Фацетні люмінесцентні світильники в Туреччині

грані люмінесцентних ламп ціна Туреччина 1
Написано Maria

Все, що потрібно знати про люмінесцентні ліхтарі в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного встановлення вінірів Lumineers®.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про стоматологічні вініри Lumineers в Туреччині та допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на вініри Lumineers в Туреччині

Середня вартість вінірів Lumineers® в Стамбулі, Туреччина становить 300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 180 до 390 євро. Ціна залежить від репутації клініки та кількості вінірів.

Процедура проводиться під місцевою анестезією і триває один тиждень. Тривалість перебування в Стамбулі – 8 днів, з 4 візитами до стоматолога. У вартість входить операція та медикаменти. Кінцевий результат видно відразу.

Вінір на зуби з оксиду цирконію180 €
Керамічний вінір200 €
Вінір на зуби Emax250 €
Вінір для зубів Lumineers390 €

Що таке вініри Lumineers?

Вініри Lumineers – це ультратонкі накладки на зуби, виготовлені з фарфору, що має натуральний вигляд, або іншого високоякісного матеріалу. Вони дають негайний результат після фіксації, забезпечуючи ідеальну посмішку. Ця процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Вони усувають незначні недоліки вашої посмішки, які не потребують серйозного косметичного лікування, і можуть бути встановлені поверх існуючого зуба.

Операція, як правило, набагато менш інвазивна, ніж процес встановлення порцелянових вінірів. Люмініри в Стамбулі або Анталії виготовляються з порцеляни, надзвичайно міцного і довговічного матеріалу.

Avant la pose de facettes dentaires Lumineers
Перед встановленням вінірів Lumineer

Вініри – один з найпопулярніших способів змінити форму, зовнішній вигляд і колір зуба. Сьогодні пацієнти мають більше варіантів вінірів, ніж будь-коли раніше, завдяки вдосконаленимтехнологіям, матеріалам і технікам.

Турецькі стоматологічні клініки спеціалізуються на відносно новому виді лікування вінірами під назвою Lumineers®. Якщо ви хочете внести косметичні зміни у свою посмішку, вініри Lumineers можуть бути ідеальним рішенням.

У більшості випадків люмініри в Туреччині можна використовувати для створення сильної, індивідуальної посмішки і приховування недоліків. Люмініри тонкі і вимагають видалення декількох міліметрів емалі з поверхні зуба перед установкою. Вініри Lumineers® в Стамбулі та Анталії можна встановлювати безпосередньо на оригінальну структуру зуба.

Choix de teinte de facette dentaire Lumineers
Вибір відтінку вінірів Lumineers® для зубів

Вініри Lumineers в Туреччині можуть поліпшити зовнішній вигляд кривих і нерівних зубів, подарувати вам білішу, яскравішу посмішку, приховати тріщину або скол, покрити проміжки між зубами, виглядати природно і комфортно, дати вам тонкий шар порцеляни на кожному зубі, бути простими в догляді з міцною, довговічною поверхнею.

Вініри в Туреччині використовуються для різних цілей. Стоматологічні вініри визначаються як постійне рішення для незначних дефектів зубів, таких як зміна кольору, тріщини, відколи, і навіть сильно пофарбовані або знебарвлені зуби або зубні пломби.

Вініри використовуються як маска, щоб приховати недоліки на поверхні зубів. Стоматолог в Туреччині в нашому стоматологічному центрі в Стамбулі та Анталії запропонує вам традиційні вініри, порцелянові ві ніри або вініри Lumineers® після перевірки рівня кісткової тканини в стоматологічній клініці.

Фото до і після

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Чому варто обрати вініри Lumineers?

Lumineers – це унікальний вид вінірів. Основна перевага вінірів Lumineers полягає в тому, що вони не вимагають такого ж ступеня підготовки поверхні зуба, як традиційні вініри, оскільки вони надзвичайно тонкі і швидко прикріплюються до поверхні зуба.

Турецькі вініри – відмінний варіант для швидкого перетворення вашої посмішки в разі незначних дефектів зубів. Найкращим варіантом покращити свою посмішку та естетично виглядати більш природно є відвідування стоматологічної клініки в Стамбулі або Анталії, де пацієнту буде запропоновано повний комплект вінірів в рамках найкращого сервісу, що надається пацієнту.

Якщо у вас є проміжок між зубами і ви відчуваєте сором. Люмініри – це швидка, неінвазивна процедура для усунення проміжків між зубами.

Вони надають зубам природний, здоровий вигляд, а оскільки вони дуже тонкі і утримуються на місці за допомогою спеціального міцного зв’язку (на зразок суперклею), то не потребують особливої підготовки зубів.

Крім того, вони покращують колір, форму та положення зубів. Можна підібрати певний відтінок порцеляни, щоб надати потрібний колір для покращення окремого знебарвленого або пофарбованого зуба, або для освітлення передніх (зазвичай верхніх) зубів в цілому.

