Ціна зубної коронки в Угорщині

зубна коронка угорщина1 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про зубні коронки в Угорщині! Яка середня ціна в Будапешті? Наші поради для успішного встановлення зубних коронок в Угорщині.

NaykrashchaKlinika.com інформує про зубні коронки в Угорщині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна зубної коронки в Угорщині

Середня вартість зубної коронки в Будапешті, Угорщина, становить 200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 150 євро до 250 євро.

ПроцедураЦіна Угорщина
Зубна коронка200 €

Що таке зубна коронка?

Зубна коронка в Угорщині в Будапешті – це покриття, яке встановлюється на зуб, щоб захистити ослаблений зуб від перелому або подальшого руйнування. Зубна коронка в Угорщині також може бути використана для заміни знебарвленого або деформованого зуба або для захисту зуба. Нарешті, нова коронка потрібна просто для заміни старої, зношеної або дефектної коронки.

Зубні коронки в Угорщині

Зазвичай для виготовлення коронки потрібно два візити до стоматолога. Під час першого візиту стоматолог формує і готує зуб, щоб коронка могла бути правильно встановлена.

Потім робиться зліпок зуба і встановлюється тимчасова коронка для захисту підготовленого зуба. Потім цей зліпок відправляється в зуботехнічну лабораторію, де виготовляється постійна коронка на замовлення.
Під час другого візиту постійна коронка встановлюється. Якщо припасування, форма і колір коронки задовільні, стоматолог приступає до її постійної фіксації.

4 типи зубних коронок в Угорщині

Металокерамічні коронки (металокераміка)

Металокерамічна коронка – це коронка з металевою основою, але з порцеляновим покриттям, тому вона така ж біла, як і ваші зуби. Ціна металокерамічної коронки в Угорщині становить 150 євро.

Цирконієві коронки

Цирконієві коронки виготовляються за допомогою технології CAD/CAM, що забезпечує вдалий зовнішній вигляд та ідеальне прилягання. Найчастіше використовується з естетичних міркувань. Цирконієві коронки частіше використовуються для фронтальної ділянки. Ціна цирконієвої коронки в Угорщині становить 200 євро.

Порцелянові коронки E-max в Угорщині

Повністю порцелянові (пресована кераміка) коронки є найкращим вибором, коли коронки відповідають винятковим естетичним вимогам, оскільки цей матеріал здатний максимально природно імітувати натуральну зубну емаль. Використовується тільки для коронок. Матеріал коронки трохи товстіший за цирконій, тому під час препарування доводиться спилювати трохи більше матеріалу зуба. Ціна порцелянової коронки e.max становить 300 євро.

Золоті коронки доступні за запитом, але їхня ціна залежить від реальної ціни на золото, а розмір зуба повинен бути обмежений.

Який би тип коронки ви не обрали, вам встановлять тимчасову коронку, щоб захистити підготовлений зуб і забезпечити нормальну функцію мовлення та жування, поки ви не отримаєте постійну коронку.

Яка коронка є найбільш ефективним рішенням?

Візьміть до уваги такі фактори, як

  • Скільки грошей ви хочете витратити на коронки?
  • Який зуб слід покрити коронкою?
  • Який стан зубів поруч із зубом, що підлягає коронці?
  • Яка ваша загальна гігієна порожнини рота?

Не забудьте проконсультуватися зі своїм стоматологом в Будапешті, Угорщина, перш ніж приймати будь-які рішення, але ми спробуємо допомогти вам, давши кілька порад:

Повні порцелянові коронки – найкрасивіші, але також найдорожчі та найделікатніші. Вони є відмінним рішенням для передніх зубів. Однак вони не можуть бути використані для заміни відсутніх зубів, як і не можуть бути використані для виготовлення мостовидного протеза. Вони не містять металів, тому якщо у вас алергія на будь-який метал, вони можуть бути ідеальним вибором для вас. Вони трохи крихкіші, ніж порцелянові коронки, тому не рекомендуються для молярів. Коронки повинні бути трохи товстішими, тому під час препарування зуба під коронку потрібно видалити більше зубного матеріалу.

