Зубний міст в Туреччині

зубний міст ціна 1
Написано Manuella

Зубний міст в Туреччині – це стоматологічний пристрій, в якому один або кілька зубів, виготовлених на замовлення, заповнюють місце, де відсутній один або кілька сусідніх зубів.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про зубні мости в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує зубний міст в Туреччині?

Середня вартість зубного моста в Туреччині в Стамбулі становить 300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 200 до 400 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Зубний міст300 €

Що таке зубний міст?

Зубний міст в Туреччині – це стоматологічний пристрій, в якому один або кілька зубів, виготовлених на замовлення, заповнюють місце, де відсутній один або кілька сусідніх зубів. Зубний міст в Туреччині – це незнімний ортодонтичний апарат, що складається з декількох штучних зубів, з’єднаних разом. Цей тип конструкції кріпиться до опорних зубів по обидва боки від відсутніх зубів.

На сьогоднішній день зубні мости в Туреччині є найпопулярнішою методикою відновлення зубів. У цій статті ви дізнаєтеся про матеріали, з яких виготовляють мостовидні протези, процедуру їх встановлення та вартість мостовидних протезів у стоматологічних клініках Стамбула.

Установка зубних мостів

Мостовидні протези в стоматологічних центрах Туреччини (Анталія, Мармарис, Стамбул і Фетхіє) виготовляються досвідченими лікарями-ортодонтами з використанням найсучасніших матеріалів.

Завдяки винятковій кваліфікації наших турецьких стоматологів, їх вмінню працювати з сучасним обладнанням та індивідуальному підходу до кожного пацієнта, ви можете очікувати ідеального результату від лікування зубів в Туреччині, який полягає в досягненні довгоочікуваної красивої посмішки, відновленні функціональних можливостей зубів і поверненні пацієнтові впевненості в собі.

Показання до застосування зубних мостів

  • Незначні або помірні дефіцити внутрішнього та фронтального рядів зубів (до 4 зубів);
  • Відсутність одного моляра в жувальній ділянці.

Пацієнт повинен мати здорові опорні зуби, здатні нести достатнє навантаження. В іншому випадку перед встановленням мостовидного протеза необхідно провести імплантацію зубів.

Протипоказання до застосування мостовидних протезів:

  • Бруксизм;
  • Сильне запалення ротової порожнини або горла (стоматит, гінгівіт, ангіна: тимчасове протипоказання);
  • Відсутність більше одного моляра, трьох і більше премолярів або чотирьох зубів у ділянці посмішки;
  • Патології прикусу;
  • Остеопороз та інші захворювання кісткових тканин щелепи;
  • Важкі захворювання пародонту;
  • Пародонтит;
  • Патологічна стертість зубів.

Читайте також: Установка вінірів на зуби в Стамбулі

Етапи встановлення зубного моста в Туреччині

  • Огляд ротової порожнини. Турецький стоматолог оглядає зуби, які будуть замасковані коронкою. Ці зуби повинні бути здоровими і витримувати підвищене жувальне навантаження.
  • Підготовка. Якщо опорні зуби зруйновані, стоматолог видаляє їх пульпу, пломбує канали і, за необхідності, зміцнює зуби вкладками. Якщо міст виготовляється на здорові опорні зуби, видалення нервів не є обов’язковим заходом.
  • Віч-на-віч. У випадку металокерамічних мостів необхідно зняти товстий шар емалі, тоді як неметалеві мости потребують лише мінімального обточування.
  • Виготовлення форм. Знімаються зліпки верхньої та нижньої щелеп і відправляються в лабораторію.
  • Виготовлення мостоподібних протезів. Ця процедура займає від одного до двох тижнів, в залежності від використовуваних матеріалів і складності роботи. На цей час в зоні посмішки встановлюється тимчасовий протез.
  • Примірка. Мостовидний протез фіксується та коригується.

Види матеріалів для зубних мостів

Зубні мостовидні протези можуть бути виготовлені з металу, кераміки, металокераміки або діоксиду цирконію. Естетичний вигляд, ціна, міцність і довговічність безпосередньо залежать від обраного матеріалу.

