Трансплантація волосся знаменитостей

Сіріл Ліньяк, Метт Покора, Рафаель Надаль, Малік Бенталья, Ілон Маск, Девід Бекхем, Кріс Мартін та інші… Для зірки бездоганний зовнішній вигляд має важливе значення для її кар’єри. Деякі з них зіткнулися з облисінням і знайшли правильний спосіб вирішити цю проблему: трансплантація волосся.

Багато знаменитостей зробили пересадку волосся, щоб вирішити проблему облисіння. Кінозірки, співаки і навіть провідні спортсмени та спортсменки обирали це радикальне рішення.

Ми склали неповний список знаменитостей, які, на нашу думку, зробили імплантацію волосся. Давайте подивимось на 39 фото до і після трансплантації волосся світових зірок, які впоралися з проблемою випадіння волосся!

Трансплантація волосся потрібна не лише зіркам. Це для всіх, хто страждає від випадіння волосся і хоче відновити свою природну шевелюру без болю і шрамів.

Зверніться до нас, щоб дізнатися ціну на пересадку волосся FUE або DHI в Туреччині. До 70% дешевше, ніж в Європі.

Жан Дюжарден: пересадка волосся до і після

Відомий французький актор, який став агентом OSS 117, пережив період облисіння в 2010-х роках. Після трансплантації волосся він відновив густу гриву, що зробило його одним з найпривабливіших французьких акторів-чоловіків.

Облисіння за чоловічим типом, також відоме як андрогенетична алопеція, є основною причиною, чому чоловіки вдаються до трансплантації волосся. За даними ISHRS, понад 95% чоловіків з облисінням мають андрогенну алопецію.

Джон Траволта: пересадка волосся до і після

У період з 2010 по 2016 рік у Джона Траволти змінилася густота волосся, що змусило людей повірити в те, що він носить перуки. Але насправді актор “Бріоліну” зробив вибір на користь імплантації волосся, щоб приховати початкову стадію облисіння і посилити густоту волосся.

Елтон Джон: пересадка волосся до і після

Британський співак Елтон Джон, який з раннього віку страждав від втрати волосся, з 1970-х років зробив вибір на користь кількох імплантатів волосся. Пересадка волосся змінила його життя і дала йому новий вигляд.

Мел Гібсон: пересадка волосся до і після

Хоча Мел Гібсон не підтвердив свою трансплантацію волосся, у гладіатора дійсно сильніша лінія росту волосся, що свідчить про наявність імплантату. Еволюція його волосся дозволила шанувальникам помітити прогресуючу густоту.

За даними Американського товариства пластичних хірургів, у 2019 році понад 16 000 чоловіків зробили пересадку волосся в США.

Ніколас Кейдж: пересадка волосся до і після

Як і Джон Траволта, Ніколас Кейдж продемонстрував разючу еволюцію волосся в період між 2012 і 2014 роками. Актор ніколи не підтверджував свою пересадку волосся, але реальна різниця в лінії росту волосся видала його секрет.

Рафаель Надаль: пересадка волосся до і після

У 2016 році тенісист позбувся естетичного комплексу, який переслідував його на корті. Страждаючи від облисіння, Рафаель Надаль зробив косметичну операцію, а у віці 35 років зважився на пересадку волосся.

Ілон Маск: пересадка волосся до і після

Щоб подарувати собі вічну молодість, бос Tesla пройшов кілька хірургічних процедур. Окрім імплантації бороди, найочевиднішою процедурою була пересадка волосся, яка дала йому густу шевелюру.

Згідно з дослідженням, проведеним Міжнародним товариством хірургії відновлення волосся (ISHRS) у 2020 році, чоловіки становлять понад 85% пацієнтів з пересадки волосся у всьому світі.

Том Хенкс: пересадка волосся до і після

Хоча генетично він наділений прекрасною шевелюрою, актор “Форреста Гампа” все ж вирішив зробити вибір на користь імплантації волосся, щоб делікатно виправити лінію росту волосся і заповнити скроні. Таким чином, актор “Форреста Гампа” зміг відновити пряму лінію волосся.

Сильвестр Сталлоне: пересадка волосся до і після

У 2016 році Сильвестр Сталлоне має набагато нижчу, більш гармонійну лінію волосся. Це може свідчити про те, що за кілька років до цього йому зробили пересадку волосся, а точніше скроневі імплантати. Його череп повний і добре обладнаний.

Вейн Руні: пересадка волосся до і після

У 2011 році англійський футболіст Вейн Руні, якому тоді було 25 років, переніс операцію з пересадки волосся, щоб зменшити сильне облисіння. Але це не допомогло. Це спонукало її обрати кращий метод у 2014 році.

Середній вік чоловіків, які роблять пересадку волосся, становить близько 40 років, хоча він може варіюватися залежно від індивідуальних особливостей і ступеня втрати волосся.

Девід Бекхем: пересадка волосся до і після

Легенда англійського футболу Девід Бекхем, як повідомляється, переніс операцію з пересадки волосся в 2018 році. Хоча він ніколи цього не підтверджував, його волосся, яке стало і продовжує залишатися густим, дозволяє припустити, що він переніс косметичну операцію.

Джуд Лоу: пересадка волосся до і після

Страждаючи від прогресуючого облисіння і проблем з волоссям з юних років, актор Джуд Лоу переніс кілька операцій з пересадки волосся в період між 2011 і 2014 роками. Його досить успішні імплантати непомітні, а зачіска знову стала гармонійною.

