Протезування зубів в Туреччині

зубний протез ціна 1
Написано Melissa

Зубний протез в Туреччині – це стоматологічний пристрій, який замінює відсутній зуб або покриває зубні дефекти. До таких протезів відносяться імплантати, коронки, мости, зубні протези та вініри, деякі з них можуть бути знімними або постійно закріпленими у ротовій порожнині.

NaykrashchaKlinika.com інформує про протезування зубів в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує протезування зубів у Туреччині?

Середня вартість зубного протеза в Туреччині в Стамбулі становить 900 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 700 євро до 1100 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Зубний протез900 €

Що таке зубний протез?

Зубний протез в Туреччині – це стоматологічний пристрій, який замінює відсутній зуб або покриває зубні дефекти. До таких протезів відносяться імплантати, коронки, мости, зубні протези та вініри, деякі з них можуть бути знімними або постійно фіксованими в роті.

Відсутність зубів може статися з різних причин, таких як травма, карієс або пошкодження сполучної тканини. Відсутність вроджених зубів також не рідкість. Ортопедична стоматологія передбачає заміну м’яких тканин, відсутніх зубів або всіх зубів за допомогою різних штучних методів. Ортопедична стоматологія також передбачає заміну пошкоджених зубів коронками, тобто заміну видимої частини зуба.

Які існують види протезування?

Стоматологічна хірургія в Туреччині дає вам доступ до знімних і незнімних протезів. Незнімні варіанти протезування використовують мостовидні протези та коронки, які фіксуються в ротовій порожнині за допомогою цементу. Знімні протези включають часткові та повні знімні протези.

Що лікують за допомогою коронок?

Сильно пошкоджений зуб можна виправити за допомогою коронки. Якщо у вас значний карієс і зуб неодноразово пломбувався, або якщо зуб потемнів, наприклад, в результаті лікування кореневих каналів, коронка є відмінним варіантом лікування.

Коронка покращує зовнішній вигляд зуба і зміцнює його. Зуб, який підлягає коронкуванню, обточується в крихітний опорний стовпчик, на якому буде виготовлена коронка. Зубний технік створює індивідуальну коронку відповідно до прикусу пацієнта на основі моделей, створених стоматологом, і цементує її на опорну частину зуба.

Коронка може бути виготовлена, наприклад, із золота, кераміки або різних металевих сплавів. Якщо зуб повністю відсутній і замінений зубним імплантатом, коронка фіксується на імплантат.

Що можна замінити мостом і частковим протезом?

Один або кілька відсутніх зубів можна замінити імплантатом, мостом або частковим протезом. Міст фіксується на зуби, що знаходяться поруч з відсутнім зубом, і на них встановлюються коронки. Крім того, мостом можна покрити проміжок, спричинений відсутністю багатьох зубів. Як і коронки, мостовидні протези можуть бути виготовлені з різних матеріалів.

На відміну від мостовидного протеза, частковий знімний протез – це знімне протезне рішення. Частковий протез може бути, наприклад, пластинкою з металу або акрилової пластмаси, до якої кріпляться штучні зуби. Коли частковий знімний протез встановлюється в ротовій порожнині, проміжки, утворені відсутніми зубами, закриваються зубами протеза.

Що станеться, якщо відсутні всі зуби?

Якщо у вас відсутні всі зуби, в якості альтернативи протезуванню використовується повний знімний протез. Повний знімний протез – це знімний пристрій, який замінює всі зуби. Зубний протез в Туреччині можна навіть закріпити в роті за допомогою певних імплантатів. У цьому випадку він все одно може бути знятий для самоочищення.

Як довго служать зубні протези?

Звикання до зубних протезів може зайняти деякий час. Крім того, тканини в ротовій порожнині постійно адаптуються, що може призвести до погіршення прилягання протеза. Під час частих візитів до стоматолога перевіряють, як протез прилягає до зубів, і в разі потреби можуть відкоригувати його положення. Належна гігієна порожнини рота, як правило, подовжує термін служби зубних протезів. При правильному догляді зубні протези можуть служити вічно.

Догляд за зубними протезами

Доглядаючи за протезами, варто стояти над складеним рушником або тазиком з водою на випадок, якщо ви ненавмисно впустите їх. Щодня чистіть протези (в ідеалі – щіткою для зубних протезів), щоб видалити наліт і залишки їжі та запобігти появі на них стійких плям. Уникайте використання щітки з жорсткою щетиною, яка може пошкодити протез. Особливу увагу приділяйте чищенню зубів під металевими кламерами протеза. Зубний наліт, що прилипає до нижньої сторони брекетів, збільшує ризик розвитку карієсу.

Для чищення зубних протезів можна використовувати м’який засіб для миття посуду або ручне мило. Інші види побутових миючих засобів та зубна паста є занадто абразивними і не повинні використовуватися для чищення зубних протезів. Протези можуть втратити правильну форму, якщо їх не підтримувати у вологому стані. Перед сном протез слід помістити у воду або розчин для замочування. Але якщо прилад має металеві насадки, вони можуть забарвитися, якщо їх покласти в розчин для замочування.

Навіть з повним знімним протезом потрібно підтримувати належну гігієну порожнини рота. Щоранку чистіть піднебіння, ясна і язик м’якою щетинною щіткою перед тим, як надягати протез. Це видаляє зубний наліт і стимулює кровообіг у ротовій порожнині. Вибір збалансованої дієти має важливе значення для підтримки здоров’я порожнини рота.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Melissa

Мене звуть Мелісса, і з 2014 року я працюю медичним та науковим письменником. Маю великий досвід написання регуляторних та медико-маркетингових документів, що охоплюють широкий спектр терапевтичних напрямків.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️