Ціна на зубну пластику в Тунісі

зубна пластика ціна туніс 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про катопластику в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної стоматологічної пластики в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує Вас про кантопластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на кантопластику в Тунісі

Середня вартість кантопластики в Тунісі в Тунісі становить 2 200 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 400 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Кантопластика2200 €

Що таке кантопластика?

Кантопластика в Тунісі може бути правильним типом хірургічного втручання для тих, чиї повіки мають тенденцію до опущення або виглядають нерівномірно. Це спеціалізована процедура, яку може виконати тільки висококваліфікований хірург-окуліст з великим досвідом косметичних процедур на очах.

Метою кантопластики є покращення форми повік, їх тонізація та надання більш молодого та свіжого вигляду. Ця процедура повинна проводитися з метою поліпшення зовнішнього вигляду природним шляхом, а не зміни нашої зовнішності.

Пояснення процедури кантопластики

Це реконструктивна хірургічна процедура, яка використовується для корекції опущених або обвислих очей шляхом підтягування м’язів або зв’язок, які підтримують зовнішні куточки повік.

Операція кантопластики в Тунісі суттєво змінює форму очей. З іншого боку, кантопексія – це менш інвазивна операція, яку часто плутають з кантопластикою, але вона не змінює форму ока.

Кантопластика виконується на зовнішньому куті ока (кантусі), в місці з’єднання нижньої і верхньої повіки, яке в медицині називається латеральним кантусом. У більшості людей ця точка з’єднання повинна знаходитися трохи вище медіального кантуса, який є місцем з’єднання нижньої і верхньої повіки, близько до носа. Зазвичай це призводить до “позитивного” нахилу верхньої повіки або нахилу вгору, створюючи мигдалеподібну форму ока.

Операція кантопластики використовується для виправлення негативного або нейтрального нахилу повік, який призводить до їх опущення, що може викликати дискомфорт у пацієнта, якому не подобається зовнішній вигляд його повік.

Процедура варіюється від пацієнта до пацієнта, але загальна мета полягає в розрізі нижнього кантального сухожилля, а потім його репозиції або підтягуванні. Для доступу до сухожилля зазвичай роблять розріз у зовнішньому куті ока. Сухожилля витягується в нове положення, щоб підтримати повіку, а потім знову прикріплюється швами. Досвідчений офтальмохірург подбає про те, щоб зробити розріз у природній складці повіки, щоб мінімізувати рубці після операції.

Якщо у пацієнта лише незначне опущення повік, може бути більш доцільним проведення менш інвазивної процедури кантопексії. Обидві процедури зазвичай займають від 1 до 2 годин, залежно від методу, який використовується, і від того, чи потрібне подальше лікування. Зазвичай використовується щиток, який закриває і захищає очі.

Чому люди роблять кантопластику?

З віком шкіра навколо очей природним чином втрачає свою еластичність, що призводить до часто непривабливого провисання або опущення нижніх повік (ектропіон), спричиненого в’ялістю сухожилля нижньої повіки. Ця вікова проблема часто пов’язана з мішками під очима, які можуть надавати втомлений або сумний вигляд.

Процес старіння – не єдиний фактор, який може спричинити провисання повік. Інші фактори можуть включати надмірне перебування на сонці без достатнього захисту шкіри, а також вибір способу життя, наприклад, куріння або надмірне вживання алкоголю. Спадкові захворювання, травми або параліч очей також можуть спричинити ці проблеми.

Крім того, деякі пацієнти, які потребують кантопластики, роблять це, щоб виправити попередні операції на очах, які призвели до ускладнень на нижніх повіках. Це ревізійна процедура.

Невелика кількість пацієнтів бажає зробити кантопластику, щоб досягти більш мигдалеподібної форми очей.

Післяопераційні рекомендації

Біль, синці та набряки – звичайні явища після операції на очах, але вони повинні зникнути протягом 7-10 днів. У перший час намагайтеся тримати голову піднятою і якомога більше відпочивати. Пацієнтам слід уникати фізичних навантажень, розтирання області навколо очей та нанесення макіяжу протягом тижня.

У деяких випадках пацієнти можуть помітити погіршення зору, але це має бути тимчасовим явищем, і нормальний зір повернеться без медичного втручання.

Пацієнтам рекомендується якомога менше навантажувати очі після операції, наприклад, не дивитися в телефон, не читати і не дивитися телевізор. Контактні лінзи не можна носити протягом декількох тижнів після операції.

Повне відновлення після кантопластики зазвичай займає від 2 до 4 тижнів. Протягом цього періоду надзвичайно важливо дотримуватися післяопераційних інструкцій туніського хірурга і відвідувати всі заплановані контрольні огляди.

Хороші хірурги подбають про те, щоб шрам був менш помітним і прихованим під природною складкою ока.

Чи підходить мені кантопластика?

Як правило, пацієнти з опущеними, обвислими або набряклими нижніми повіками є хорошими кандидатами на цей тип процедури, особливо якщо вони стурбовані поточним зовнішнім виглядом і формою очей.

Однак, не існує універсального рішення, коли мова йде про пластику повік, і те, що, на думку багатьох пацієнтів, їм потрібно, не обов’язково є правильним типом хірургічного втручання.

Тому під час первинної консультації лікар повинен ретельно проаналізувати функцію, тонус, в’ялість і положення нижньої повіки, а також загальну структуру обличчя кожного пацієнта. Зазвичай він проводить цей аналіз під час консультацій з пацієнтами, які бажають зробити блефаропластику, і може одночасно запропонувати встановити кантальні підвіски. У деяких випадках він може порекомендувати зовсім інший тип процедури, який буде більш доречним для вирішення проблем пацієнта.

Важливо, щоб цю операцію проводив тільки досвідчений і висококваліфікований хірург-окуліст, оскільки результати неякісно проведеної операції може бути дуже складно виправити.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️