Зменшення сідниць в Туреччині

зменшення сідниць Туреччина 1
Написано Erika

Все, що потрібно знати про зменшення сідниць в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного зменшення сідниць в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про зменшення сідниць в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціни на зменшення сідниць в Туреччині

Середня вартість операції зі зменшення сідниць в Туреччині в Стамбулі становить 1 600 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 1400 євро до 1800 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Зменшення сідниць1600 €

Що таке операція зі зменшення сідниць?

Операція зі зменшення сідниць в Туреччині – це косметична хірургічна процедура, яка видаляє зайвий жир з області сідниць, щоб зменшити їх розмір. Змінюючи форму сідниць таким чином, чоловіки і жінки можуть виліпити свою фігуру, зменшити їх розмір і змінити форму всієї області сідниць.

Причин, чому сідниці виглядають непропорційними, може бути багато, в тому числі спадкова схильність жінок до накопичення жиру в області сідниць. І, незважаючи на всі ваші зусилля, дієта і фізичні вправи не можуть вирішити цю проблему.

В інших випадках ми часто бачимо, як чоловіки і жінки, чия маса тіла останнім часом коливається, намагаються досягти форми сідниць, що відповідає їхньому розміру. Всі, хто страждає від провисання або втрати еластичності шкіри в області сідниць, можуть скористатися цією операцією, так само як і жінки, які схудли після вагітності.

Як проводиться операція?

Ми використовуємо техніки ліпосакції для досягнення відмінних результатів і швидкого відновлення. Коли ми проводимо операцію

  • Ваш турецький хірург введе розчин, що містить анестетик і ліки, в зону операції. Це зменшить післяопераційні синці та набряки.
  • Хірург зробить невеликий розріз і вставить всмоктувальну трубку, підключену до вакуумного апарату. Він може зробити кілька розрізів, які ви обговорите перед операцією.
  • Потім, рухаючи відсмоктувальну трубку вперед-назад, він розпушить жир і відсмокче його.
  • Нарешті, він відкачає надлишок рідини і крові та накладе шви на оброблену ділянку.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️