Імплантація зубів в Угорщині

Будапешт 1 титановий імплантат
Написано Manuella

Імплантація зубів в Угорщині дуже відома не тільки завдяки якості роботи стоматологів, які там працюють, але і завдяки цінам, які є дуже доступними в порівнянні з європейськими. Дізнайтеся все, що вам потрібно знати про дентальну імплантологію в Угорщині тут.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію проімплантацію зубів в Угорщині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна імплантації зубів в Угорщині

Середня вартість імплантації зубів в Будапешті, Угорщина, становить 450 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €400 до €500.

ПроцедураЦіна в євро
Імплантація зубів Alpha-Bio в Угорщині440 €
Імплантат Straumann640 €
Абатмент для протезування Alpha-Bio150 €
Металокерамічна коронка220 €
Коронка з цирконію300 €
Повний тимчасовий знімний протез280 €

Зубні імплантати: для кого вони?

Зубні імплантати призначені для людей, які втратили один або кілька зубів або збираються їх втратити.

Нижче наведені профілі, які найчастіше потребують встановлення зубного протеза:

  • Люди, які страждають на пародонтоз на пізніх стадіях. Ці захворювання послаблюють ясна та/або щелепну кістку. Зуби більше не утримуються на місці належним чином, і імплантати є найкращим рішенням;
  • Люди з кістами зубів;
  • Певні переломи зубів, якщо вони зачіпають частину кореня;
  • Люди, які вже втратили один або кілька зубів;
  • Люди, які носять зубні протези, але хотіли б їх позбутися.

Угорщина – популярна країна для дентальної імплантології

Незліченна кількість людей приїжджає до Будапешту в Угорщині, щоб встановити зубні імплантати. Угорські стоматологи славляться якістю лікування та імплантації зубів, які вони можуть надати.

Угорщина є передовою країною в галузі стоматологічної хірургії, зокрема імплантології. За оцінками, понад 50 000 іноземців щороку відвідують стоматологічні клініки в Угорщині для проведення цього виду операцій.

Окрім бездоганної якості та навичок угорських стоматологів, країна славиться дуже суворими правилами та стандартами, які регулюють роботу стоматологічних клінік.

Професіоналізм, бездоганна гігієна та ультрасучасна інфраструктура – все це гарантує, що ваші зуби будуть доглянуті в найкращих можливих умовах.

Нижчі ціни на імплантацію зубів в Угорщині

Угорщина також виділяється своїми привабливими цінами. Насправді, ціна на імплантацію зубів в Угорщині набагато доступніша, ніж в Європі. Ми можемо легко побачити операції, які коштують на 50% менше, ніж в Європі, а іноді і більше!

Для порівняння візьмемо приклад європейських пацієнтів, які бажають встановити повний зубний імплантат (тобто імплантат, гвинт і протез з опорою на імплантат). Середня вартість в Європі оцінюється в 2 000 євро, тоді як в угорській стоматологічній клініці вона становить лише 1 000 євро.

За один лише імплантат ви можете заплатити 1000 євро в Європі, тоді як в Угорщині – лише 450 євро. Різниця очевидна. Пам’ятайте, що це стосується лише встановлення одного імплантату, тому ви можете уявити, яку економію може отримати пацієнт, якому потрібно встановити кілька імплантатів.

Чому ціни в Угорщині більш привабливі?

Чесно кажучи, пояснення досить просте: це пов’язано з рівнем життя. Купівельна спроможність і середня заробітна плата в Угорщині набагато нижча, ніж в інших європейських країнах. Тож цілком природно, що лікування зубів має бути набагато дешевшим.

Однак не варто робити ціну операції єдиним критерієм вибору стоматолога в Угорщині.

Чи відшкодовуються витрати на імплантацію зубів в Угорщині?

В Угорщині діють європейські стандарти, а це означає, що відшкодування витрат такі ж, як і в решті Європи. В Угорщині імплантація зубів вважається одним з видів стоматологічного лікування, і тому не відшкодовується жодним чином. Тому вам доведеться заплатити повну суму, щоб пройти процедуру і поліпшити стан ваших зубів.

Як встановити зубні імплантати в Угорщині?

Процедура заміни зубів, які відсутні або ось-ось випадуть, відносно проста. Перш за все, вам потрібно вибрати клініку, в якій ви збираєтеся робити операцію.

Вибір правильної стоматологічної клініки

Як ми вже говорили, не всі угорські стоматологічні клініки однакові. Важливо, щоб ви обрали якісну клініку, відому досвідом своїх стоматологів та сучасним обладнанням. Знайти таку клініку нескладно за допомогою простого пошуку в Інтернеті. Виберіть 2-3 клініки і запросіть комерційну пропозицію, щоб вибрати найдешевшу і найбільш відповідну вашим потребам.

Ми можемо подбати про те, щоб запросити ціни від найкращих клінік Угорщини для вас, надавши вам відповіді якомога швидше.

Квиток на літак і готель

Після того, як ви визначилися з датою і місцем зустрічі зі стоматологом, все, що вам залишилося зробити, це підготуватися до поїздки. Забронюйте квиток на літак на важливий день і номер в готелі на час перебування в країні. Нарешті ви готові!

Стоматологічні туристичні агенції

Ви можете скористатися послугами стоматологічного туристичного агентства. Це заклади, які беруть на себе всю процедуру.

