Реконструкція грудей в Дубаї

Реконструкція грудей ціна дубай 1
Написано Maria

Реконструкція грудей в Дубаї – це хірургічна процедура, яка зазвичай проводиться жінкам, які перенесли мастектомію або лампектомію після раку молочної залози, з метою відновлення природної форми грудей або сосків.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про реконструкцію грудей в Дубаї і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на реконструкцію грудей в Дубаї

Середня вартість реконструкції грудей в Дубаї становить 6 200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €5400 до €7000.

ПроцедураЦіна Дубай
Реконструкція грудей6200 €

Що таке реконструкція грудей?

Рак молочної залози – захворювання, яке щороку вражає тисячі жінок. Деяких з них можна вилікувати за допомогою хіміотерапії без хірургічного втручання, а іншим, залежно від тяжкості захворювання, доводиться видаляти частину або всю молочну залозу хірургічним шляхом. Перемога над раком – це велика перемога для всіх, хто страждає від цієї хвороби. На жаль, для деяких жінок перспектива жити без грудей може вплинути на них по-різному. Ось деякі з негативних наслідків:

  • Постійний смуток, печаль або навіть тривога.
  • Статус стосунків може змінитися
  • Інтимні стосунки можуть змінитися.
  • Втрата самооцінки і впевненості в собі.

Реконструкція грудей в Дубаї – це хірургічна процедура, яка зазвичай проводиться жінкам, які перенесли мастектомію або лампектомію після раку молочної залози, з метою відновити природний вигляд грудей або соска.

Варіанти техніки реконструкції грудей

Реконструкція грудей в Дубаї – це не косметична процедура, а реконструктивна хірургічна операція. Існують різні методи реконструкції грудей, в тому числі наступні:

  • Імплантати: Хірург розтягує шкіру за допомогою тканинного розширювача, який поміщається всередину грудей, після чого вводиться фізіологічний розчин або силіконовий гель з тижневими інтервалами до десяти тижнів. Сеанси, як правило, болючі, але кінцевий результат задовільний.
  • Процедура пересадки тканинних клаптів (аутологічних ): У цій методиці реконструкції грудей хірург використовує власні тканини пацієнтки для створення пагорба, взятого з живота, стегон, спини або сідниць, щоб реконструювати груди.
  • Сосковапружина : у цій методиці хірург може реконструювати груди, використовуючи збережену навколишню шкіру і сосок з вашої власної грудей після мастектомії.

Процес реконструкції грудей в DUbai

а) Консультація

Першим етапом процедури реконструкції грудей є детальна консультація та обстеження в клініці з нашим кваліфікованим пластичним хірургом, щоб визначити індивідуальний план для кожного кандидата.

б) Операція

Другий крок – призначення операції з реконструкції грудей у висококваліфікованого та досвідченого пластичного хірурга, який є експертом з реконструкції грудей та інших хірургічних операцій на грудях. Перед операцією кожна пацієнтка проходить обстеження, щоб переконатися, що вона може безпечно перенести операцію. Це обстеження включає передестетичну консультацію, аналізи крові та гарантує, що пацієнтка є ідеальним кандидатом для проведення процедури реконструкції грудей.

Процедура реконструкції грудей включає підготовку, яка може зайняти до двох годин, а сама реконструкція триває до шести годин під місцевою анестезією в поєднанні з внутрішньовенною седацією.

Процедура пересадки тканин використовується для реконструкції молочної залози (грудей) шляхом створення пагорба з власних тканин пацієнтки, взятих зі спини, стегон, живота або сідниць. Іноді переміщену тканину під’єднують до кровопостачання поблизу нового місця. Видалення тканин зі спини відоме під назвою “латіссімус дорсі”, а з живота – “трамвайний клапоть”.

Процедура реконструкції грудей в Дубаї з використанням імплантату включає в себе розтягування шкіри за допомогою тканинного еспандера, а потім введення фізіологічного розчину (солоної води) або силіконового гелю. Потрібний об’єм заповнюється в тканинний розширювач під час кожного сеансу, який ви відвідуєте.

Операція з реконструкції грудей проводиться в операційній лікарні, і пацієнтка зазвичай проводить в лікарні одну ніч після операції для відновлення. У разі необхідності вона може провести довше.

Експертний пластичний хірург супроводжує пацієнтку протягом усього процесу відновлення і загоєння, проводячи планові контрольні огляди.

в) Відновлення

Через дві-три години після операції пацієнтку переводять в палату, де вона перебуватиме під наглядом протягом 24 годин або більше. Біль і дискомфорт будуть відчуватися протягом перших кількох днів, тому під час перебування в лікарні буде рекомендовано приймати знеболюючі препарати.

Активна діяльність не рекомендується, але руки можуть бути трохи рухомими. Через день після операції пацієнтка може почати сидіти, а на другий день спробує повільно ходити. Лікар випише вас, коли вважатиме, що ви готові.

Протягом приблизно 4 тижнів або більше після операції пацієнту, як правило, доведеться відвідати клініку кілька разів, щоб проконтролювати процес загоєння.

Запобіжні заходи

Хоча процедура реконструкції грудей може бути нескладною, важливо визначити правильний рівень втручання або лікування і переконатися, що процедуру, незалежно від того, чи є вона малоінвазивною або інвазивною, проводить кваліфікований, сертифікований пластичний хірург. Потенційний кандидат повинен відповідати певним критеріям, щоб мати право на процедуру, і повинен мати

  • Мати реалістичні очікування щодо очікуваних результатів.
  • Мати хороше здоров’я, як фізичне, так і психологічне.
  • Не мати інших медичних проблем або захворювань, які можуть перешкодити одужанню.
  • Бути здатною витримати лікування

Чому саме реконструкція грудей?

Основна перевага реконструкції грудей полягає в тому, що вона реконструює форму грудей. Оскільки всі люди різні, результати, очікувані від операції з реконструкції грудей, можуть відрізнятися від людини до людини, але переваги, як правило, включають

  • Створення відчуття благополуччя і душевного спокою.
  • Відновлення інтимної близькості.
  • Відновлення впевненості в собі та самооцінки.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️