Вініри для зубів в Іспанії

зубні вініри іспанія 2

Хочете змінити колір або форму зубів, не вдаючись до зубних імплантатів або коронок? Тоді вініри можуть бути рішенням для вас. Вибираючи встановлення вінірів в Іспанії, ви обираєте економічно ефективне, довготривале рішення для покращення вашої посмішки та виправлення недоліків, зберігаючи при цьому ваші зуби. Пропонуємо вам ознайомитися з цінами і тим, як проходить процедура.

NaykrashchaKlinika.com інформує про вініри на зуби в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих стоматологів-хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію лікаря.

Скільки коштують вініри в Іспанії?

Середня вартість вініра в Іспанії становить 430 євро. Залежно від ваших потреб, голлівудська посмішка на 14 зубів може варіюватися від €5,500 до €6,500.

Композитний вінір380 €
Керамічний вінір450 €
Вінір з люмініру750 €

Що таке вініри?

Вініри – це тонкі керамічні або композитні плівки або оболонки, які встановлюються на зовнішній стороні зубів. Зазвичай вони мають товщину близько 0,5 мм. Вініри можна встановлювати на різці та ікла, або навіть на премоляри. Вініри коригують зовнішній вигляд видимих зубів, маскуючи їх зовнішній вигляд, положення або колір.

Це естетичне рішення, яке легко встановлюється і коштує дешевше, ніж імплантати або коронки. Не вимагаючи інвазивної хірургії, вініри забезпечують довготривалий результат. Хоча вони не замінюють ортодонтичне або ортопедичне лікування, вони гармонізують посмішку в довгостроковій перспективі. Ви отримаєте посмішку, про яку мріяли довгі роки.

Переваги вінірів на зуби

Вініри покращують зовнішній вигляд зубів, пропонуючи ряд переваг:

  • Вони дешевші, ніж інші стоматологічні конструкції;
  • Не є інвазивною процедурою;
  • Вони зберігають зубну емаль і не вимагають видалення великої кількості зубної емалі, що знижує ризик розвитку пародонтозу;
  • Виготовляються за індивідуальними розмірами, тому їх зручно носити;
  • Вони довговічні.

Різні види зубних вінірів

Існують різні типи вінірів, які залежать, головним чином, від використовуваних матеріалів.

Композитні вініри

Композитні вініри виготовляються зі смоли під колір зуба. На відміну від керамічних вінірів, ці вініри не потребують спеціальної підготовки зубів. Їх можна встановити двома способами:

  • Пряме накладання, коли вінір виготовляється безпосередньо у стоматолога, в ротовій порожнині;
  • Непряме накладання, при якому вініри виготовляються зубним техніком після формування, як у випадку з керамічними вінірами.

Композитні вініри коштують дешевше, ніж керамічні, але їхній колір нестійкий і вони трохи менш міцні.

Керамічні вініри

Це тонкі оболонки, які покривають зовнішню сторону зубів, щоб виправити їх форму або колір. Ці вініри кріпляться на існуючі зуби, щоб виправити посмішку пацієнта.

Серед керамічних вінірів, вініри Lumineers і Glamsmile широко використовуються вже близько 30 років і мають відмінну репутацію. Це дуже тонкі керамічні вініри, товщиною не більше 0,3 мм.

Дивіться також: Ціна на вініри Lumineers в Туреччині

Вони також надзвичайно міцні і можуть прослужити більше 20 років. Однак їх обробка займає трохи більше часу. Крім того, вони можуть бути запропоновані лише пацієнтам, чиї зуби мають лише незначні дефекти, без деформації або перекриття.

Для кого призначені вініри?

Вініри – це дуже популярна естетична процедура, яка вирішує низку різних проблем:

  • Зміна кольору зубів, які можуть бути забарвленими або пожовклими.
  • Зміна форми зубів. Різці або ікла можуть бути занадто короткими або занадто маленькими.
  • Маскування нерівних зубів або зубів з нерівними проміжками між ними.

Однак, вініри не рекомендується встановлювати людям, які

  • страждають від бруксизму або захворювань пародонту, таких як гінгівіт або пародонтит
  • мають пошкоджені або неправильно розташовані зуби
  • мають дефіцит емалі.

Коротше кажучи, вініри підходять людям, які хочуть гармонізувати свою посмішку, відновити білосніжний відтінок або виправити незначні дефекти на видимих зубах.

Голлівудська посмішка – це посилання на ідеальну посмішку кінозірок. Цей ідеал краси можна досягти за допомогою вінірів.

Як встановлюються вініри?

Стоматолог проведе ретельний огляд ваших зубів, щоб переконатися, що ви дотримуєтеся належної гігієни порожнини рота.

Під час першого сеансу стоматолог готує зуби. Для цього він зменшує товщину емалі та обточує поверхню зубів, на які будуть встановлені вініри. Вінір має товщину всього близько 0,5 мм.

Далі стоматолог сфотографує вашу посмішку та зробить рентгенівський знімок зубів. Він також зніме відбитки ваших зубів, які відправить до протезної лабораторії, де виготовлять вініри за індивідуальними розмірами.

Через кілька тижнів стоматолог встановить вініри. Стоматолог використовує стоматологічний клей і полімеризаційну лампу. Цей етап зазвичай проводиться під місцевою анестезією. Він не болючий, але може бути незручним, оскільки займає багато часу. Для кожного зуба це займає від 30 до 60 хвилин. Тому може знадобитися три-чотири сеанси, щоб отримати нову посмішку.

Якщо ви обрали композитні вініри, які наносяться безпосередньо на зуби, вам знадобиться лише один сеанс, оскільки стоматолог може нанести їх безпосередньо, без використання зліпків.

Яких запобіжних заходів слід дотримуватися після встановлення вінірів?

Щоб максимізувати термін служби вінірів, необхідно бездоганно доглядати за порожниною рота. Зокрема, слід чистити зуби щонайменше двічі на день м’якою зубною щіткою та зубною пастою з вмістом фтору.

Також бажано щодня використовувати зубну нитку або міжзубну щітку для очищення проміжків між зубами.

Скільки коштують вініри в Іспанії?

В Іспанії ціна за одиницю композитного вініра становить 380 євро, керамічного вініра – 480 євро, а вініра Lumineers – 750 євро. Ця ціна включає гонорар стоматолога за встановлення вінірів, анестезуючі засоби та медикаменти.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити вашу процедуру успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️