Зубна коронка в Туреччині

зубна коронка Туреччина 1
Написано Émilie

Зубна коронка в Туреччині – це різновид вінірів. Якщо вініри покривають лише видиму поверхню зуба, то коронка покриває весь зуб.

NaykrashchaKlinika.com інформує про зубні коронки в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна зубної коронки в Туреччині

Середня ціна зубної коронки в Туреччині становить 200 євро. Залежно від вимог, мінімальна ціна становить 170 євро, а максимальна – 230 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Зубна коронка200 €

Що таке зубна коронка?

Зубна коронка в Туреччині – це різновид зубних вінірів. Якщо вініри покривають лише видиму поверхню зуба, то зубна коронка покриває весь зуб.

Окрім відновлення природного вигляду пошкоджених, сколених, викривлених або деформованих зубів та відновлення посмішки, зубні коронки також можуть зробити зуби міцнішими та підвищити їхню здатність нормально функціонувати.

Якщо у вас є зуби, які фізично пошкоджені карієсом, тріщинами або іншими проблемами, цирконієві зубні коронки можуть допомогти. Ми пропонуємо стоматологічне лікування в Туреччині для встановлення високоякісних фірмових коронок за доступними цінами.

Переваги зубних коронок в Туреччині

Зубна коронка схожа на капелюх. Вона покриває верхню частину частково пошкодженого зуба, відновлюючи його функціональність і зовнішній вигляд. Вони пропонують багато переваг тим, хто їх потребує.

Найчастіше їх використовують для відновлення посмішок і створення повного макіяжу посмішки, включаючи форму і розмір зубів. Оскільки зубні коронки покривають весь зуб, вони можуть змінити його форму. Вони також використовуються для захисту зубів, яким загрожує серйозне пошкодження.

Наприклад, якщо зуб піддається ризику серйозного карієсу, зубна коронка може відстрочити пошкодження і захистити решту зуба. Якщо ви ризикуєте втратити зуб, коронка може бути використана для його захисту. Якщо більша частина емалі стерта і залишився тільки пеньок, можна використовувати коронку, не видаляючи зуб.

Деякі пацієнти в Стамбулі та Анталії можуть використовувати зубні коронки, щоб замаскувати сильну зміну кольору зубів або надати більш нормальний вигляд зубам з природною деформацією. Вони також можуть бути використані для створення зубних мостів для заміни відсутніх зубів.

Зубні коронки для дітей

Зубні коронки в Туреччині призначені не тільки для дорослих. Турецькі стоматологи можуть рекомендувати коронки дітям, які мають проблеми зі здоров’ям порожнини рота. Молочні зуби, як правило, схильні до карієсу. У деяких випадках карієс може стати занадто серйозним для пломбування, і стоматолог може порекомендувати коронку. Зрештою, діти не завжди чистять зуби відповідно до інструкцій. Деякі діти не в змозі доглядати за зубами щодня через хворобу, вік або проблеми з поведінкою.

Такі діти можуть використовувати зубні коронки, щоб захистити свої молочні зуби. Якщо педіатр вашої дитини порекомендував зубні коронки, ви можете придбати їх у Стамбулі або Анталії, Туреччина, за цінами, нижчими за європейські. Продукція є повністю автентичною та високоякісною.

Типи зубних коронок в Стамбулі

Зубні коронки зазвичай поділяються на дві групи:

Тимчасові коронки

Тимчасові коронки рекомендуються для короткочасного носіння, поки постійна коронка не буде готова до встановлення, щоб ви могли нормально жувати і розмовляти. Клініки в Стамбулі та Анталії надають їх безкоштовно.

Постійні коронки

Постійні зубні коронки служать від 15 до 20 років, залежно від гігієни порожнини рота. Зубні коронки виготовляються з різних типів матеріалів, які можуть визначати якість і вартість виробу.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est prix-couronne-dentaire-.jpg.

