Зубні вініри в Тунісі

ціна вінірів на зуби 1
Написано Maria

Все, що потрібно знати про стоматологічні вініри в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішних вінірів для зубів у Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про вініри на зуби в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує вінір на зуби в Тунісі?

У Тунісі середня вартість зубного вініра становить 250 євро. Процедура проводиться під місцевою анестезією і триває один тиждень. Тривалість перебування – 7 днів. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Кінцевий результат видно одразу.

ПроцедураЦіна Туніс
Вінір на зуби250 €

Що таке вініри?

Стоматологічні вініри в Тунісі – це тонкі смужки міцного матеріалу, які встановлюються на передню частину зуба, прикриваючи безліч дефектів ззаду.

Вони виготовляються за індивідуальними розмірами, а їх колір адаптується до кольору ваших зубів. Вони виглядають точно так само, як ваші рідні зуби, тільки краще! Вініри можуть бути встановлені на один зуб, кілька зубів або на всі зуби, але більшість людей, які вирішили повністю змінити свою посмішку, встановлюють вініри тільки на ті зуби, які видно під час посмішки – зазвичай на шість або вісім зубів в ряду.

Чи підходжу я для встановлення вінірів?

Будь-хто, хто розглядає можливість встановлення вінірів, повинен мати оптимальний стан ротової порожнини, без активних захворювань ясен або ділянок карієсу. Хоча вініри є суто косметичною процедурою, якщо стан здоров’я ваших зубів поганий, вініри не матимуть жодних шансів і можуть відпасти.

Які переваги мають зубні вініри?

  • Вініри мають ряд переваг, серед яких
  • Вони швидко виправляють криві зуби, на відміну від ортодонтії, яка займає роки.
  • Вони довговічні
  • Підходять до ваших власних зубів
  • Стійкі до плям
  • На відміну від коронок, не порушують структуру зуба.
  • Вони є життєздатним варіантом для пацієнтів з чутливими зубами та яснами.

Які недоліки вінірів?

Мало того, що у вас повинні бути здорові зуби і ясна, ви також повинні забезпечити відмінний режим гігієни порожнини рота, щоб уникнути розвитку захворювань, які можуть завдати шкоди не тільки здоров’ю вашої порожнини рота, але і вінірам.

Пацієнти, які страждають на бруксизм (скрегіт зубами і/або стискання щелепи), ймовірно, не є хорошими кандидатами на встановлення зубних вінірів в Тунісі, оскільки надмірні зусилля можуть пошкодити вініри.

Ще одним недоліком є вартість: у Великобританії повне перетворення посмішки (з використанням більше десятка вінірів) може досягати п’ятизначної суми. Однак в Тунісі ви можете заощадити до 80%, і цей недолік можна обійти, просто застрибнувши в літак!

Як відбувається процедура встановлення вінірів?

Процедура встановлення вінірів, як правило, вимагає двох-трьох візитів до стоматолога в Тунісі протягом декількох днів, які можна підсумувати наступним чином:

1: Консультація, обстеження та планування лікування

Стоматолог в Тунісі проведе ретельну оцінку стану вашої порожнини рота і обговорить з вами ваші надії та очікування. Він або вона пояснить, що вам потрібно знати перед тим, як отримати вініри, а також матеріали, які будуть використовуватися.

2: Підготовка зубів

Цей етап зазвичай проводиться після етапу планування, описаного вище (тобто в рамках того ж візиту).

Ваш стоматолог починає процедуру з видалення невеликого шматочка емалі з передньої частини кожного зуба, який буде покритий вініром. Таким чином, коли вінір буде встановлено, він буде на одному рівні з іншими зубами. Після того, як ваші зуби підготовлені, з них знімають відбитки і відправляють в лабораторію, де за індивідуальними розмірами виготовляють ваші нові вініри.

3: Встановлення вінірів

Через кілька днів ви повернетесь до стоматолога, щоб встановити нові вініри. Стоматолог прикладе їх до ваших зубів, щоб перевірити колір і прилягання, а також внести необхідні незначні корективи, перш ніж зафіксувати вініри на зубах за допомогою світлоактивного клею.

Стоматологія CAD/CAM

Якщо у вашого стоматолога в Тунісі є система (CAD/CAM) (комп’ютерне проектування/комп’ютерне виробництво), вініри можуть бути виготовлені на місці, поки ви чекаєте, особливо якщо вам потрібен лише один або два вініри.
Якщо вам потрібна велика кількість вінірів, їх, ймовірно, все одно доведеться виготовляти в лабораторії. У будь-якому випадку, весь процес займе всього кілька днів.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️