Кантопластика в Туреччині

Ціна на зубну пластику 1
Написано Erika

Операція з кантопластики в Туреччині рекомендується пацієнтам, у яких шкіра верхньої або нижньої повіки надмірно товста, в’яла або зморшкувата.

NaykrashchaKlinika.com інформує Вас про кантопластику в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує кантопластика в Туреччині?

Середня вартість операції з кантопластики в Туреччині в Стамбулі становить 2100 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 1800 євро до 2400 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Кантопластика2100 €

Що таке кантопластика?

Ця косметична операція в Туреччині рекомендується пацієнтам з надмірною, пухкою або зморшкуватою шкірою на верхніх або нижніх повіках. Процедура також рекомендується пацієнтам з набряклими жировими кишенями на нижніх повіках, які створюють втомлений або постарілий вигляд, а також з набряклими нижніми повіками або просто пацієнтам, які бажають омолодити свій зовнішній вигляд.

Не рекомендується робити кантопластику

Операція кантопластики, також відома як пластика нижньої повіки, не рекомендується пацієнтам, які страждають від одного або декількох з наступних захворювань

  • Серцево-судинні захворювання
  • Глаукома
  • Гіпертонія
  • Діабет
  • Відшарування сітківки
  • Гіперфункція щитовидної залози

Куріння може впливати на кровоносні судини, зменшуючи приплив крові до очей. Тому пацієнтам також рекомендується не палити, а в ідеалі – кинути палити до операції.

Виписка з лікарні

Як правило, ночівля в стаціонарі не є обов’язковою. Це амбулаторна операція

Тривалість операції

від 1 до 3 годин

Огляд процедури

Операціякантопластики, також відома як кантопексія або підтяжка повік, – це вид естетичної процедури, яку зазвичай проводять для усунення зморшок під очима і поліпшення естетичного вигляду області навколо очей. Визначення цих операцій, що стосуються повік, іноді можуть суперечити одне одному: епікантопластика або медіальна кантопластика – це ще одна хірургічна процедура, яка збільшує око в горизонтальному напрямку, виконується у внутрішньому куті ока, тоді як латеральна кантопластика збільшує зовнішній край ока.

Кантопластика використовується для корекції провисання або набряклості нижніх повік. Деякі люди можуть народитися з обвисанням нижніх повік, але природний процес старіння також може викликати обвисання нижніх повік – шкіра стає менш еластичною після певного віку, і під нижніми повіками починають утворюватися невеликі мішки. Вплив сонця також може спричинити провисання нижніх повік. Це надає пацієнтам втомленого виразу обличчя.

Основна мета кантопластики – усунути всі мішки під очима і зняти втому з обличчя пацієнта, надавши йому більш молодий і свіжий вираз.

Підготовка

За два тижні до операції кантопластики слід відмовитися від куріння, вживання харчових добавок, трав’яних чаїв і антикоагулянтів, таких як аспірин, а також не вживати біологічно активних добавок. Вживання алкоголю заборонено щонайменше за 48 годин до і після операції з підтяжки нижньої повіки.

Як проводиться операція

Операція з кантопластики може проводитися під місцевою анестезією з седативним ефектом або під загальним наркозом. Хірурги обговорюють ці варіанти з пацієнтом і приймають рішення про найбільш підходящий підхід в залежності від стану пацієнта.

Після того, як пацієнт знеболений, хірург починає позначати місця розрізів. Розрізи, як правило, робляться в куточку ока, щоб можна було приховати шрами.

Для захисту очного яблука пацієнта використовується тонкий пластиковий щиток. Операція кантопластики варіюється від пацієнта до пацієнта, але, як правило, розрізається нижнє кантальне сухожилля, переміщується і підтягується, щоб досягти більш приємного зовнішнього вигляду. Після завершення операції пластиковий щит знімають, а розрізи ретельно закривають. На прооперовану ділянку накладають пов’язку, щоб запобігти інфікуванню.

Відновлення

Період відновлення після операції з кантопластики, як правило, триває близько 2 тижнів. Якщо використовуються звичайні шви, їх знімають приблизно через тиждень після операції. Якщо використовуються нитки, що розсмоктуються, їх не потрібно знімати.

Приблизно через тиждень після блефаропластики в Туреччині пацієнти можуть повернутися до роботи і звичної діяльності. Для підтримання очей у вологому стані можна використовувати очні краплі. Пацієнтам призначають спеціальний тип гелю, який можна використовувати для підтримки чистоти області навколо очей.

Слід уникати макіяжу принаймні протягом тижня після операції кантопластики. Пацієнти також можуть використовувати холодні компреси, щоб зменшити набряки під час періоду відновлення після кантопластики.

Ризики

Ускладнення після операції з пластики зубних рядів можуть включати в себе

  • Кровотеча
  • Шрами
  • Інфекції
  • Пошкодження глибоких структур
  • Гематома
  • Алергічна реакція на анестезію
  • Проблеми з сухими очима
  • Асиметрія

Побічні ефекти

Побічні ефекти операції з кантопластики можуть включати

  • Сухість очей
  • Синці
  • Підвищена чутливість до світла
  • Свербіж, сльозотеча
  • Втрата вій
  • Біль
  • Дискомфорт
  • Алергічні реакції
  • Набряк
  • Нудота і блювота
  • Незадовільні результати
  • Нечіткість зору

Показники успіху

Середній показник успішності операцій з кантопластики становить понад 90%.

До і після

Результати процедури видно одразу. Після операції кантопластики пацієнти можуть насолоджуватися більш молодим і омолодженим зовнішнім виглядом. Очі пацієнта стають більшими, а будь-яке провисання або опущення залишаються в минулому. Такі результати зазвичай зберігаються від 10 до 15 років. Деякі пацієнти віддають перевагу ревізійній хірургії, щоб стерти наслідки старіння під час або після цього періоду.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️