Кевін Костнер: пересадка волосся до і після

Хоча Кевін Костнер ніколи не стверджував, що йому робили пересадку волосся, він ніколи не заперечував цього. Його нинішня густота волосся свідчить про те, що він ніколи не лисів. І все ж, у віці 30 років у актора “Охоронця” були залисини на скронях.

FUE (Follicular Unit Extraction – вилучення фолікулярних одиниць) є найбільш поширеною технікою пересадки волосся для чоловіків, на яку припадає понад 90% процедур, згідно з даними ISHRS.

Сем Сміт: пересадка волосся до і після

Сем Сміт – одна з тих знаменитостей, які відкрито говорять про втрату волосся. У 2020 році британський співак показав у відео для Vogue пересадку волосся, яка дозволила йому відновити густу шевелюру.

Бен Аффлек: пересадка волосся до і після

У 2012 році журнал GQ розповів про невдачі Бена Аффлека з волоссям. Американський актор, який раніше втрачав волосся через щоденне нанесення гелю, тепер має повні скроні і вихор після імплантації волосся.

Боно: пересадка волосся до і після

Ірландський вокаліст групи U2 має низьку, гармонійну лінію волосся і повні скроні. Ніколи не здогадаєшся, що він зробив пересадку волосся між 2011 і 2014 роками. Музикант ніколи не говорив про це.

Трансплантація волосся може бути дорогим варіантом, середня вартість залежить від країни, клініки та ступеня втрати волосся. Найкращим напрямком є Туреччина (Стамбул)

Том Брейді: пересадка волосся до і після

Про гравця НФЛ Тома Брейді ходило багато чуток, пов’язаних з його облисінням, а потім раптовим густим волоссям. Квотербек “Нової Англії” переніс косметичну операцію і зробив вибір на користь імплантації волосся.

Леброн Джеймс: пересадка волосся до і після

Якщо раніше Леброн Джеймс приховував свою лисину пов’язкою на голові, то в 2015 році він явно прийняв її, перш ніж зважитися на трансплантацію волосся. Відтоді зірка НБА більше не мав проблем з волоссям і тепер може похвалитися повною шевелюрою.

Гордон Рамзі: пересадка волосся до і після

Гордон Рамзі, знаменитий шеф-кухар, володар зірки Мішлен, зробив косметичну операцію і вирішив пересадити волосся, щоб приховати облисіння, яке досягло 3 рівня за шкалою Норвуда. Відтоді шеф-кухар з гордістю хизується своєю густою шевелюрою.

Джеймі Фокс: пересадка волосся до і після

Американському акторові, який в юності мав повну голову волосся, було важко впоратися з облисінням, що починалося. На щастя, завдяки імплантату волосся він повернув собі гарну шевелюру з низькою, дуже природною лінією росту волосся.

Роббі Вільямс: пересадка волосся до і після

Страждаючи від облисіння, Роббі Вільямс перепробував безліч методів, щоб зберегти волосся. Після пересадки волосся 48-річний співак більше не намагається боротися з облисінням. Він знайшов найкраще рішення, як зробити волосся густішим.

Сільвіо Берлусконі: пересадка волосся до і після

Шанувальник косметичної хірургії, відомий бізнесмен Сільвіо Берлусконі робив одну пересадку волосся за іншою. У 2004 році він зробив пересадку волосся на голові, щоб розпрощатися з облисінням, як розповів його лікар в телевізійному інтерв’ю.

Чоловіки все частіше вдаються до трансплантації волосся, щоб вирішити проблему облисіння, і щороку кількість таких операцій неухильно зростає.

Кріс Мартін: пересадка волосся до і після

Як і багато інших зірок, лідер гурту Coldplay, як кажуть, зробив пересадку волосся. Косметична процедура, яку він ніколи не підтверджував, але яка виправдала себе, враховуючи майже неушкоджену лінію волосся співака.

Юрген Клопп: пересадка волосся до і після

Колишній німецький футболіст любить доглядати за своїм волоссям. У 2013 році чоловік, який зараз тренує в Прем’єр-лізі, зробив пересадку волосся, щоб боротися з його випадінням і подарувати собі нове життя.

Висновок

Виберіть найкращу клініку з імплантації волосся в Туреччині, щоб процедура пройшла успішно. Дізнайтеся більше про роботу хірурга. Існує кілька критеріїв, які слід враховувати при виборі:

  • Думки та відгуки пацієнтів
  • Фотографії до і після
  • Дата заснування клініки
  • Акредитації клініки
  • Стаж роботи лікаря
  • Спеціалізація клініки та її хірургів

Якщо вам важко визначитися з вибором, ми допоможемо вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

1

Coordinatrice

Залиште нам свої контактні дані за допомогою форми. Наш координатор зв’яжеться з вами через повідомлення в Whatsapp або електронною поштою для проведення безкоштовної попередньої діагностики вашого волосся.

Вона попросить вас надіслати фотографії в анфас і профіль, а також ваші цілі, щоботримати думку лікаря -хірурга.

2

Chirurgien

Якщо хірург зможе досягти ваших цілей і дасть добро на пересадку волосся, ми надішлемо вам безкоштовну, ні до чого не зобов’язуючу індивідуальну пропозицію.

І якщо ви погодитеся, ми організуємо все для вас: Переліт, таксі, готель, трансплантацію волосся, медикаменти і, перш за все, чудову екскурсію по Стамбулу з гідом.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️