Імплантація зубів в Іспанії

стоматологічна хірургія іспанія 2

Ціна імплантації зубів в Іспанії та високий відсоток успішних операцій в Барселоні або Мадриді приваблюють велику кількість людей, які бажають отримати нову посмішку.

NaykrashchaKlinika.com інформує про імплантацію зубів в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна імплантації зубів в Іспанії

Вартість імплантації зубів в Іспанії становить 1 000 євро. Залежно від ваших потреб, пакет “все включено” може варіюватися від 800 до 1200 євро.

Імплантація зубів в Іспанії1000 €

Зубні імплантати стають все більш популярними останнім часом. Вони використовуються для заміни одного або декількох відсутніх зубів або кореня зуба з естетичних причин та з метою поліпшення травлення. Мета – зробити жування більш комфортним, поліпшити фонацію і відновити посмішку.

Зубні імплантати також можуть використовуватися для підтримки знімних протезів, роблячи їх більш зручними та функціональними. Ця практика стала дуже популярним сучасним методом серед стоматологів. Ви думаєте про імплантацію зубів в Іспанії? У цій статті описані основні питання, пов’язані з цією процедурою в цій європейській країні на Піренейському півострові.

Що таке зубний імплантат?

Зубний імплантат – це штучний корінь, зазвичай конічної форми, що складається з гвинта, виготовленого з титану, цирконію або полімеру. Він вставляється в щелепну кістку, особливо нижньої щелепи, для заміни відсутнього зуба. Він може мати довжину від 6 до 13 мм і діаметр від 3 до 6 мм.

З’єднувач дозволяє закріпити абатмент під яснами для підтримки керамічної зубної коронки або мо ста, якщо це необхідно. Однак, зубним імплантатам повинна передувати кісткова трансплантація, щоб компенсувати нестачу кісткового об’єму.

Це називається остеоінтеграцією, або міграцією нових кісткових клітин. Протягом 2-3 місяців між поверхнею імплантату та нижньощелепною кісткою створюється міцний механічний зв’язок. Це формує стабільний якір для підтримки жувальної сили або для отримання незнімного чи знімного протеза. Разом вони дозволяють пацієнту відновити комфорт здорових зубів.

Навіщо встановлювати зубний імплантат?

Імплантати – це незнімні зубні протези. Вони використовуються для заміни відсутнього зуба або групи зубів для забезпечення гарного самопочуття щелеп.

Встановлення імплантату відтворює точку прикріплення природного зуба і міцно фіксує знімний протез. Слід зазначити, що протези іноді ускладнюють жування.

Ця операція ефективна для збереження щільності кісткової тканини і запобігання розслабленню лицьових м’язів. З естетичної точки зору, поєднання протеза та імплантату гарантує результат, близький до природного зубного ряду.

Чому варто встановити зубний імплантат в Іспанії?

Клініки по всьому світу пропонують цей тип операції. Але подекуди рахунок може бути високим, а відшкодування дуже низьким або взагалі відсутнім. Пацієнту доведеться нести великі витрати.

Вибираючи встановлення зубних імплантатів в Іспанії, ви отримуєте можливість скористатися високоякісною послугою, яку надають кваліфіковані хірурги за розумною ціною. Крім того, що Іспанія знаходиться близько і до неї легко дістатися, вона є дуже популярним напрямком для європейців. Це приємна зміна обстановки, а погода тут м’яка цілий рік.

Який профіль ідеального кандидата для цієї операції?

Встановлення зубних імплантатів в Іспанії – це серйозна операція. Багато пацієнтів хочуть замінити відсутні зуби. Перед проведенням операції вони повинні відповідати певним умовам, щоб бути ідеальним кандидатом.

Першим кроком є консультація імплантолога. Стоматолог-хірург проводить ряд обстежень і рентгенівських знімків щелеп і зубів. Цей етап дозволяє оцінити, чи підходить пацієнт для імплантації.

Серед необхідних умов є

  • Загальний стан здоров’я. Людина, яка збирається на операцію, повинна бути здоровою. Наявність неконтрольованого діабету або серцевих захворювань наражає її на значний ризик.
  • Хороша гігієна порожнини рота: ясна, в які будуть встановлюватися імплантати, повинні бути абсолютно здоровими. Ці умови забезпечать довговічність ваших зубних імплантатів. Тому дуже важливо прийняти найкращі звички щодо здоров’я порожнини рота, такі як ретельне чищення зубів щодня і використання зубної нитки, якщо це необхідно. Регулярні огляди у стоматолога також дуже важливі.
  • Достатня щільність кісткової тканини, щоб зубні імплантати могли належним чином прижитися в щелепній кістці. Слід пам’ятати, що якщо ви затягуєте із заміною відсутнього зуба, об’єм кісткової тканини може поступово зменшуватися. Щоб оцінити це, слід зробити панорамний рентгенівський знімок зубів.
  • Люди можуть отримати імплантати, якщо їхні щелепи закінчили рости.

