Реконструкція грудей в Туреччині

ціна реконструкція грудей Туреччина 1
Написано Émilie

Реконструкція грудей в Туреччині – це ряд хірургічних процедур, спрямованих на відтворення грудей. Реконструкція, як правило, проводиться після видалення однієї або обох грудей в рамках лікування раку молочної залози.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про реконструкцію грудей в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує реконструкція грудей в Туреччині?

Середня вартість реконструкції грудей в Стамбулі (Туреччина) становить 2 600 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2100 до 3100 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Реконструкція грудей2600 €

Що таке реконструкція грудей?

Найбільш очевидним символом “жіночності” в образі тіла жінки є її груди, які символізують її соціальну ідентичність та формування її особистості. Однак через найпоширеніший тип раку у жінок, груди можуть бути частково або повністю видалені в залежності від стадії раку.

Реконструкція грудей в Туреччині – це ряд хірургічних процедур, що проводяться з метою відтворення грудей. Реконструкція, як правило, проводиться після видалення однієї або обох грудей в рамках лікування раку молочної залози.

Хоча лікування раку закінчується успішно, деформації грудей мають значний вплив на психологію людини.

Останнім часом у суспільстві також стрімко зросла обізнаність про рак молочної залози, і попит на реконструкцію грудей стрімко збільшився.

Коли можна провести реконструкцію грудей в Туреччині?

  • Сьогодні ці операції в Стамбулі, Туреччина, можуть бути проведені одночасно з операцією з видалення молочної залози (мастектомія). Таким чином, після операції жінка отримує нові груди, а також позбавляється від психологічного дистресу, який може викликати відсутність ссавців.
  • Але важливо пам’ятати, що реконструкція грудей після мастектомії – це не проста операція. Тут саме лікарі вирішують, яка процедура підходить для конкретної пацієнтки. З цієї причини операція з видалення раку молочної залози і хіміотерапія, наприклад, променева терапія, після завершення допоміжного лікування, можуть бути предметом реконструкції грудей.

Період перед операцією

  • Етап підготовки до цієї операції в Туреччині схожий на всі інші етапи підготовки до естетичної пластики грудей.
  • Перед операцією необхідно провести ретельне обстеження грудей. Лікар повинен бути детально поінформований про всі процедури, що проводяться заздалегідь.
  • Перед операцією необхідно здати певні рутинні аналізи крові, які перевірить анестезіолог.
  • Під час обстеження анестезіолог може запросити певні додаткові аналізи, які необхідно здати перед операцією.
  • Операції з відновлення грудей після раку молочної залози різняться залежно від типу раку і кількості видалених тканин з молочної залози.

Операція з відновлення грудей після раку молочної залози

  • Перший метод – це видалення всієї тканини молочної залози при мастектомії, коли ракова ділянка була видалена, або ін’єкції масла або наповнювача для заповнення порожнечі, що утворилася в цій ділянці. Однак, якщо після видалення тканини молочна залоза залишається досить великою, балансу можна досягти, зменшивши другу молочну залозу до мінімуму.
  • У випадках, коли тканину молочної залози видаляють, але залишають шкіру грудей і кінчик соска, груди можна синхронізувати з протезом-замінником.
  • Третій і найскладніший метод – тотальна мастектомія, при якій видаляється тканина молочної залози, шкіра і сосок. У цьому випадку шкіру молочної залози необхідно розширити. Для цього використовується метод, який називається еспандер. Його мета полягає в тому, щоб ввести шкіру в протез, надуваючи неушкоджену шкіру. Після того, як шкіра достатньо розшириться, експандер знімається з протеза, і груди вирівнюються.
  • Надувні протези, крім розширювача, також можуть бути імплантовані з надуванням протеза на іншій груді, при цьому протез залишається всередині.

Відновленнясосків в Туреччині

Реконструкція соска і ареоли – це завершальний крок у поліпшенні зовнішнього вигляду грудей після мастектомії і поліпшення самопочуття.

Естетика сосків – це незначна хірургічна процедура в Туреччині, яка може бути виконана під місцевою або загальною анестезією.

В кінці операції на грудях запланована естетична пластика сосків може бути виконана з тканини молочної залози або зі шкіри молочної залози, що розростається, коли вся тканина видаляється.

Однак, оскільки відновлення сосків проводиться зі шкіри молочної залози, сосок і ареола не матимуть попереднього пігментованого стану, а будуть мати колір шкіри. При цьому відразу після закінчення операції з операцією на кінчику соска забезпечується повна рівність. Реконструкція грудей в Туреччині може бути виконана практично всім жінкам, які втратили груди через рак.

Планування операції

Реконструкція може бути розглянута після постановки діагнозу раку. Після оцінки хірургічного втручання і лікування раку пластичний хірург під час обстеження прийме рішення про процес реконструкції, який підходить для конкретної пацієнтки. Реконструкція грудей після мастектомії поліпшить імідж жінки і допоможе усунути психологічні проблеми, викликані мастектомією. Процес реконструкції грудей може проводитися під час зціджування молочної залози, а якщо це не вважається доцільним, то планується на певний період після операції.

Післяопераційне спостереження при реконструкції грудей

  • Хворобливий післяопераційний період залежить від хірургічної техніки.
  • Лише жирові або філерні операції можуть бути проведені під місцевою або загальною анестезією за дуже короткий час. Цей процес не вимагає перебування в лікарні, і пацієнт може піти додому в той же день.
  • Однак, в залежності від стану протеза, пацієнту може знадобитися залишитися в лікарні на 1-2 дні, в залежності від стану протеза. Під час операції будуть встановлені дренажі, щоб запобігти накопиченню крові всередині. Вони будуть видалені через 1-2 дні під наглядом турецького хірурга.
  • Реконструкція не призводить до відновлення нормальних відчуттів у грудях, проте з часом можуть з’явитися деякі відчуття.
  • Більшість слідів з часом зникають. Однак цей період може тривати від 1 до 2 років.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️