Вініри для зубів Emax в Туреччині

вінір для зубів emax Туреччина 1
Написано Maria

Зосередьтеся на вінірах Emax в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради щодо успішних вінірів Emax в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про вініри на зуби Emax в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштують вініри Emax в Туреччині?

Середня вартість вініра Emax в Туреччині становить 230 євро. Стоматолог знеболює зуби. Лікування триває 6 днів. Тривалість перебування в Стамбулі – 8 днів. Ціна залежить від досвіду стоматолога, кількості вінірів, що встановлюються, та розміру щелепи пацієнта. Кінцевий результат видно відразу.

Вінір з оксиду цирконію180 €
Керамічний вінір200 €
Вінір для зубів Emax230 €
Вінір для зубів Lumineers390 €

Голлівудська посмішка була в моді в останні роки! Тільки… Щоб мати ідеальні зуби, потрібен добре укомплектований гаманець, особливо в Європі. Ви можете скористатися стоматологічними послугами нового покоління за конкурентоспроможною ціною! Відкрийте для себе грані Emax у Туреччині!

Що таке вінір для зубів Emax?

Процедура Emax була створена компанією Empress і розшифровується як “Максимальна імператриця”. Зубний вінір Emax – це пелікулярний вінір, виготовлений з армованого фарфору. Це обпалена і спресована кераміка.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
Вибір відтінку для зубних вінірів

Зубні протези Emax доступні в декількох відтінках. Кожен вінір Emax напівпрозорий і має природний вигляд. Крім того, для виготовлення вінірів Emax в Туреччині використовується матеріал, який забезпечує високу стійкість і тривалий термін служби.

Фото до і після

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Хто найкращі кандидати?

Щоб скористатися вінірами Emax в Туреччині, вам потрібно мати нормальний зубний прикус без :

  • Пошкоджені зуби,
  • Знебарвлених або забруднених зубів,
  • Зламані зуби,
  • Старі коронки, які потребують заміни ..

Важливе зауваження: вінір Emax не може бути встановлений на зруйнований зуб або на місце відсутнього зуба.

Переваги вінірів Emax: Цей матеріал виготовляється повністю з порцеляни і не має металевої основи. Він підходить людям з алергією на метал.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
Вибір відтінку вінірів

Це також підходить для людей, яким не подобається сіра лінія, що з’являється на яснах , коли звичайна коронка знімається. Ця процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Процедура

Кошторис складається на основі діагнозу нашого стоматолога після вивчення вашої медичної карти. Потім, вже в Туреччині, стоматолог-хірург проведе клінічне обстеження на основі вашого зубного ряду, щоб підтвердити ваше право на встановлення вінірів в Туреччині.

Відео про зубні вініри

У вас ВІЛ? Для вас була створена спеціальна клініка, де вам встановлять вініри Emax в умовах повної безпеки для вас і персоналу.

Перед встановленням

Попередня діагностика може бути проведена дистанційно, зокрема, для того, щоб надати вам пропозицію на основі кількості вінірів, які ви хочете встановити. Однак перед встановленням зубних протезів Emax в Туреччині необхідна особиста консультація.

Завдяки клінічному обстеженню в турецькій стоматологічній клініці хірург може переконатися, що ваші зуби в доброму здоров’ї.

Un dentiste et une patiente
Стоматолог і пацієнт

День примірки

Вініри Emax в Туреччині виготовляються на замовлення у високотехнологічній стоматологічній клініці. Лікування проводиться в 2 або 3 прийоми протягом одного тижня. Процедура проводиться в 4 етапи:

1- Моделювання майбутньої посмішки

Для цього стоматолог-косметолог фотографує ваші зуби. Потім робить виміри. Після цього в рот вставляється капа, за допомогою якої формуються зуби.

2- Введення анестетика

Вініри Emax встановлюються в Туреччині під місцевою анестезією. Анестетик використовується для того, щоб видовбати зуби, на які будуть встановлені вініри, до товщини 2 мм.

3- Зняття нових замірів

Після того, як ваші зуби були препаровані, стоматолог знову знімає їхні виміри. Потім наклеюються тимчасові вініри. Якраз на той час, поки будуть готові постійні вініри.

Photo avant et après de pose de facettes dentaires
Фотографії вінірів до і після

4- Встановлення постійних вінірів Emax

Не потрібно обточувати зуби, як при встановленні коронки або будь-якого іншого звичайного вініра. Готові вініри Emax виготовляються в лабораторії.

