Зубна коронка в Тунісі

ціна зубної коронки 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про зубні коронки в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішної зубної коронки в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про зубні коронки в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих туніських хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна зубної коронки в Тунісі

Середня вартість зубної коронки в Тунісі, Туніс становить 180 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 150 євро до 210 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Зубна коронка180 €

Що таке зубна коронка?

Зубна коронка в Тунісі використовується для поліпшення загального вигляду зубів, а також здоров’я порожнини рота. По суті, це ковпачок у формі зуба, який надягають на зуб, щоб відновити його розмір, функцію та форму. Читайте далі, щоб дізнатися більше про процедуру встановлення зубних коронок і про те, чи потрібна вона вам.

З чого виготовляють зубні коронки?

Для виготовлення зубних коронок використовують різні матеріали, в тому числі фарфор, сплавлений з металом, металеві сплави, кераміку, композитну смолу і фарфор. Зазвичай коронки підбирають під природний колір ваших зубів. Ваш стоматолог візьме до уваги ці фактори, щоб створити коронки, які найкраще підходять для вашого випадку:

  • Колір або відтінок зуба
  • Функція та розташування зуба
  • ваші особисті вподобання
  • Стан ясенних тканин
  • обсяг зуба, видимий під час посмішки.

Коли необхідна зубна коронка?

Зуб відновлюється за допомогою зубної коронки в наступних ситуаціях:

  • Щоб покрити деформований або змінений колір зуба, щоб покращити вашу посмішку.
  • Щоб захистити слабкий зуб від карієсу, руйнування або тріщин.
  • Для захисту відреставрованого зуба, якщо ви пройшли лікування кореневих каналів.
  • Для відновлення зламаного зуба
  • Для лікування порожнини, яка занадто велика для пломбування
  • Для утримання зубного моста на місці
  • Зробити косметичну модифікацію

Як відбувається процедура встановлення зубних коронок? Скільки часу вона займає?

Процедура встановлення зубної коронки вимагає двох візитів до стоматолога. Нижче наведені кроки, які необхідно виконати:

Підготовка зуба до встановлення коронки

Цей етап зазвичай займає від 50 до 90 хвилин. Спочатку ваш туніський стоматолог видалить карієс і виміряє зовнішню сторону зуба, щоб переконатися, що коронка буде правильно і точно прилягати до нього. Потім стоматолог реконструює серцевину зуба, якщо коронка потребує додаткової підтримки. Після зміни форми зуба стоматолог зніме з нього відбиток за допомогою цифрового сканера, накладе пасту або шпаклівку для створення коронки.

Отримання тимчасової коронки

Ваш стоматолог-хірург в Тунісі надасть вам тимчасову коронку для захисту підготовленого зуба, поки виготовляється ваша постійна коронка, що може зайняти менше двох тижнів. Ваш зуб може стати чутливим до холоду і тепла, коли у вас є тимчасова коронка, тому уникайте вживання липкої їжі і жувальної гумки. Ви можете отримати коронку в той же день, якщо у вашого стоматолога є спеціальний інструмент для виготовлення коронки.

Отримання постійної коронки

Ваша тимчасова коронка буде замінена на постійну коронку у вашому роті, коли вона буде готова. Перед тим, як встановити нову коронку, ваш стоматолог перевірить її прилягання та колір. Якщо все буде добре, коронка буде зацементована на місце. Зазвичай це займає від 20 до 30 хвилин.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️