Перш за все, ці агентства знають найвідоміші клініки в країні, і зможуть запропонувати вам найкраще співвідношення ціни та якості, а також найбільш підходящі пропозиції для лікування зубів, які вам потрібні.

Стоматологічні туристичні агенції також домовляться про ціни з готелями, щоб допомогти вам заощадити ще більше, і забронюють для вас квитки на літак.

Чому варто обрати Угорщину, а не інші напрямки?

Угорщина – не єдина країна, відома своїм медичним туризмом, особливо в галузі стоматологічної хірургії. Насправді, інші напрямки, такі як Туреччина, добре відомі як якістю послуг, що надаються, так і дуже доступними цінами.

Як європеєць, вибравши Угорщину в якості місця призначення, ви можете здійснити відносно коротку поїздку для лікування. Угорщина не така вже й далека географічно. Подорож коротка і, перш за все, дешевша, що є великою перевагою, особливо з огляду на те, що ми всі прагнемо максимально заощадити.

Ще однією причиною вибору Угорщини є її членство в Європейському Союзі. Вибір країни-члена ЄС в якості місця призначення для лікування зубів має ряд переваг, починаючи з того, що вам не потрібно отримувати візу. Ви можете легко подорожувати до Угорщини без будь-яких процедур, на відміну від інших країн, відомих своєю якістю та вартістю лікування.

Друга перевага полягає в тому, що, як член ЄС, Угорщина застосовує дуже суворі правила гігієни та медичної безпеки. Європейський Союз має найсуворіші стандарти в цих сферах, що є обнадійливим і важливим критерієм.

Як встановлюється зубний імплантат в Угорщині?

Після того, як ви прибули до місця призначення, медична процедура встановлення зубних імплантатів може нарешті розпочатися. Процедура складається з декількох етапів, про які вам слід знати заздалегідь.

Консультація з приводу імплантації

Перш за все, лікар зустрінеться з вами в клініці, щоб пояснити процедуру:

  • Етап 1: Вибір матеріалів. Ви віддаєте перевагу білизні та міцності цирконію? Чи більшу біосумісність титану?
  • Крок 2: Лікар повинен переконатися, що операція можлива і немає медичних протипоказань. Для цього лікар спирається на комплексну медичну візуалізацію (стан щелепи, ясен тощо), а потім складає план лікування.

Установка зубного імплантату

Ось тут все стає серйозно. Загалом, встановлення зубних імплантатів не відрізняється в різних країнах; це однакова хірургічна процедура:

  • Місцева анестезія
  • Розріз ясен, щоб дістатися до кістки. Зроблений отвір повинен бути такого ж розміру, як і імплантат, який буде встановлений.
  • Імплантація гвинта
  • Накладання швів на ясна.

Наступний етап, встановлення коронки або моста, може відбутися лише через 2-4 місяці – час, необхідний для того, щоб все за жило і імплантат міцно прижився до кістки.

Тим не менш, ви залишитеся в Угорщині на кілька додаткових днів, щоб пройти обстеження, які визначать, чи була операція успішною чи ні.

Встановлення коронки або моста

Через кілька місяців після першого візиту ви повернетесь до Угорщини для другого етапу:

  • Встановлення штучного зуба на зубний імплантат.

Зуб виготовляється стоматологом з використанням найкращих інструментів (якщо ви обираєте якісну клініку), щоб він був адаптований до вашої ситуації.

Встановлений незнімний частковий знімний протез може бути коронкою або мостом. Міст – це зубний протез, який спирається на два зуби, що оточують відсутній зуб, використовуючи їх як опори.

Післяопераційне медичне обслуговування

Після успішного завершення операції пацієнт пройде медичне спостереження, щоб переконатися, що протез або протези прилягають належним чином. Потім ви отримаєте інструкції від стоматолога-хірурга, і важливо дотримуватися їх до кінця, якщо ви не хочете, щоб протез відклеївся або був пошкоджений.

Тому переконайтеся, що ви дисципліновані і слухаєте лікаря. Серед найважливіших інструкцій, які ви отримаєте, – гігієна порожнини рота, включаючи регулярне чищення зубів.

Скільки коштує імплантація зубів в Угорщині?

Найголовніше питання! І те, що змушує сотні тисяч пацієнтів обирати імплантацію зубів в Угорщині, – це вартість цієї операції. Вартість стоматологічної операції на берегах Дунаю може бути до 50% дешевше, ніж в Європі. Ви можете розраховувати заплатити від 400 до 500 євро за імплантацію зубів в Будапешті. Однак ця ціна варіюється залежно від використовуваних методів, складності модифікації та репутації хірурга. Щоб дізнатися точну ціну і отримати консультацію найкращого стоматолога-хірурга в Будапешті, зверніться за індивідуальною пропозицією.

Висновок

Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

1

Coordinatrice

Залиште нам свої контактні дані за допомогою форми. Наш координатор зв’яжеться з вами через повідомлення в Whatsapp або електронною поштою для проведення безкоштовної попередньої діагностики вашого носа.

Вона попросить вас надати фотографії та ваші цілі, щоботримати думку стоматолога-хірурга.

2

Chirurgien

Якщо хірург зможе досягти ваших цілей і дасть нам зелене світло для імплантації, ми надішлемо вам безкоштовну, ні до чого не зобов’язуючу персональну пропозицію.

І якщо ви погодитеся, ми все організуємо для вас:
Переліт, таксі, готель, зубний імплантат, ліки і, перш за все, чудову екскурсію по Будапешту.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️