Ціна зубного моста в Тунісі

ціни на зубні мости туніс 1
Написано William

Все, що потрібно знати про зубні мости в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішного встановлення зубних мостів у Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про зубні мости в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна зубного моста в Тунісі

Середня вартість зубного моста в Тунісі становить 500 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 420 євро до 580 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Зубний міст500 €

Що таке зубний міст?

Зубний міст в Тунісі – це широко використовуваний стоматологічний пристрій, який складається з одного або декількох штучних зубів, виготовлених із смоли або порцеляни, які замінюють відсутні природні зуби. Часто згадуваний як заповнювач проміжків, штучні зуби або частковий протез, міст з’єднується з коронками, які закріплюють пристрій на природних зубах.

Коронка може покривати два або більше зубів, щоб належним чином закріпити міст і утримувати штучні зуби на місці. Якщо природні зуби відсутні, ваш стоматолог може порекомендувати імплантувати зуби з обох боків, щоб утримувати міст на місці.

Чого очікувати під час встановлення

Після того, як стоматолог визначить, що зубний міст є найкращим рішенням для заміни відсутніх зубів, він почне готувати опорні зуби або абатменти. Це попереднє лікування зазвичай проводиться під місцевою анестезією, і процес зазвичай не вважається болючим.

Під час другого візиту буде встановлено мостовидний протез. Одразу після встановлення мостоподібного протеза ви можете відчувати його громіздкість, але це відчуття має зменшитися, коли ви звикнете до нового протеза. Під час третього і останнього контрольного огляду ваш стоматолог перевірить мостовидний протез і внесе необхідні корективи, якщо ви відчуваєте дискомфорт або біль.

Обслуговування та подальше спостереження

Догляд за мостоподібним протезом не дуже відрізняється від догляду за власними зубами. Американська стоматологічна асоціація рекомендує регулярно чистити зуби зубною щіткою з м’якою щетиною протягом двох хвилин щодня. Регулярне використання зубної нитки також допомагає запобігти захворюванням ясен і карієсу.

При використанні мостовидного протеза зубну нитку слід провести навколо природних зубів і перемістити її між основою моста і тканинами ясен.

Використання зубної нитки один раз на день є найефективнішим способом видалення зубного нальоту і залишків їжі з нижньої сторони моста. Звичайної зубної нитки може бути достатньо, але багато пацієнтів з брекетами віддають перевагу зручності Waterpiks.

Супутні витрати

Зубні мости в Тунісі є одним з найдоступніших варіантів заміни відсутніх зубів, а також, швидше за все, будуть покриті вашою стоматологічною страховкою.

В середньому, зубний міст може коштувати від 500 до 1200 доларів за зуб, тоді як зубний імплантат може коштувати від 1000 до 3000 доларів за зуб. Ваш стоматолог може допомогти вам знайти найкраще рішення для вашого бюджету.

Зубні мостовидні протези не є постійним рішенням

При правильному догляді якісний зубний міст може прослужити десятиліттями. Непотрібних пошкоджень можна уникнути, якщо не жувати жуйку і не їсти тверду їжу, таку як горіхи, морозиво і тверді солодощі.

Ретельна гігієна порожнини рота і регулярне відвідування стоматолога допоможуть зберегти мостовидний протез комфортним, чистим і довговічним. Незважаючи на свою довговічність, зубний міст не вважається постійним рішенням для заміни відсутніх зубів.

Інші варіанти заміщення відсутніх зубів

Для більш довготривалого і менш обмежувального рішення для заміни відсутніх зубів можна розглянути можливість встановлення зубних імплантатів. Однією з найважливіших переваг зубних імплантатів є те, що вони створюють менше навантаження на сусідні зуби, сприяючи зміцненню кісткової тканини та здоров’ю ясен. Загалом, високоякісний зубний імплантат може прослужити все життя.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️