Цирконієві коронки біосумісні та дуже міцні. Тому вони ідеально підходять для всіх зубів, як передніх, так і корінних. Цей тип коронок вимагає якомога меншої кількості видалень зубів. Це дуже твердий матеріал, тому він добре працює навіть у тонких шарах. Оскільки це твердий матеріал, з нього можна виготовляти довші мостовидні протези. Це дешевше, ніж порцелянові коронки, але дорожче, ніж коронки з металокераміки.

Коронки з металокераміки – це хороше рішення для тих, хто шукає більш економічне рішення, ніж коронки з цирконію і суцільнолитого фарфору, і хто не страждає від алергії на метали. Найбільшою перевагою цієї коронки є її довговічність, оскільки металевий каркас або каркас із безнікелевого золотого сплаву можна використовувати протягом тривалого часу. Порцелянове покриття на оправі робить її естетично привабливою, але менш природною, ніж циркон. Тому його частіше використовують в області молярів. Завдяки металевому каркасу вони ідеально адаптуються до підготовленого зуба.

Золоті коронки служать найдовше з усіх видів коронок за умови дотримання належної гігієни порожнини рота. Золоті коронки мають золотий каркас і покриті шаром порцеляни. Вона на 100% не викликає алергії і ідеально прилягає до підготовленого зуба, тому ризик виникнення карієсу відсутній.

Вініри або коронки в Угорщині?

Якщо вам цікаво, що вам потрібно – порцелянові коронки або вініри на передні зуби, ви, очевидно, хочете нову посмішку. Не так просто сказати вам, яке рішення є ідеальним без медичного обстеження, але є кілька рекомендацій, які вам допоможуть. Коли мова йде про коронки на передні зуби для ідеального вигляду, рекомендуються цирконієві або порцелянові матеріали. Однак найпростіший спосіб визначитися з вибором – записатися на безкоштовну консультацію в одну з клінік Будапешта в Угорщині.

Коронки рекомендуються в наступних випадках:

  1. Сильна зміна кольору зубів.
  2. Якщо у вас великі пломби в зубі.
  3. Якщо ви втратили багато зубної емалі.
  4. Якщо у вас вже є коронки, які можна замінити тільки коронками.
  5. Якщо ви хочете заповнити великі проміжки між зубами.
  6. Ваші зуби сильно вирівняні.
  7. Ви скрипите зубами.
  8. Ваш зуб пройшов лікування кореневих каналів
  9. Форма або положення зуба потребує значної корекції.

Хороша новина: вініри та коронки можна комбінувати, але не на одному зубі. Відомо, що коронки є більш інвазивною процедурою, ніж вініри, тому мало хто віддає перевагу коронкам. Порцелянові коронки і вініри можна комбінувати, тому що вони виготовляються з однієї керамічної сировини, тобто якщо у людини є один або два проліковані кореневі канали, ці зуби повинні бути покриті коронками, але на сусідні здорові зуби можна встановити вініри, і ніхто не помітить різниці!

Використовувані матеріали

  • Матеріал коронки і мостовидного протеза:
  • Металевий сплав з порцеляновим покриттям
  • Золотий сплав з порцеляновим покриттям
  • Нікель-титановий сплав з керамічним покриттям
  • Цирконій, діоксид алюмінію з керамічним покриттям

Післяопераційні проблеми

  1. Поверхня тимчасових вкладок, мостів або коронок може бути шорсткою або недостатньо гладкою.
  2. Зуб може бути більш чутливим
  3. Ясна можуть бути чутливими протягом декількох днів
  4. Тимчасові вкладки, мости або коронки можуть випасти через перевантаження.
  5. Після лікування зуб може бути чутливим до холоду або тепла, а його оклюзійна функція може бути знижена.

Післяопераційне спостереження

Звикання до коронок або мостовидних протезів може зайняти кілька тижнів або навіть місяців. Неодноразово може знадобитися припасування та корекція висоти. Після припасування життєво важливі зуби можуть бути чутливими до холоду і тепла, а жувальна функція може знизитися, але це пройде через деякий час. Цей період залежить від індивідуальних особливостей пацієнта. Для зникнення симптомів може знадобитися півроку.

Це може бути пов’язано з утворенням захисного шару дентину навколо пульпи – так організм захищає зуби. Оскільки це може зайняти кілька місяців, ми просимо вас набратися терпіння.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️