Птоз молочної залози в Туреччині

птоз молочної залози ціна Туреччина 1 1
Написано Laurence

Птоз грудей – це частина змін у зовнішності, з якими стикається більшість жінок, особливо з віком. Як правило, це цілком природна зміна. Однак деякі жінки не хочуть мати обвислих грудей. В такому випадку можна виправити обвисання грудей за допомогою косметичної хірургії.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про птоз грудей в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна підтяжки грудей в Туреччині

Середня вартість збільшення грудей в Стамбулі, Туреччина, становить 2 300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €2,000 до €2,600.

ПроцедураЦіна Туреччина
Птоз грудей2300 €

Що таке птоз грудей?

Опущення грудей є частиною змін у зовнішності, з якими стикається більшість жінок, особливо з віком. Як правило, це цілком природна зміна. Однак деякі жінки не хочуть мати обвислих грудей.

Медичний термін, що позначає обвисання грудей, – птоз грудей. Існує багато інформації про те, що сприяє (або не сприяє) обвисанню грудей. Деякі з них правдиві, інші – хибні.

Як би там не було, існують способи запобігти обвисанню грудей і поліпшити їх форму.

Що спричиняє птоз грудей?

Як правило, з віком зв’язки грудей (так звані зв’язки Купера) подовжуються і потребують корекції птозу або підтяжки грудей. Як правило, це відбувається під дією сили тяжіння, але можуть бути задіяні й інші фактори.

Інформація про причини – чи ні – провисання грудей може бути суперечливою. На щастя, деякі експерти одностайні щодо основних причин.

Реальні причини птозу грудей наступні:

  • Старіння
  • Дефіцит колагену
  • Дефіцит естрогену
  • Тяжкість
  • Високий індекс маси тіла
  • Збільшення розміру грудей
  • Менопауза
  • Багатоплідна вагітність
  • Швидка втрата ваги з подальшим її збільшенням (або навпаки)
  • Куріння

Читайте також: Мамський макіяж в Туреччині

Інші причини провисання грудей :

  • Грудне вигодовування
  • Не носіння бюстгальтера
  • Носіння неправильного бюстгальтера

Втрата еластичності шкіри через старіння є найпоширенішою причиною обвисання грудей. Іншим фактором є куріння, яке прискорює старіння і, таким чином, сприяє обвисанню грудей, іноді навіть у більш ранньому віці.

Багатоплідна вагітність – ще одна причина, але не грудне вигодовування. Гормональні зміни звужують і розширюють молочні протоки з кожною вагітністю, що може призвести до обвисання тканин. Швидка зміна ваги до і після вагітності може погіршити цю ситуацію.

Більші груди більш схильні до обвисання просто тому, що більша маса грудей більш вразлива до сили тяжіння.

Однак рішення годувати грудьми не впливає на пружність грудей. Зазвичай вважається, що грудне вигодовування розтягує тканину молочної залози і викликає її обвисання.

Читайте також: Зменшення грудей в Стамбулі

Як можна запобігти або вилікувати птоз грудей?

Ви хочете зменшити ризик обвисання грудей або підвищити їх пружність? Ось кілька речей, які ви можете зробити.

Підтримуйте здорову вагу

Вам не обов’язково худнути або набирати вагу. Замість цього, вам потрібно підтримувати постійну вагу, причому на здоровому для вас рівні. Це може запобігти обвисанню грудей і зробити їх більш пружними.

Знайдіть зручний бюстгальтер, що добре сидить

Особливо це стосується тренувань, наприклад, бігу підтюпцем. Підтримуючий спортивний бюстгальтер (з формованими чашечками) може зменшити рухливість грудей. Одне дослідження припускає, що рух грудей під час тренувань призводить до розтягування і провисання, але потрібні подальші дослідження.

Це ж дослідження припускає, що коли ви не займаєтеся спортом, вам не обов’язково потрібен бюстгальтер, щоб запобігти обвисанню грудей. Насправді, носіння бюстгальтера неправильного розміру може мати більше негативних наслідків, ніж його відсутність.

Куріння

Куріння прискорює процес старіння. Старіння призводить до втрати пружності тканин, особливо зв’язок грудей. Куріння конкретно прискорює старіння, руйнуючи еластин – білок, який допомагає шкірі залишатися еластичною.