Перелік матеріалів, з яких виготовляють зубні коронки

Нержавіюча сталь

Тимчасові зубні коронки найчастіше виготовляються з нержавіючої сталі. Ці коронки, які дуже популярні в Стамбулі, зазвичай використовуються для захисту пломб або запобігання карієсу. Коронки з нержавіючої сталі рекомендуються дітям, оскільки коронка знімається природним шляхом, коли молочні зуби випадають. Коронки з нержавіючої сталі також досить недорогі в порівнянні з іншими матеріалами. Ви також можете встановити ці коронки за один візит до Туреччини.

Леговані метали

Деякі види зубних коронок виготовляються зі сплавів металів, таких як платина або золото. У більшості сучасних версій вибирають сплави з високою концентрацією кобальту, хрому або нікелю. Металеві коронки довговічні і витримують вплив укусів. Найбільшим недоліком є, звичайно, металевий колір, який може зробити вас схожим на пірата.

Металокерамічні коронки (металокераміка)

Коронки з металокераміки відповідають кольору ваших природних зубів за допомогою суміші порцеляни та металевого сплаву. Ці коронки можуть відновити посмішку та зміцнити існуючу металеву основу. Однак з часом, якщо ясна відступають, металевий каркас може стати видимим.

Кераміка або фарфор

Керамічні або порцелянові коронки використовуються для відновлення природної посмішки. Керамічні або порцелянові коронки не дуже відрізняються від природних зубів і тому можуть бути використані для відновлення пошкоджених зубів. Ці коронки можна використовувати, якщо у пацієнта є алергія на певний тип металу.

Марки зубних коронок

Нижче наведено список високоякісних брендів зубних коронок, якими можуть скористатися пацієнти в Туреччині:

Цирконієві зубні коронки

Кубічні цирконієві зубні коронки виготовляються з порцеляни і цирконію, міцного мінералу. Цирконій має репутацію матеріалу, який може підвищити твердість алмазів. Цирконієві зубні коронки в Туреччині складаються з білої цирконієвої серцевини і порцелянової зовнішньої частини. Порцеляна надає коронці вигляду натуральних зубів, а метал всередині захищає коронку від пошкоджень при ударах.

На відміну від типових металевих коронок, цирконієві зубні коронки в Стамбулі або Анталії ніколи не мають темної металевої лінії, навіть якщо ваші ясна з віком відступають. Метал також білий, тому немає ніякої помітної різниці. Завдяки цьому унікальному бренду ви можете отримати вигоду від міцності металевих коронок і привабливості порцелянових коронок. Стоматологи в Туреччині рекомендують цирконієві коронки для заміни передніх зубів на верхній або нижній зубній дузі. Цей бренд особливо корисний для відновлення пошкоджених посмішок.

Коронки E-Max

Зубні коронки E-Max – це керамічні вироби під власною торговою маркою. Коронки E-Max виготовляються з високоякісного матеріалу, який називається дисилікатна кераміка літію. Перевага цього матеріалу полягає в тому, що він надзвичайно стійкий, довговічний і непрозорий. Зубні коронки E.Max мають напівпрозорий білий вигляд, дуже схожий на вигляд справжніх зубів. Ці коронки відомі своєю міцністю та привабливим зовнішнім виглядом. Якщо ви шукаєте зубні коронки для відновлення вашої посмішки, коронки E.Max варто розглянути.

E.Max – всесвітньо відомий бренд зубних коронок. Ви можете бути впевнені, що ваші зуби матимуть природну форму та колір, які неможливо відрізнити від ваших звичайних зубів.

Ці коронки також містять безметалеві сплави. Коронки E.Max з дуже малою ймовірністю зламаються або потріскаються. Зубні коронки E.Max також дуже дорогі.

Стоматологи в Туреччині пропонують зубні імплантати і коронки E.Max тієї ж торгової марки, які ви можете знайти в інших країнах Європи, але за нижчими цінами. Вам не доведеться нести дуже високі операційні витрати, щоб мати можливість дозволити собі цей бренд.