Вінір може відновити відколотий зуб до неушкодженого вигляду. Порцеляна покриває всю передню частину зуба, а товста частина замінює зламану частину. Вініри також можна використовувати для заповнення невеликих проміжків, коли ортодонтія (брекети) не підходить. Якщо зуб злегка зміщений, вінір іноді можна встановити, щоб вирівняти його з іншими зубами.

Якщо у вас є аномалії або дефекти в зубах, композитне склеювання також працює дуже добре. Композит не тримається так довго, як вінір або люмінір, а його колір тьмяний і не відбиває світло, як у люмінірів; проте позитивною стороною композиту є його доступність порівняно з вініром або люмініром.

Переваги вінірів Lumineers

Coquille de facettes dentaires
Оболонка вініра

Вініри Lumineers пропонують широкий спектр переваг у порівнянні з аналогічними методами лікування. Найважливішою перевагою для занепокоєних пацієнтів, які відвідують стоматологічні клініки, є те, що перед встановленням вінірів Lumineers не потрібно ніяких болючих змін на зубах. Самі накладки настільки тонкі і ненав’язливі, що рідко впливають на мовлення і прийом їжі.

Ось деякі з інших переваг люмінірів:

  • Вони служать понад 20 років.
  • Ніякого брутального свердління внутрішніх механізмів зуба
  • Ніяких ін’єкцій.
  • Ніякого болю або дискомфорту.
  • Потрібно лише два візити до стоматологічної клініки в Туреччині.
  • Одночасно можна встановити кілька люмінірів.
  • Ідеальні, перлинно-білі зуби, які виглядають майже як природні.
  • Набагато тонше покриття.
  • Повністю оборотне лікування.
  • Результат – ідеальна посмішка.

Ще однією перевагою вінірів Lumineers є те, що вам не потрібно буде носити тимчасові вініри, поки в зуботехнічній лабораторії будуть виготовлені ваші постійні вініри.

Після першого візиту для встановлення традиційних вінірів вам потрібно буде носити тимчасові зуби до наступного візиту, щоб захистити чутливі зуби і приховати їх деформований вигляд.

Ці тимчасові зуби не виготовляються в зуботехнічній лабораторії за індивідуальними розмірами і можуть не відповідати вашій посмішці. Саме тому багато пацієнтів незадоволені зовнішнім виглядом тимчасових вінірів.

Sourie d'une patiente
Посмішка пацієнта

Чим відрізняються вініри Lumineers?

Вініри Lumineers виготовляються з порцеляни, яка відома своєю винятковою міцністю. Незважаючи на те, що вініри Lumineers набагато тонші, ніж порцелянові вініри, вони менш схильні до поломки або відколів. Більше того, колір порцеляни можна змінювати та балансувати. Це означає, що можна досягти різних рівнів непрозорості та прозорості.

Крім того, одна з головних причин, чому вініри Lumineers так легко встановлюються, полягає в тому, що попередньо потрібно зробити лише кілька гравюр. У випадку з порцеляновими вінірами, можливо, доведеться постійно змінювати або свердлити зуби, щоб забезпечити найкраще прилягання.

Однак, Dental Lumineers пропонують гарний кінцевий продукт без свердління, анестезії або обширного травлення при відвідуванні стоматологічних клінік в Туреччині.

Тільки це може скоротити час, проведений у стоматологічному кріслі, майже вдвічі порівняно з традиційними вінірами, а також забезпечити високу якість послуг для досягнення найкращого дизайну посмішки.

Coquille de facettes dentaires
Стоматологічні вініри

Під час першого візиту стоматолог може зняти відбитки прикусу та зробити рентгенівські знімки, щоб точно визначити, як зуби прилягають один до одного. Відбитки прикусу надсилаються в лабораторію, щоб виготовити ваші вініри Lumineers за індивідуальними розмірами.

Стоматолог також ретельно оглядає зуби, щоб перекона тися у відсутності карієсу або ознак захворювання ясен. Разом зі стоматологом та його командою ви обираєте колір люмінірів (можливо, під колір ваших щойно відбілених зубів) і обговорюєте бажаний рівень прозорості.

Капи прикріплюються до зубів під час другого візиту. Після того, як капа встановлена, стоматолог ретельно полірує її до повної гладкості. Перевага такого полірування полягає в тому, що бактерії та фарбувальні речовини не можуть легко прилипати до поверхні люмінірів.

Нарешті, люмініри відокремлюються. До цього моменту вони все ще прикріплені там, де, згідно з оклюзійними зліпками, зуби повинні були б природно стикатися. Лікування завершено, і ви отримуєте гарну білосніжну посмішку та ідеальні, здорові зуби.

Test de la couleur d'une facette dentaire
Перевірка кольору вініра

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Існують рідкісні ризики, пов’язані з вінірами Lumineers:

  • Чутливість зубів;
  • Невідповідність кольору;
  • Запалення ясен;
  • Подразнення ясен;
  • Неправильне розташування вінірів;
  • Різниця в кольорі між вашими зубами та вінірами.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікарі.