Тест на гормони

Зниження рівня гормону естрогену, яке зазвичай відбувається під час менопаузи, може бути пов’язане зі зменшенням колагену в тканинах. Пошук здорових способів підвищити рівень естрогену (наприклад, за допомогою фітоестрогенів або харчових добавок) може покращити форму та об’єм грудей.

Порадьтеся з лікарем і пройдіть обстеження, перш ніж намагатися підвищити рівень естрогену.

Уникайте вагітності

Якщо ваше бажання зберегти зовнішній вигляд грудей сильніше, ніж бажання розширити сім’ю, подумайте про те, щоб уникнути вагітності. Достовірні дослідження показують, що чим більший термін вагітності у жінки, тим більша ймовірність обвисання грудей.

Тренуйте грудні м’язи

Хоча в самих грудях немає м’язів, ви можете тренувати м’язи, що знаходяться під ними. Ці м’язи називаються головними грудними м’язами. Певні тренування спрямовані на них і можуть надати вашим грудям природний приріст.

Пластична хірургія в Туреччині

Для лікування птозу грудей в Туреччині існує безліч різних хірургічних процедур, наприклад, імплантація грудей. Вони допоможуть надати грудям більш молодий і пружний вигляд. Це дорогий варіант, але він дає найбільш вражаючі результати. Косметична хірургія в Туреччині – це ефективне рішення для вас, включаючи підтяжку грудей в Стамбулі.

Скільки триває перебування в лікарні?

Тривалість перебування в стаціонарі: від 1 до 2 днів.
Часто виконується амбулаторно. Пацієнти можуть бути виписані в той же день.

Скільки коштує підтяжка грудей в Туреччині

Середня ціна на збільшення грудей в Туреччині в Стамбулі становить 1 900 євро, мінімальна ціна – 1 600 євро, максимальна – 2 200 євро.

Перед лікуванням

  • Регулярне передопераційне обстеження проводиться за призначенням лікаря.
  • Консультація анестезіолога проводиться не пізніше, ніж за 48 годин до операції.
  • На додаток до звичайних передопераційних обстежень призначається радіологічне дослідження молочної залози (мамографія, УЗД).
  • Може знадобитися припинення прийому оральних контрацептивів, особливо якщо є супутні фактори ризику (ожиріння, поганий стан вен, порушення згортання крові).
  • Куріння необхідно припинити за 10 днів до операції.
  • Протягом 10 днів після операції не слід приймати ліки, що містять аспірин.
  • Тип наркозу: це загальний наркоз, під час якого ви повністю засинаєте.
  • Умови госпіталізації: зазвичай необхідно провести від одного до трьох днів у лікарні. Однак у деяких випадках операція може бути проведена амбулаторно, тобто вас випишуть того ж дня після кількагодинного спостереження.

Що це означає?

  • Кожен хірург використовує власну методику, яку він адаптує до кожного конкретного випадку для отримання найкращих результатів.
  • В кінці операції накладається еластична пов’язка у формі бюстгальтера.
  • Залежно від хірурга та обсягу мастопексії, процедура може тривати від півтори до трьох годин.

Після операції

  • Післяопераційні наслідки, як правило, не дуже болючі і потребують лише простих анальгетиків.
  • Набряк (набряклість) і синці на грудях є звичайним явищем, так само як і дискомфорт при піднятті рук.
  • Першу пов’язку знімають через 24-48 годин і замінюють більш легкою. Пов’язку накладають регулярно до повного одужання.
  • Пацієнтку виписують через 24-48 годин після операції, а через два-три дні вона знову приходить на консультацію. Після цього носять бюстгальтер для забезпечення хорошої підтримки.
  • Рекомендується носити бюстгальтер протягом приблизно одного місяця, вдень і вночі, під час операції.

Знайдіть найкращу клініку з лікування птозу грудей за найкращою ціною в Туреччина

Щороку майже 11 мільйонів пацієнтів виїжджають за кордон у пошуках медичної допомоги. Почніть своє медичне перебування в Туреччині із запиту ціни. Наша служба підтримки клієнтів допоможе вам знайти клініку в Туреччині або Тунісі, яка найкраще відповідає вашим потребам.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️