Імплантація зубів протипоказана у випадках :

  • Важкі та активні захворювання пародонту,
  • Сильне куріння,
  • Бруксизм або скрегіт зубами.

Кілька порад перед тим, як зануритися

Готові до імплантації? Є кілька передопераційних порад, які слід врахувати. Почніть з відмови від куріння за кілька місяців до операції. Також слід уникати прийому аспірину та протизапальних препаратів протягом 10 днів до і після операції. У день операції ваш організм потребує великої кількості енергії. Тому ви повинні правильно харчуватися, якщо ваш стоматолог не порадить іншого.

Легка, легкозасвоювана їжа зробить свою справу. Також слід носити зручний, вільний одяг і зняти будь-який макіяж. Не забудьте прийняти всі ліки, прописані стоматологом. Перед операцією пацієнту зроблять місцеву анестезію, але не загальний наркоз.

Як проходить операція?

Стоматологи пропонують пацієнтам можливість імплантації зубів в Іспанії, коли природна опора зубів повністю пошкоджена і її важко або неможливо зберегти. Цей штучний титановий корінь фіксується до щелепної кістки. Потім він буде доповнений зубним мостом або коронкою.

Багато пацієнтів, які втратили зуби, вдаються до цього виду лікування, щоб отримати більший комфорт і відновити свою невимушену посмішку. Для забезпечення успіху настійно рекомендується звертатися до досвідчених лікарів. Операція проходить у кілька етапів.

Передімплантаційна консультація

Консультація імплантолога є вирішальним етапом в успіху операції. Вона передбачає ретельну оцінку стану ротової порожнини пацієнта. Стоматолог-хірург проводить ряд обстежень зубів, ясен і нижньої щелепи, щоб визначити можливість встановлення імплантатів.

Рентгенологічне дослідження дає повне уявлення про обсяг наявної кісткової тканини. Комп’ютерна томографія надає більш точну інформацію для визначення плану лікування. Отримуючи все більш повні дані, ризик ускладнень зменшується.

Лікарю необхідно знати

  • Загальний стан здоров’я,
  • Стан ротової порожнини,
  • Результати 3D-рентгенівських знімків та комп’ютерної томографії,
  • Історію хвороби,
  • Різні аналізи крові,
  • Зліпки з рота,
  • Знімки зубів та обличчя тощо

Після аналізу даних лікар надасть пацієнтові пропозицію. Він проінформує пацієнта про вибір, вартість і тривалість імплантації.

Передопераційна підготовка

Після того, як пацієнт підтвердить згоду на операцію, хірург-стоматолог призначить передопераційну підготовку, в залежності від конкретного випадку. В основному це антибіотики, знеболюючі препарати та ополіскувач для порожнини рота.

Ці препарати застосовуються як профілактичний захід, щоб запобігти ризику запалення та інфікування. Пацієнти також повинні прийняти знеболюючі за годину до операції.

Встановлення зубного імплантату

Хірургічна процедура безболісна і проводиться під місцевою анестезією в абсолютно стерильному середовищі. Щоб встановити імплантат, лікар робить надріз у яснах, щоб дістатися до кістки.

Етап загоєння

Після проведення операції та встановлення імплантатів хірург накладає шви. Необхідно дочекатися загоєння тканин ясен. Це фаза остеоінтеграції, під час якої титановий штучний корінь прикріплюється до альвеолярної кістки.

У цей час з естетичних міркувань може бути встановлений тимчасовий протез. Загоєння кісткової тканини та ясен триває до 9 місяців.

Етап протезування

Після того, як ясна повністю заживуть, стоматолог встановлює керамічний протез. Зубний технік створить індивідуальну модель за зліпками, щоб забезпечити вам справжній комфорт.

Запобіжні заходи після операції

Стоматологи в Іспанії проводять регулярні огляди. Вони також рекомендують проводити сеанси гігієни порожнини рота, щоб уникнути будь-яких ускладнень. В іншому випадку можуть виникнути запалення, такі як гінгівіт (ясна) або периімплантит (тканини навколо імплантату).

Кілька днів після операції може спостерігатися деякий біль, набряк або незначна кровотеча. Але не варто панікувати! Пакет з льодом – це все, що вам потрібно, щоб зменшити набряк. Таблетка знеболювального допоможе вгамувати больові відчуття. Ні в якому разі не їжте і не пийте нічого гарячого.

Скільки коштує операція?

Іспанські стоматологічні клініки беруть 1000 євро за повну імплантацію зубів. Ця ціна включає передопераційну консультацію, рентген, анестезію, імплантат, абатмент, коронку і медикаменти.


Якщо у вас виникли труднощі з прийняттям рішення, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️