Більше того, ця операція дозволена в ісламі. Це халяльна хірургія, а не харам, тому що вона пропонує медичні переваги і покращує якість життя людини.

Як довго вони тривають?

Люмініри – це вид прогресивних вінірів, які забезпечують швидку і безболісну голлівудську посмішку. Люмініри міцні та довговічні, як і природні зуби.

Багато пацієнтів віддають перевагу Lumineers перед традиційними вінірами, тому що Lumineers майже не потребують препарування. Стоматологічні вініри Lumineers розраховані на термін служби від 10 до 20 років за умови належної гігієни та догляду за порожниною рота.

Це означає чистити зуби двічі на день, щодня користуватися зубною ниткою і планувати регулярні огляди в стоматологічних клініках Туреччини. Це гарантує, що ваші зуби і ясна будуть у доброму здоров’ї, що подарує вам посмішку, яка збережеться на довгі роки.

Протягом цих років стоматологічне лікування можна проводити без жодних турбот для Lumineers. Вони також мають 5-річну гарантію і можуть бути замінені безкоштовно. Зверніться до свого стоматолога за більш детальною інформацією, оскільки існують певні обмеження.

Скільки коштують вініри Lumineers?

Вартість вінірів Lumineers в Туреччині може варіюватися в залежності від стоматологічної клініки та кількості зубів, які потрібно покрити. Однак, ціна лікування одного зуба вінірами Lumineers в Туреччині, як правило, становить від 350 до 500 євро.

Schéma d'une pose d'une facette dentaire
Схема застосування стоматологічних вінірів

Чи можна накладати вініри Lumineers на інші вініри?

Якщо вінір відклеївся або пошкодився, пацієнти не повинні намагатися відремонтувати його самостійно. Зв’яжіться з нами, щоб записатися на прийом.

Зберігайте реставрацію в безпеці до вашого приходу, щоб стоматолог міг оцінити проблему і визначити найкращий план дій. Можливо, він зможе відремонтувати легкі вініри або замінити їх, якщо пошкодження будуть достатніми. Стоматологічне лікування передається пацієнту, і стоматологічна клініка може розпочати консультацію без болю.

Для кого призначені вініри Lumineers?

Вініри Lumineers можуть підійти всім, хто хоче мати безболісну посмішку. Чотири з п’яти пацієнтів, які звертаються до нас, є кандидатами на встановлення вінірів Lumineers. Стоматологічні вініри Lumineers – це найбільший крок до досягнення бажаної посмішки.

Ці “формувачі посмішки” у формі контактних лінз настільки тонкі, але настільки міцні, що не потребують видалення чутливої структури зуба, не потребують анестезії, не потребують тимчасових зубних протезів, а отже, не завдають болю. Якою б не була проблема з посмішкою пацієнта, Lumineers – ідеальне рішення.

Підлітки та діти молодшого віку можуть скористатися перевагами Lumineers, і перед тим, як надати план лікування в стоматологічній клініці в Туреччині, стоматолог зробить рентгенівський знімок пацієнта просто для звичайної перевірки. Пацієнти з ВІЛ також мають право на лікування.

Крім того, ми гарантуємо, що люди з обмеженою мобільністю (PRM) мають легкий доступ до всіх приміщень нашого закладу.

Скільки коштують вініри Lumineers?

У Туреччині середня вартість вініра Lumineers становить 390 євро, мінімальна – 180 євро, максимальна – 390 євро. У Стамбулі ціни завжди трохи вищі, ніж в Анкарі, Анталії чи Ізмірі. Ця ціна залежить від кількості вінірів, які потрібно встановити, та репутації стоматолога-хірурга.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити процедуру успішною і за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго тримаються вініри Lumineers?

Вініри Lumineers відрізняються особливою міцністю. Завдяки ретельному процесу виготовлення вони можуть прослужити більше 20 років. При правильному догляді ви зможете насолоджуватися блискучою посмішкою довгі роки.

Ні, вініри Lumineers можна встановлювати в будь-якому віці. Вони можуть виправити пошкоджені, зношені або змінені в кольорі зуби як у молодих, так і у літніх пацієнтів. Вони навіть можуть бути встановлені поверх існуючих зубних протезів, щоб виправити їх зовнішній вигляд.

Гарантія на вініри Lumineers становить 5 років з дня їх встановлення в будь-якій точці світу. Коли виникають проблеми, це відбувається переважно протягом цього періоду. Однак це трапляється дуже рідко, і більшість вінірів Lumineers служать більше 20 років без будь-яких проблем.

Так, вініри Lumineers можуть бути встановлені для маскування або зменшення проміжку між двома зубами, включаючи проміжок між “зубами щастя”. Пацієнт отримує посмішку, яка його повністю влаштовує, без необхідності тривалого ортодонтичного лікування.

Щоб скористатися перевагами найвигідніших цін, варто встановити вініри за кордоном. Угорщина є одним з лідерів стоматологічного туризму, з низькими цінами і високою якістю. Румунія і Туреччина також пропонують відмінні, недорогі послуги з установки вінірів і коронок.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️