  • Металеві мостовидні протези сьогодні практично вийшли з моди: незважаючи на міцність і низьку ціну, вони не мають достатніх естетичних властивостей і можуть стати причиною руйнування опорних зубів.
  • Металокерамічні мостовидні протези – міцні, надійні та безпечні. Це керамічні конструкції на металевому каркасі. Ці мостовидні протези мають природний вигляд і пропонують оптимальне співвідношення ціни та якості.
  • Пластмасові мостоподібні протези легкі, економічні та гіпоалергенні, фіксуються на відносно короткий термін. Невисока міцність і швидке виготовлення дозволяють використовувати їх як тимчасовий засіб для усунення дефектів зубних рядів.
  • Цирконієві мостовидні протези – це штучні керамічні зуби на каркасі з діоксиду цирконію. Вони досить легкі і міцні, чинять мінімальний тиск на опорні зуби і здатні витримувати великі навантаження. Цирконієві мостовидні протези мають естетичний і природний вигляд, гіпоалергенні та повністю біосумісні з тканинами людини.

Що краще: зубні імплантати чи мостовидні протези?

Методика відновлення зубів за допомогою зубних мостів відома в Стамбулі (Туреччина) вже понад 30 років, тому пацієнти віддають перевагу таким конструкціям перед імплантами. Зубні мости є хорошою альтернативоюзубним імплантам, але все ж таки поступаються їм.

Переваги зубних мостів :

  • Процедура не вимагає хірургічного втручання і не пов’язана з тривалим реабілітаційним періодом або ризиком неприживлення імплантату.
  • Виготовлення моста займає від 2 до 4 тижнів, в той час як імплантація зайняла б до 4 місяців.
  • Після встановлення моста відчуття дискомфорту триває не більше 3 днів (для імплантації зубів відповідний період становить 2 тижні).
  • Мостовидний протез – єдиний варіант, коли між сусідніми зубами залишається мінімальний проміжок. У цьому випадку імплантати встановити неможливо.

Переваги імплантації зубів :

  • Імплантати можна використовувати все життя (в Туреччині ми використовуємо високоякісні титанові імплантати “Nobel Biocare”, на які надається гарантія). У той же час, мостовидні протези мають обмежений термін служби і повинні бути замінені в кінці цього періоду. Короткий термін служби цих протезів пояснюється властивостями матеріалу, який використовується для кріплення коронок.
  • Не потрібно проводити обточування або видалення пульпи.
  • Зубні імплантати усувають проблеми, пов’язані з атрофією кісткової тканини, оскільки допомагають навантажувати кістку, тоді як зубні мостовидні протези призводять до руйнування кісткової тканини, яка не піддається регулярному навантаженню.

Правильний догляд за мостоподібними протезами

  • Правильно очищайте зубний міст в Туреччині двічі на день.
  • Для чищення зубних мостів потрібно приділяти особливу увагу внутрішній поверхні, яка контактує з яснами і міжзубними проміжками (можна використовувати зубну щітку з одним рядом щетинок або зубну нитку).
  • Під час чищення зубів тримайте щітку під кутом 45° і робіть вимітаючі рухи, щоб видалити якомога більше частинок їжі та зубного нальоту.
  • Зубну щітку з одним рядом щетинок або зубну нитку можна використовувати з невеликою кількістю зубної пасти.
  • Після чищення зубного моста використовуйте трохи ополіскувача для порожнини рота, але пам’ятайте, що ця рідина не може замінити вищеописану процедуру.

Дотримання всіх цих рекомендацій допоможе продовжити термін служби мостоподібного протеза і захистити здоров’я пацієнта.

Догляд за знімними та незнімними мостоподібними протезами слід здійснювати з використанням делікатних миючих засобів, щоб не пошкодити поверхню конструкції. Якщо міст був пошкоджений, не намагайтеся відремонтувати його самостійно – негайно зверніться до стоматолога.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️