Імплантат сідниці в Туреччині

ціна сідничний імплантат Туреччина 1
Написано Laurence

Імплантація сідниць в Туреччині – це операція, спрямована на збільшення об’єму сідниць. Для людей, які незадоволені об’ємом/формою своїх сідниць, сідничні імплантати тепер можуть дати їм бажану фігуру.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про імплантацію сідниць в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує імплантація сідниць в Туреччині?

Середня вартість імплантації сідниці в Стамбулі, Туреччина, становить 3400 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 900 до 3 900 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Імплантат сідниці3400 €

Що таке імплантація сідниць?

Імплантація сідниць в Туреччині – це операція, спрямована на збільшення об’єму сідниць. Для людей, які незадоволені об’ємом / формою своїх сідниць, сідничні імплантати тепер можуть дати їм бажану фігуру.

Як проводиться операція з імплантації сідниць?

Розріз, як правило, робиться в складці сідниці, де не видно шрамів. Потім турецький хірург створює кишеню, достатньо велику, щоб вставити сідничні імплантати. Імплантати можуть бути розміщені або під великим сідничним м’язом, або над ним. Після виконання однакової процедури на обох сідницях лікар переконується, що вони симетричні і виглядають природно і пропорційно. Потім він накладає шви на розрізи.

Скількитриває операція в Туреччині ?

Операція з імплантації сідниць в Туреччині зазвичай триває дві-три години. Тривалість операції залежить від використовуваної техніки, розташування імплантатів, анатомічних особливостей пацієнта, типу анестезії та необхідності одночасного виконання інших процедур.

Чи болючі сідничні імплантати?

Турецький сідничний імплантат розтягує тканини і може бути болючим. Це особливо актуально, коли імплантати встановлюються під м’язи. Біль найсильніший у перші 48 годин, але зменшується протягом декількох днів. Його можна полегшити за допомогою знеболюючих препаратів. Незважаючи на початковий дискомфорт, більшість жінок дуже задоволені результатами процедури в Стамбулі.

На що я можу розраховувати після операції?

Після операції ви будете носити компресійну білизну для підтримки. Її не можна знімати протягом двох-трьох тижнів після операції в Стамбулі. Важливо приймати ліки, які вам прописав турецький лікар. Хтось повинен буде відвезти вас додому, і вам може знадобитися допомога вдома протягом наступних двох днів. Після операції вам потрібно буде залишатися в ліжку протягом 24 годин.

Читайте також: Збільшення сідниць в Стамбулі

Як проходить період відновлення?

Дуже важливо, щоб ви обговорили післяопераційний догляд зі своїм лікарем. Ретельно дотримуючись його вказівок, ви забезпечите швидке і здорове відновлення. Також слід пам’ятати, що :

  • Відпочинок важливий для процесу загоєння, тому відпочивайте якомога більше після процедури. Пийте багато рідини і обов’язково приймайте ліки, призначені лікарем.
  • Найчастіше ви зможете повернутися до спокійної і розслабленої роботи через кілька днів або тижнів після операції з імплантації сідниць. Однак, вам слід уникати фізичних навантажень протягом декількох тижнів, в залежності від рекомендацій лікаря.
  • Шви будуть розсмоктуватися, тому їх не потрібно знімати. Набряк може тривати і поступово зменшуватися протягом декількох тижнів. Коли набряк спаде, результати стануть більш очевидними.
  • Ви, ймовірно, зможете відновити звичайні фізичні вправи та фізичну активність протягом двох тижнів, як тільки біль зменшиться. Після операції слід утримуватися від будь-яких фізичних навантажень або вправ щонайменше шість тижнів. Процес відновлення варіюється від пацієнта до пацієнта і залежить від техніки, типу імплантату і місця імплантації, які використовував лікар, а також від рівня активності у вашому повсякденному житті.

Ідеальні кандидати

Загалом, найкращими кандидатами на пластичну хірургію в Туреччині є

  • 18 років або старше
  • У хорошому фізичному здоров’ї
  • Психологічно стабільні
  • Реалістичні в своїх очікуваннях

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️