Збільшення сідниць без імплантатів в Туреччині

ціна збільшення сідниць без імплантатів 1
Написано Manuella

Ін’єкційна підтяжка сідниць в Туреччині використовує переливання жиру або шкірні наповнювачі для поліпшення форми сідниць, роблячи їх більш округлими і вигнутими.

NaykrashchaKlinika.com інформує прозбільшення сідниць без імплантатів в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Sommaire
 [Voir]

    Ціна на збільшення сідниць без імплантатів в Туреччині

    Середня вартість збільшення сідниць без імплантатів в Туреччині становить 2000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1800 до €2200.

    ПроцедураЦіна Туреччина
    Збільшення сідниць без імплантатів2000 €

    Що таке збільшення сідниць без імплантатів?

    Ін’єкційна підтяжка сідниць – це косметична процедура, яка додає сідницям об’єму, вигину та форми за допомогою дермальних наповнювачів.

    Безпека

    • Процедури з введенням дермальних філерів вважаються безпечними, якщо вони виконуються ліцензованим та досвідченим лікарем.
    • Побічні ефекти можуть включати помірний біль у сідницях.

    Процедура ін’єкційної підтяжки сідниць може бути більш зручною, ніж процедура імплантації сідниць, з меншим часом простою на відновлення і меншим ризиком серйозних ускладнень.

    Після того, як ви знайдете кваліфікованого хірурга в Туреччині, якому можете довіряти, планування і підготовка до ін’єкційної підтяжки сідниць будуть простими і зрозумілими.

    Ефективність

    • Результати цього методу лікування широко варіюються, і не існує клінічних досліджень, які б продемонстрували його ефективність.
    • Багато пацієнтів задоволені своїми результатами, в той час як інші повертаються для подальших ін’єкцій або ін’єкцій жиру.
    • Результати цього методу не такі помітні, як від імплантації сідниць.

    Що таке ін’єкційна підтяжка сідниць?

    З часом ваші сідниці цілком природно втрачають частину своєї повноти і форми. Ваша сідниця може почати обвисати або втрачати форму в результаті коливань ваги і старіння.

    Це не є медичною проблемою, про яку варто турбуватися. Але деякі люди починають соромитися того, що їхні сідниці виглядають “пласкими” або менш округлими, ніж раніше.

    Якщо ви належите до таких людей, ви можете розглянути можливість ін’єкційної підтяжки сідниць.

    Види ін’єкційних підтяжок сідниць в Туреччині

    Ін’єкційна підтяжка сідниць в Стамбулі використовує переливання жиру або шкірні наповнювачі для поліпшення форми сідниць, роблячи їх більш округлими і вигнутими.

    Існує кілька видів ін’єкційної підтяжки сідниць:

    • Підтяжка сідниць Sculptra
    • Бразильська підтяжка сідниць

    Тип процедури буде залежати від результату, якого ви хочете досягти, і порад вашого пластичного хірурга.

    Підтяжка сідниць Sculptra, або дермальний філлер, є єдиною дійсно безопераційною процедурою підтяжки сідниць.

    Бразильські підтяжки обличчя та інші процедури, які передбачають введення жиру в організм, вважаються хірургічними. Ці процедури часто вимагають анестезії та несуть серйозні ризики, на відміну від підтяжки сідниць Sculptra.

    Ідеальний кандидат

    Ідеальний кандидат для ін’єкційної підтяжки сідниць – це здоровий кандидат без історії кровотеч або інших проблем зі здоров’ям, які можуть зробити косметичні процедури більш ризикованими.

    Якщо ви хочете змінити форму інших частин тіла і маєте жир, який можна ввести в сідниці, ви можете розглянути бразильську підтяжку сідниць.

    Якщо відсоток жиру в організмі вже низький, кращим варіантом може бути шкірна підтяжка сідниць.

    Відновлення після безопераційної підтяжки сідниць вимагає мінімального часу простою. Якщо ви отримаєте ін’єкції в сідниці, ви навіть зможете повернутися до роботи в той же день.

    Бразильська підтяжка сідниць може вимагати додаткового простою, оскільки ви повинні уникати сидіння безпосередньо на сідницях протягом декількох днів після процедури.

    Як працює ін’єкційна підтяжка сідниць?

    Якщо ви робите підтяжку сідниць за допомогою дермального філлера Sculptra, ваш лікар вводить полімолочну L-кислоту глибоко під поверхню шкіри.

    Ця кислота є так званим біостимулятором, тобто вона стимулює вироблення колагену. Якщо вона ефективна, то з часом ваші сідниці стануть повнішими та округлішими.

    Читайте також: Збільшення сідниць в Туреччині

    Якщо ви зробите бразильську підтяжку сідниць або інший вид підтяжки за допомогою ін’єкцій жиру, ви побачите результати негайно. Жир, взятий з іншої частини тіла – зазвичай з області стегон – вводиться в сідниці.