Післяопераційний догляд за зубними коронками

Першим кроком у забезпеченні довговічності ваших зубних коронок є належний догляд за ними. Це особливо важливо незабаром після того, як коронки були імплантовані в ротову порожнину. Щоб підтримувати їх у найкращому стані, ось що вам потрібно знати:

Тимчасові коронки

Під час першого візиту ваш стоматолог почне готувати коронки. Зокрема, він зніме зліпок з ваших зубів, щоб виготовити індивідуальну коронку. Він також обточить ваші зуби для кращого прилягання. Поки ви чекатимете на виготовлення індивідуальних коронок, вам встановлять тимчасові коронки. Дуже важливо, щоб ви дбайливо ставилися до цих тимчасових коронок. Через неточне прилягання вони можуть легко зміститися або зламатися. Тому ви повинні бездоганно дотримуватися інструкцій вашого стоматолога, якщо хочете, щоб вони залишалися на місці, поки не будуть готові ваші постійні коронки.

Ретельно вибирайте їжу

Перше, що вам потрібно зробити, це бути більш вибірковим у виборі їжі. Краще не їсти продукти, які можна вважати жувальними або липкими. Вони можуть прилипнути до коронок і відірвати їх, що призведе до повторної операції. Також слід на деякий час відмовитися від дуже твердої їжі. Оскільки тимчасові коронки не дуже міцні, шматочок твердої їжі може пошкодити, зламати або змістити коронку. Ви також можете зробити свідоме зусилля і деякий час жувати іншою стороною рота. Принаймні, зосередьтеся на цій стороні, щоб пережовувати тверду їжу. Це також мінімізує ризик пошкодження коронок.

Будьте обережні з зубною ниткою

Поки тимчасові коронки на місці, важливо продовжувати чистити зуби щіткою та зубною ниткою, як зазвичай. Однак потрібно бути трохи обережнішими у використанні зубної нитки. Не витягуйте зубну нитку з міжзубних проміжків. Замість цього акуратно витягніть її за лінію ясен. Таким чином, коронки з меншою ймовірністю зісковзнуть.

Постійні коронки

Хороша новина полягає в тому, що ваші постійні коронки прослужать набагато довше, ніж тимчасові. Крім того, вони будуть краще прилягати до зубів, тому вам буде не так легко їх змістити. Проте, вам потрібно знати, як правильно за ними доглядати.

Одразу після операції

Знадобиться близько 24 годин для того, щоб коронки належним чином приклеїлися до існуючого зуба. Доки цього не станеться, існує ризик, що коронки будуть відриватися під впливом їжі або надмірного зусилля в області коронки. Ось чому вам слід зачекати принаймні годину або дві, перш ніж вживати їжу або напої. Після цього краще їсти м’яку їжу і триматися подалі від усього твердого, жувального або хрусткого. Ви можете відновити свій звичний раціон, як тільки коронки будуть належним чином приклеєні. У цей період слід також бути обережними з зубною ниткою в проміжках між зубами. Як і у випадку з тимчасовими коронками, зубну нитку слід просувати вгору, а не тягнути за неї. Через 24 години ви можете повернутися до звичного догляду за порожниною рота.

Поточний догляд

Протягом місяця-двох ви можете відчувати певну чутливість/біль; це абсолютно нормально і очікувано. Протягом цього періоду ваш турецький стоматолог порадить вам використовувати зубну пасту, яка зменшує чутливість. (Sensodyne тощо…) Ви також можете полоскати горло солоною водою 3 рази на день, щоб прискорити процес загоєння. Мета ваших зубних коронок – зміцнити ділянку над лінією ясен.

Проте, ваші ясна і область між яснами і зубними коронками не захищені цим протезом. Тому важливо дотримуватися здорового способу життя. Це включає чищення зубів двічі на день і регулярне використання зубної нитки. Якщо у вас в анамнезі є пародонтоз, ваш стоматолог може порекомендувати вам також щодня використовувати ополіскувач з фтором.

Це допоможе запобігти карієсу. Важливо також пам’ятати, що хоча коронки є міцними, вони можуть бути пошкоджені. Тому потрібно намагатися максимально зменшити ризиковані дії. Уникайте кусання льоду, розколювання горіхів, відкривання пивних кришок та інших твердих продуктів або матеріалів. Також захищайте зуби, якщо ви займаєтеся контактними видами спорту. Якщо ви зазвичай чистите зуби, надягайте нічний захист щодня під час сну.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️