Як тільки вони будуть готові (через кілька днів після зняття відбитків). Ви повертаєтесь до клініки на сеанс, щоб встановити вініри Emax в Туреччині на постійне місце.

Загалом процедура може тривати від 35 хвилин до 4 годин. Це залежить від кількості замовлених вінірів. Більш того, вініри Emax служать від 10 до 15 років за умови дотримання належної гігієни порожнини рота.

Після встановлення

Після установки зубного протеза Emax в Стамбулі можна їсти. Однак, ймовірно, ви відчуєте невеликий дискомфорт. Це триватиме кілька днів, поки ви звикатимете до свого нового рота.

Через два дні після операції ви пройдете медичний огляд у стоматолога-хірурга. Якщо все пройде добре, ви зможете повернутися додому і дотримуватися рекомендацій лікаря, щоб зберегти ваші вініри в хорошому стані.

Sourire
Посмішка

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

При встановленні вінірів Emax можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Чутливість зубів;
  • Загальний дискомфорт;
  • Запалення ясен;
  • Підвищений ризик пошкодження пульпи зуба;
  • Контрастні відтінки між різними зубами.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Цей вид хірургії є ісламським і законним. Це халяльна хірургія, а не харам, тому що вона покращує якість життя тих, хто її потребує.

Було вжито заходів, щоб люди з обмеженими можливостями могли повною мірою скористатися нашими можливостями.

Запобіжні заходи після встановлення вінірів Emax в Туреччині

Emax – це тип зубних вінірів, стійких до стирання та утримання плям. Але це не означає, що вам не потрібно про нього піклуватися. Насправді, після встановлення вінірів Emax в Туреччині рекомендується дотримуватися наступних правил:

  • Чистити зуби після кожного прийому їжі м’якою зубною щіткою,
  • Полоскати зуби ополіскувачем для рота,
  • Щовечора користуватися зубною ниткою,
  • Уникати жування твердої їжі (є ризик втратити таку грань, як у Маеви Геннам)
  • Позбудьтеся шкідливих звичок (гризти нігті, кусати кінчики ручок, стискати зуби тощо)
  • І регулярно проходити чистку зубів.
Un patient et un dentiste
Пацієнт і стоматолог

На завершення, ми з нетерпінням чекаємо на організацію вашої поїздки до Стамбулу, щоб ви змогли блиснути голлівудською посмішкою, якнайшвидше і за найкращою можливою ціною. Замовте безкоштовну індивідуальну пропозицію прямо зараз!

Скільки коштують вініри Emax в Туреччині?

У Туреччині вінір Emax коштує 250 євро за один зуб в одній з найкращих стоматологічних клінік. В Європі ціна одного вініра Emax становить 1200 євро. Ця ціна включає передопераційну консультацію, рентгенівський знімок, зліпок, примірку, анестезію, трансфер з готелю та аеропорту.


Якщо у вас виникли труднощі з прийняттям рішення, ми можемо допомогти вам зробити вашу процедуру успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як старіють вініри Emax в Туреччині?

Вініри Emax дуже популярні, тому що вони довговічніші, ніж композитні вініри. Плівки Emax служать від 10 до 15 років і не дають усадки. Однак погана гігієна порожнини рота може призвести до того, що вініри Emax почнуть відшаровуватися або відпадати.

Ви можете вибрати колір і форму вінірів Emax в Стамбулі. Вініри Emax доступні в декількох відтінках і виготовляються в лабораторії відповідно до моделі, складеної за допомогою програмного забезпечення під час передопераційної консультації.

Ні, установка вінірів Emax не є незворотною операцією. Більш того, якщо установка пройшла успішно, ви будете спокійні за свої зуби протягом наступних 15 років, за умови дотримання належної гігієни порожнини рота. До речі, цю методику можна повторювати 1-2 рази протягом життя.

Рідко, але можливо, що вініри відпадають. Якщо це сталося, і якщо вінір, що відпав, все ще цілий, його можна приклеїти назад. Це подовжує термін його служби. Однак, ще більшої обережності слід дотримуватися після повторного приклеювання вініра, що відпав.

Вініри Emax дарують симетричні зуби та сліпучо-білу посмішку. Щоб досягти такого результату, необхідно зняти кілька міліметрів емалі, щоб встановити вініри. Але будьте певні, ця процедура не завдає шкоди вашим зубам.

Ні, ви не відчуєте ніякого болю під час цієї операції. Адже вініри Emax встановлюються під місцевою анестезією. Єдиний недолік – процедура незворотна. Але результат, як правило, відповідає очікуванням пацієнтів.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️