Стоматологічна допомога в Тунісі

стоматологічна допомога туніс 1
Написано Maria

Стоматологічне лікування в Тунісі дозволяє відновити і поліпшити стан зубів. Туніс є справжнім еталоном пародонтологічної практики, де ви знайдете найкращих експертів у світі. Якщо ви плануєте відправитися на стоматологічні канікули в Туніс, скористайтеся нашим вичерпним путівником, щоб дізнатися про ціни та процедуру лікування зубів.

NaykrashchaKlinika.com інформує про стоматологічну допомогу в Тунісі та допомагає записатися на прийом до кваліфікованих стоматологів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна лікування зубів в Тунісі

Ціна голлівудської посмішки в Тунісі становить 3400 євро. Імплантація зубів коштує 500 євро. Зубна коронка коштує 180 євро. Вартість вініра в Тунісі становить 250 євро, а відбілювання – 350 євро. Ці ціни можуть змінюватися в залежності від престижу клініки та авторитету стоматолога.

ПроцедураЦіна в євро
Голлівудська посмішка (14 зубів)3400 €
Імплантація зубів500 €
Зубна коронка180 €
Вінір для зубів250 €
Відбілювання зубів350 €

Що таке стоматологічна допомога в Тунісі?

Лікування зубів відбувається виключно в стоматологічній клініці. За вами доглядатиме стоматолог-хірург, який лікуватиме ваші зуби або ясна відповідно до ваших побажань та проблеми, з якою ви стикаєтесь.

Догляд за яснами та хірургічне втручання

Перш за все, в Тунісі можна провести широкий спектр лікування ясен. Можна розглянути можливість пересадки ясен у разі дуже вираженої рецесії, яка може вплинути на ваше повсякденне життя.

Багато людей також приїжджають до Тунісу, щоб провести лікування ясен, незначну операцію, яка може відновити пропорційну посмішку.

Голлівудська посмішка

Голлівудська посмішка в Тунісі, або посмішка зірок, відновлює ідеально вирівняні, білі зуби і сліпучу посмішку.

На поверхню зубів наноситься тонкий шар порцеляни, який адаптується до форми, положення і розміру ваших зубів. Ви можете вибрати один з декількох відтінків білого кольору.

Вініри на зуби

Зуби можуть пошкоджуватися, змінювати колір або тріскатися з різних причин. Зубні вініри – це саме те, що допоможе вам миттєво змінити зовнішність, подарувати гарну посмішку та покращити гігієну порожнини рота.

Сьогодні в Тунісі можна виготовити вініри на зуби, які виглядають точно так само, як натуральна зубна емаль. Насправді, форма і відтінок можуть бути адаптовані відповідно до ваших побажань і смаків.

Відбілювання зубів

Відбілювання зубів – це процедура, яка дозволяє зробити зуби білішими, не змінюючи їх форму та розмір.

Ця процедура передбачає нанесення гелю безпосередньо на поверхню зубів і використання спеціальної синьої лампи для посилення дії перекису, в результаті чого зуби стають білішими на 9 тонів.

Зубні імплантати

Якщо ви втратили один або кілька зубів, ви повинні знати, що це цілком можливо виправити, вибравши зубний імплантат в Тунісі. Це штучний корінь, який буде утримувати міст або зубний протез на місці.

Імплантати мають форму титанового гвинта, який встановлюється безпосередньо в кістку, щоб забезпечити міцну основу для мостів або коронок.

Який профіль ідеального кандидата для цієї операції?

Лікування зубів в Тунісі і різні естетичні процедури для зубів і порожнини рота призначені для людей, які мають проблеми з зубами . Пацієнти, як правило, шукають ідеальну, бездоганну посмішку.

Однак, коли мова йде про косметичні процедури, такі як відбілювання зубів, вініри або голлівудська посмішка, не повинно бути ніяких проблем з порожниною рота. Зуби і ясна пацієнта повинні бути здоровими.

Вагітним або жінкам, які годують груддю, не слід проводити відбілювання зубів через перекис, що міститься в гелі. Як правило, найкраще звернутися за порадою до свого лікаря, перш ніж розглядати будь-яке лікування.

Важливо зазначити, що певні стоматологічні процедури не можна поєднувати. Не рекомендується проводити відбілювання вінірів або зубних імплантатів, оскільки це може їх пошкодити.

Як проходить лікування зубів в Тунісі?

Зараз ми розповімо вам про всю процедуру, щоб ви знали, чого очікувати і як підготуватися.

Перед процедурою

Перед стоматологічним лікуванням або процедурою ви пройдете повне об стеження, щоб виявити будь-які проблеми. Перш за все, стоматолог задасть вам питання про лікування, яке ви бажаєте. Він може навіть запропонувати найкращі для вас варіанти.

Крім того, якщо буде виявлена проблема з зубами або яснами, стоматолог спочатку вилікує її, перш ніж приступити до лікування.

Під час процедури

Тривалість лікування або процедури залежить від того, що ви маєте намір зробити, і може становити від 20 хвилин до 1 години. Лікування зазвичай проводиться під місцевою анестезією.

Більшість операцій проводяться амбулаторно, тобто пацієнт може покинути клініку в той же день.

Після операції

Як правило, всі стоматологічні процедури практично безболісні. Однак лікар може призначити знеболюючі препарати для прийому в перший день, щоб обмежити больові відчуття.

Після лікування візит до стоматолога слід запланувати через 2-3 дні, щоб перевірити, чи все пройшло добре під час операції. Також слід планувати плановий огляд щонайменше раз на рік після лікування, щоб виявити будь-які проблеми і переконатися, що їх можна усунути.

Clinique Pasteur Tunis

Яких запобіжних заходів слід дотримуватися після лікування зубів в Тунісі?

Лікування зубів, як правило, є рутинною процедурою, яка майже не має побічних ефектів. Однак важливо підтримувати належну гігієну порожнини рота, щоб уникнути запалення та інфекції.

Крім того, після такої процедури, як відбілювання зубів, цілком можливо, що зуби стануть більш чутливими, ніж зазвичай. З цієї причини стоматологи наполегливо рекомендують не вживати занадто гарячі або занадто холодні напої.

Під час проходження будь-якого виду стоматологічного лікування настійно рекомендується відмовитися від куріння і всіх форм вживання тютюну, щоб забезпечити більш тривалий результат.

Коли встановлюється зубний імплантат, слід бути обережним і вживати тільки рідку їжу протягом перших 24 годин після операції. Після цього слід їсти тільки м’яку їжу, наприклад, мармелад, макарони або банани.

Також слід відвідувати стоматолога принаймні раз на рік для профілактичного огляду.

Скільки коштує лікування зубів в Тунісі?

Медичне перебування в Тунісі включає в себе повне лікування: проживання, трансфер з аеропорту, стоматологічну допомогу, медикаменти та перекладача. Оскільки лікування зубів не є серйозною операцією, ви навіть можете скористатися можливістю оглянути визначні пам’ятки.

Ось список цін, щоб ви могли отримати уявлення. Більш детальну пропозицію можна отримати, коли ви будете на місці:

  • Голлівудська посмішка: від €3,000.
  • Імплантація зубів: від €2,000.
  • Відбілювання зубів: від €800.

Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам зробити вашу операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️