Птоз молочної залози в Тунісі

Ціна на птоз молочної залози 1
Написано Erika

Обвислі груди роблять вас менш жіночною? Ви пробували різні вправи для тонізації та підтяжки грудей, але безрезультатно? Що ж, попрощайтеся з обвислими грудьми, тому що ми збираємося спланувати для вас найкращу підтяжку грудей в Тунісі!

NaykrashchaKlinika.com інформує Вас про птоз грудей в Тунісі та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна підтяжки грудей в Тунісі

Середня вартість підтяжки грудей в Тунісі становить 2100 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 4 години. Тривалість перебування в клініці становить 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 5 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Птоз молочної залози1900 €

Все, що потрібно знати про птоз грудей в Тунісі

Мастопексія або лікування птозу грудей – це просто підтяжка грудей. Це єдине рішення для обвислих грудей. Це косметична операція, тому результати швидкі і, перш за все, постійні.

Причини птозу грудей

Існує 3 типи птозу грудей:

  • Вроджений птоз (спадковий),
  • Набутий птоз,
  • І асоційований птоз.

Вроджений птоз є спадковим і може з’явитися в будь-якому віці, навіть у підлітковому. Набутий птоз, з іншого боку, є найбільш поширеним випадком. Це морфологічна зміна, яка виникає з природних причин, зокрема:

  • Вагітність,
  • Грудне вигодовування,
  • Вплив віку,
  • Гормональний дисбаланс,
  • Але також через збільшення або зменшення ваги … Серед інших.

Асоційований птоз – це провисання молочної залози, яке завжди пов’язане з іншими змінами. Або надмірний розвиток молочної залози (гіпертрофія), або навпаки (атрофія або гіпотрофія).

Завдяки постійному розвитку науки і техніки. На щастя, тепер є можливість виправити це розтягнення шкіри, яке так від волікає увагу!

Хто може зробити підтяжку грудей в Тунісі?

Підтяжка грудей – це хірургічна операція, призначена для корекції обвислих грудей. Підтяжка грудей може бути виконана будь-якій жінці, яка бажає отримати більш пружні, підтягнуті груди.

Як розраховується ціна на підтяжку грудей в Тунісі?

Ціна операції по зменшенню грудей в Тунісі включає в себе

  • Ступінь птозу,
  • Гонорар хірурга та анестезіолога,
  • Вартість клініки,
  • Вартість післяопераційних відвідувань та
  • Витрати на проживання!

Скільки коштує абдомінопластика в Тунісі?

Середня вартість абдомінопластики в Тунісі становить 1 900 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває від 1 до 2 годин. Вона включає нічне перебування в лікарні. Ця середня вартість включає анестезію, операцію та інші супутні витрати, такі як ліки та підтримуючий пояс.

Процедури при птозі грудей в Тунісі

Наш координатор зв’яжеться з одним з наших хірургів, який подбає про вас. Він може попросити вас надіслати фотографії, щоб фахівець міг оцінити птоз грудей.

Птоз грудей часто пов’язаний зі збільшенням гру дей за допомогою грудного протеза, інакше відомого як грудний імплантат.

Потім вона надасть вам попередню діагностику пластичного хірурга та пропозицію щодо вашої хірургічної подорожі через Whatsapp або електронною поштою.

Як працює птоз грудей в Тунісі?

Ви задоволені нашою пропозицією? Ви готові зробити операцію в Тунісі і повернутися з новими, пружними, молодими грудьми? Давайте почнемо!

Операція з підтяжки грудей в Тунісі, як і в будь-якій іншій країні світу, може дати вам підтягнуті, контурні груди. Дізнайтеся нижче, як будуть підтягнуті ваші груди.

Організація подорожі

Миорганізуємо всю вашу поїздку від А до Я. Ми подбаємо про все, що пов’язано з вашою операцією. Що вам потрібно знати:

  • Бронювання квитків туди і назад,
  • Підбір житла,
  • Запис на до- та післяопераційні консультації,
  • Надання перекладача,
  • І все інше, що стосується вашої операції.

Все, що вам потрібно зробити, це взяти з собоюбагаж !

Перед операцією з приводу птозу грудей в Тунісі

Перед операцією лікар проведе передопераційний огляд. Мета цього обстеження – підтвердити попередній діагноз і підготувати вас до операції.

День “Д”

Лікування птозу грудей проводиться під загальним наркозом, тривалістю від 1 до 3 годин. До відома, тривалість операції залежить від ступеня розтягування шкіри.

З метою відновлення будь-якого птозу. Процедура передбачає репозиціювання ареоли і соска, а також збільшення молочної залози за допомогою розрізів. Крім того, пластичний хірург відкоригує обвислу шкіру в залежності від ступеня птозу грудей. Важливо знати:

  • Великий птоз,
  • Помірний птоз,
  • Або невеликий птоз.

Малий, середній або великий птоз … принцип залишається незмінним. Різниця лише в тому, де робляться розрізи. Крім того, в процесі операції можна видалити надлишки шкіри, якщо це необхідно.

При великому птозі хірург робить розрізи навколо ареоли, спускаючись вертикально вниз до складки грудей, потім додає розрізи на цьому рівні, але вже горизонтально. Рана буде мати форму перевернутої букви Т.

У випадку середнього птозу хірург діє так само, як і при малому птозі. Однак він не робить горизонтальний розріз. У цьому випадку залишиться тільки вертикальний рубець. При невеликому птозі, з іншого боку, лікарю доведеться зробити розріз лише на рівні ареоли.

Після операції з видалення птозу грудей в Тунісі

Після мастопексії накладаються шви, що розсмоктуються. Потім вам накладуть спеціальну пов’язку навколо бюста. І ви зможете вийти на вулицю вже на наступний день!

Рубці дуже тонкі і майже непомітні. Що стосується болю, ви можете відчувати деяке розтягнення. Але не хвилюйтеся, ваш лікар випише знеболюючі препарати, щоб полегшити їх.

Окрім болю, у вас можуть з’явитися післяопераційні синці, і це абсолютно нормально. Вони зникнуть з часом!

Запобіжні заходи після птозу грудей в Тунісі

Коротка тижнева реабілітація – це все, що вам потрібно, щоб відпочити і відновити своє соціальне життя.

Однак ви повинні знати, що як тільки ви покинете клініку, вам доведеться носити підтриму ючий бюстгальтер. І так протягом місяця! Це необхідно для підтримки грудей і, до речі, для захисту рани.

Ми рекомендуємо вам робити спеціальні вправи після мастопексії, щоб ви більше не відчували розтягнення в грудях. В інтернеті можна знайти багато ресурсів.

Однак, вам не слід займатися спортом до першого місяця. Також не бажано перебувати на сонці до того, як загоїться рана.

Період загоєння може тривати до року! Потім настає час насолоджуватися новими грудьми, без синців і рожевих шрамів.

На закінчення, обвислі груди не є непривабливими. Кожна фігура має свій шарм. Але якщо вам важко прийняти своє тіло, ми можемо організувати для вас підтяжку грудей за найкращою ціною!

Як ви вже переконалися, вартість підтяжки грудей разом з перебуванням в Тунісі для відновлення після операції вдвічі нижча, ніж в Європі!

Зверніться за безкоштовною індивідуальною пропозицією і приготуйтеся до зльоту назустріч новому життю!


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш безкоштовний координатор допоможе вам зробити вашу операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️