI?

При DHI трансплантації волосся в Тунісі волосяні фолікули з донорської зони відокремлюються за допомогою спеціального пристрою і збираються коріння. Волосяні фолікули, які підлягають пересадці при HID трансплантації волосся, класифікуються окремо, оскільки вони містять шматочок тканини і волосяні фолікули.

При HID-трансплантації волосся визначається найбільш підходящий кут і правильні напрямки для пересадки волосяних фолікулів. Волосяні фолікули, зібрані при DHI-трансплантації волосся, поміщаються по одному в ручку імплантата.

При HID-трансплантації волосся використовуються наконечники ручок імплантатів, розміри яких адаптовані до структури волосяних фолікулів і товщини волосся людини. При пересадці волосся HID не робляться розрізи при розміщенні волосяних фолікулів; в шкірі створюються круглі отвори, і в них поміщаються графти. Після того, як пересадка волосся DHI завершена, шкіра голови вступає в процес швидкого відновлення.

Читайте також: HID пересадка волосся в Туреччині

Які переваги?

Одночасне відкриття каналу і розміщення волосяного фолікула означає, що зібрані волосяні фолікули можуть бути розміщені на своєму місці без тривалого очікування. Це призводить до більш щільних графтів і більш природного вигляду.

Завдяки спеціальному інструменту скорочується час очікування коріння при пересадці волосся. Це мінімізує ризик втрати коренів. Існуюче волосся не зазнає негативного впливу. Цей метод можна застосовувати пацієнтам з неповною втратою волосся. Пацієнт швидко відновлюється. Як і у випадку з FUE і роботизованою хірургією волосся, досвід тих, хто застосовує методику DHI, дуже важливий, оскільки він впливає на результат.

Які характеристики ручок (ручок для імплантатів), що використовуються в DHI?

HID – це порожнистий виріб, який використовується на плантаціях, і пружинний механізм. Цей пружинний механізм штовхає кінчик після того, як він розтягнувся, і проколює шкіру, залишаючи трансплантат всередині. Хоча ці ручки спочатку були розроблені для тонкого волосся, пізніше на ринку з’явилися спеціалізовані ручки для товстого волосся.

Які відмінності між методом DHI і звичайною FUE?

Однією з найважливіших відмінностей є те, що метод ГІД дозволяє висаджувати неголене волосся.

Це пов’язано з тим, що волосяні фолікули пересаджують протягом 1-2 хвилин після того, як вони були зібрані з донорської зони. Волосяні фолікули не можуть чекати поза організмом.

Це зводить до мінімуму можливість пошкодження волосяних фолікулів. Трансплантація волосся цілком можлива для полегшення досліджень в області випадіння волосся. Можна проводити більш інтенсивну трансплантацію волосся, особливо у вузьких зонах.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️