Coolsculpting та бірюза

coolsculpting ціна 1
Написано Maria

Все, що потрібно знати про кулскульптінг в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного кулскульпінгу в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com інформує про кулскульптінг в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує кулскульптінг в Туреччині?

Середня вартість кулскульптінга в Стамбул, Туреччина становить 600 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 500 до 700 євро.

Що таке кулскульптинг?

Кулскульптинг, також відомий як холодний ліполіз, – це медична естетична методика, яка заморожує і вбиває жирові клітини. Процедура CoolSculpting (холодний ліполіз) дає ефективні результати за короткий час і була схвалена Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA). Процедура полягає в тому, що тканини піддаються впливу температури -6°C протягом 1 години у вакуумі. Після процедури жирова тканина розщеплюється і виводиться з організму через сечовидільну систему.

Як працює Coolsculpting?

Під час консультації дерматолог визначає зони, де буде застосовуватися процедура, і ці зони покриваються спеціальним захисним матеріалом, щоб захистити вашу шкіру. Аплікатори CoolSculpting розміщуються на визначеній ділянці і всмоктуються в ці зони. Під час процедури CoolSculpting охолоджує ділянку контрольованим чином, і завдяки технології кріоліполізу в жирових клітинах починаються структурні зміни.

Тривалість CoolSculpting в Туреччині варіюється в залежності від зони, яку потрібно обробити, і діаметра аплікатора. Однак достатньо одного сеансу, який триває від 30 до 60 хвилин. Жирові клітини охолоджуються контрольованими низькими температурами, що призводить до їх кристалізації. Вони розщеплюються організмом і поступово виводяться природним шляхом.

Як CoolSculpting знищує жирові клітини?

Процедура CoolSculpting націлена на жирові клітини і заморожує їх при температурі, яка змушує їх зникнути. Процедура захищає шкіру і тканини, охолоджуючи жирові клітини контрольованим способом.

Після процедури жирові клітини з часом зникають. Жирові клітини виводяться з організму через сечовидільну систему.

Чим відрізняється CoolSculpting від інших методів схуднення?

  • Він зменшує кількість жирових клітин.
  • Клінічні дослідження показали, що після процедури CoolSculpting в обробленій зоні залишається менше жирових клітин.
  • Процедура CoolSculpting зменшує кількість жирових клітин на 20-30%.
  • Оскільки процедура CoolSculpting не знищує всі жирові клітини в зонах, де вона застосовується, вона ніколи не призводить до спотворення зовнішнього вигляду.
  • Це дуже безпечна і комфортна процедура.

В яких ситуаціях можна застосовувати CoolSculpting?

Ви є хорошим кандидатом для Coolsculpting, якщо у вас є стійкий жир, який не може зникнути з вашого тіла, як би ви не старалися. Якщо ви не бажаєте приймати ліки або хімічні препарати, не хочете робити операцію і шукаєте лікування за один сеанс без простою, CoolSculpting – ідеальний вибір для вас.

Хто є ідеальним кандидатом?

Процедуру можна застосовувати чоловікам і жінкам старше 15 років, які мають стійкі проблеми з жировими відкладеннями, не бажають хірургічного втручання, наприклад, ліпосакції, і не можуть досягти результатів за допомогою дієти і фізичних вправ.

CoolSculpting можна застосовувати будь-кому, незалежно від статі, за винятком вагітних жінок та людей з алергією на холод.

На яких частинах тіла можна використовувати CoolSculpting®?

  • Живіт, живіт
  • Стегна
  • Руки
  • Любовні рученята і боки
  • Спина і область бюстгальтера
  • Під сідницями, подвійне підборіддя, під шиєю,
  • Чоловічі груди

Скільки сеансів мені потрібно?

Для досягнення бажаних результатів зазвичай достатньо одного сеансу, але деякі люди вирішують пройти додаткові сеанси, щоб усунути ще більше жирових клітин.

Як довго триває процедура CoolSculpting?

Тривалість CoolSculpting варіюється в залежності від зони, яку потрібно обробити, і діаметра аплікатора. Однак, достатньо одного сеансу, який триває приблизно від 30 до 60 хвилин.

Коли я побачу результати CoolSculpting®?

Хоча постійні результати з’являються через 2 місяці після процедури, також можливо побачити ефекти лікування вже на 2-му тижні. Зміни на шкірі стають помітними протягом 1,5 місяців. Після процедури Coolsculpting виведення жирових клітин триває протягом 4 місяців.

Які побічні ефекти Coolsculpting?

Після процедури можуть спостерігатися тимчасові почервоніння, набряки або синці в зоні впливу.

Чи є результати Coolsculpting постійними?

На відміну від усіх інших методів зменшення жирових відкладень, CoolSculpting назавжди зменшує кількість жирових клітин. Саме тому результати є довготривалими.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️