Збільшення сідниць в Туреччині

Збільшення сідниць Туреччина 1
Написано Émilie

Все, що потрібно знати про збільшення сідниць в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного збільшення сідниць.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію прозбільшення сідниць в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на збільшення сідниць в Туреччині

У Туреччинізбільшення сідниць імплантами коштує від 3 600 євро. Ціназбільшення сідниць без імплантатів за допомогою ліпофілінгу – 3 400 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів, перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція, медикаменти та ліпо-труси. Остаточний результат видно протягом 4 місяців.

Збільшення сідниць за допомогою імплантату3600 €
Збільшення сідниць за допомогою ліпофілінгу3400 €
Підтяжка сідниць3700 €
Бразильська підтяжка сідниць (BBL)2900 €

Що таке збільшення сідниць?

Сідничні імплантати – це особлива формазбільшення сідниць. Під час операції встановлюються штучні протези для поліпшення зовнішнього вигляду і форми сідниць в Туреччині в Стамбулі.

Сідничні імплантати, або сідничні протези, популярні серед жінок і чоловіків, які хочуть мати більш повні і красиві сідниці.

Amélioration du galbe des fesses
Поліпшення форми сідниць

Багато пацієнтів, які схудли, обирають сідничні імплантати, щоб додати сідницям об’єму, хоча зайву шкіру, що утворилася внаслідок схуднення, також може знадобитися видалити. Сідничні імплантати можуть підвищити впевненість у собі та покращити зовнішній вигляд.

Фото до і після

Різні методи збільшення сідниць

Ось найпоширеніші методи збільшення сідниць:

  • Силіконові імплантати: косметичний хірург робить розріз там, де щока сідниці стикається зі стегном, або всередині складки сідниці, де не буде видно шрамів. Хірург формує кишеню і вводить силіконові імплантати під або над сідничними м’язами. Місце встановлення імплантатів залежить від бажаного результату пацієнта.
  • Пересадка жиру: при цій процедурі надлишок жиру видаляється за допомогою ліпосакції з таких ділянок тіла, як стегна, живіт і стегна, а потім вводиться в сідниці.
  • Тканинний клапоть: Хірург також може збільшити об’єм сідниць в Туреччині, зробивши тканинний клапоть зі шкіри сідниць і вставивши його як імплантат.

Теми для обговорення з хірургом

Вивчіть різні варіанти, доступні для вас в залежності від бажаного кінцевого результату. Обговоріть з консультантом форму і розмір сідниць, яким ви віддаєте перевагу, і як зміниться ваша зовнішність.

Photo de fesses avec un galbe parfait
Фото сідниць ідеальної форми

Тривалість операції/хірургічного втручання: Операція з імплантації сідниць, швидше за все, займе від двох до трьох годин. Тривалість операції залежить від місця встановлення протезів, особливостей організму пацієнта та хірургічної техніки.

Дозволені дні: Ні. Вам, швидше за все, не потрібно буде залишатися на ніч після операції з імплантації сідниць в Туреччині.

Анестезія: Імплантація сідниць зазвичай проводиться під загальним наркозом. Деякі операції з імплантації сідниць проводяться під місцевою анестезією із застосуванням заспокійливих препаратів.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Бразильська підтяжка сідниць

У вас ВІЛ? Для вас зарезервована спеціальна клініка для збільшення сідниць у повній безпеці для вас і персоналу.

Відновлення:

  • Набряк сідниць і загальний дискомфорт повинні зникнути протягом двох днів.
  • Через тиждень після імплантації сідниць ви зможете ходити і сидіти як зазвичай.
  • Набряк буде продовжувати зменшуватися протягом 1-2 тижнів.
  • Лікарі рекомендують взяти два тижні відпустки для відновлення, але вже через кілька днів після операції з імплантації сідниць ви зможете відновити свою діяльність під дією седативних препаратів.
  • Ви зможете відновити свою діяльність та фізичні вправи через один місяць-шість тижнів.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти: Серйозні ускладнення після пластичної хірургії в Туреччині трапляються рідко, але певні ризики залишаються:

  • Сідничні імплантати можуть змінити положення після операції і набути асиметричної форми;
  • У рідкісних випадках сідничні імплантати можуть розірватися або зламатися;
  • Розріз у сідничній складці пов’язаний з високим ризиком інфікування;
  • Надмірна кровотеча;
  • Негативна реакція на анестезію.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому фахівцеві.

Більше того, збільшення сідниць дозволено в ісламі. Це халяльна, а не заборонена операція, оскільки вона приносить медичну користь і покращує якість життя людини.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Бразильська підтяжка сідниць

Ви людина з обмеженою рухливістю (PRM)? Ви можете скористатися спеціальною допомогою від прибуття в аеропорт до готелю, а також у клініці.

Післяопераційний догляд:

  • Приймайте антибіотики та протизапальні препарати, призначені після операції.
  • Протягом 48 годин після імплантації сідниць можна очікувати больових відчуттів. Приймайте знеболюючі, щоб зменшити дискомфорт.
  • Протягом декількох днів носіть підтримуючу компресійну пов’язку, щоб сідничні імплантати прижилися належним чином.
  • Після операції з імплантації сідничних імплантатів достатньо відпочивайте і пийте багато води. Переконайтеся, що ви дотримуєтеся здорової дієти, щоб прискорити процес загоєння.

Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною. Виберіть фахівця з медичного туризму в Туреччині.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Як відбувається ліпофілінг сідниць в Туреччині?

В середньому від 30 до 50% імплантованого жиру розсмоктується протягом перших трьох місяців після операції. З іншого боку, жир, який виживає, залишається на місці на все життя, але, тим не менш, може бути схильний до змін, особливо в разі втрати або збільшення ваги.

Після імплантації сідниць або пересадки жиру перші результати починають проявлятися приблизно через 3 місяці, коли спадає набряк. Сідниці стають більш пружними та округлими. Рубець набуває остаточного вигляду через 1 рік після операції.

Загалом, ліпофілінг є дещо болючим, хоча біль після операції часто помірний. Знеболюючі препарати систематично призначаються пацієнтам під час госпіталізації, а також можуть бути призначені в домашніх умовах, якщо це необхідно.

Глютеопластика в Стамбулі часто вимагає мінімального перебування в стаціонарі протягом одного тижня. Після операції пацієнт залишається одну ніч в лікарні для спостереження, а потім 6 ночей в готелі. Тиждень потрібен, щоб проконтролювати операцію і перевірити, як прогресує рубець.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️