    Після відновлення ви побачите, що ваші сідниці одразу ж набули більш повної форми.

    Процедура підтяжки сідниць

    Для підтяжки сідниць за допомогою філерів ваша зустріч буде короткою. Процедура може бути завершена за 30 хвилин.

    Процедура бразильської підтяжки сідниць триває довше і починається з ліпосакції. Лідокаїн або інший місцевий анестетик буде застосований в області, де буде проводитися ліпосакція. Лікар зробить невеликі розрізи на животі, стегнах або в області інтимних місць, а потім збере жир за допомогою пристрою, який називається канюля.

    Ваш лікар обробить і стерилізує жир, перш ніж приготувати ін’єкційну суміш з жиру, фізіологічного розчину і плазми. Потім цей жир вводиться в сідниці. Процедура може тривати годину або більше.

    Ризики та побічні ефекти

    Ускладнення, пов’язані з підтяжкою сідниць, трапляються рідко, але все ж таки трапляються.

    Шкірний наповнювач

    Побічні ефекти Sculptra зазвичай включають біль і болючість в області ін’єкцій. Існує ризик того, що філлер Sculptra “осяде” таким чином, що ваші сідниці стануть горбистими або бугристими.

    Жирові ін’єкції (BBL)

    Побічні ефекти BBL в Туреччині можуть бути більш серйозними. Можуть виникнути рубці, біль та інфекція після видалення жиру.

    У 2018 році дослідження показало, що в 1 з 3 000 бразильських підтяжок сідниць смерть настала через жирову емболію і респіраторні розлади, викликані процедурою.

    Читайте також: Ціна збільшення сідниць за допомогою бразильської підтяжки сідниць: 2 900 євро

    Дехто вважає, що ризик пов’язаний з тим, що недосвідчені або неліцензовані лікарі проводять процедуру неправильно.

    Післяопераційне спостереження

    Після підтяжки сідниць Sculptra очікується мінімальне відновлення. Ви можете повернутися до більшості своїх звичних справ протягом одного-двох днів. Вам не потрібно вносити ніяких серйозних змін у спосіб життя після цієї процедури.

    Ви можете відчувати деякий біль або дискомфорт у сідничній ділянці, але це повинно пройти протягом тижня. Вас також можуть попросити спати на животі або на боці протягом двох тижнів, поки результати підтяжки сідниць не набудуть повного ефекту.

    Якщо ви робите бразильську підтяжку сідниць, вам також слід уникати сидіння безпосередньо на сідницях протягом 6-8 тижнів після процедури. Вам також потрібно буде носити компресійну білизну на ділянках, з яких був видалений жир.

    Результати

    Результати можуть бути різними. Якщо ви отримуєте дермальні наповнювачі, такі як Sculptra, знадобиться кілька місяців для стабілізації результатів і повного ефекту від ін’єкцій. Також може знадобитися кілька процедур з інтервалом у кілька тижнів або місяців, щоб досягти помітного покращення.

    Результати підтяжки сідниць Sculptra не є постійними. Деякі люди бачать результати, які тривають від 2 до 3 років. У найкращих випадках результати можуть тривати до 4 років.

    Після бразильської підтяжки сідниць результати будуть більш швидкими. Ви можете очікувати, що близько 50% введеного жиру розсмокчеться під час процесу загоєння.

    Це означає, що якщо ваші сідниці стали більшими, ніж були до операції, безпосередній результат буде трохи слабшим у довгостроковій перспективі.

    Підготовка до ін’єкційної підтяжки сідниць

    Перед безопераційною підтяжкою сідниць ваш лікар надасть вам детальні інструкції про те, як підготуватися до процедури.

    Цей список може включати такі показання, як

    • Протягом двох тижнів перед процедурою не приймайте ібупрофен та інші нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП), які можуть підвищити ризик кровотечі.
    • Припиніть прийом рослинних добавок за два тижні до лікування.
    • Припиніть палити і приймати наркотики перед лікуванням.
    • Не вживайте алкоголь за 48 годин до процедури.

    Підтяжка сідниць ін’єкціями VS сідничні імплантати

    Ін’єкційна підтяжка сідниць відрізняється від процедури з використанням імплантатів.

    Підтяжка сідниць Sculptra не потребує анестезії, не залишає шрамів і може дати легкі або помірні результати за одну годину.

    Хоча бразильська підтяжка сідниць все ще вважається хірургічною процедурою і може вимагати анестезії, вона також сильно відрізняється від процедури імплантації сідниць.

    Процедура імплантації сідниць передбачає хірургічне встановлення імплантату. Операція серйозна і ризик ускладнень вищий. Вона вимагає анестезії, а результати є постійними і набагато більш помітними.

    Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

    За запитом та
    без жодних зобов’язань з вашого боку.

    100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

    Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

    Про автора

    Manuella

    Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

    ‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️