Ліпофілінг грудей в Туреччині

ліпофілінг грудей ціна 1
Написано Émilie

Все, що потрібно знати про ліпофілінг грудей в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної ліпофілінгу грудей в Туреччині…

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпофілінг грудей в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна на ліпофілінг грудей в Туреччині

Середня вартість ліпофілінгу грудей в Туреччині в Стамбулі становить 2 200 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 400 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Ліпофілінг обличчя1500 €
Ліпофілінг сідниць2700 €
Ліпофілінг грудей2200 €

Що таке ліпофілінг грудей?

Для ліпофілінгу грудей в Туреччині використовується жир, взятий з тієї ділянки тіла, де він є в надлишку. Жир переноситься в область, яка потребує відновлення або збільшення.

Ця операція призначена для поліпшення об’єму і зміни розміру грудей і, в більшості випадків, пропонує довготривалі результати. Пересадка жиру, також відома як трансплантація жиру, дозволяє пластичним хірургам використовувати жирові клітини з певної ділянки вашого тіла для збільшення грудей без необхідності встановлення грудних імплантатів.

Ліпофілінг грудей в Туреччині – це природне рішення для відновлення об’єму і форми грудей, які могли бути втрачені через старіння, втрату ваги, вагітність або грудне вигодовування. Цей процес описується як збільшення грудей за допомогою жирової пересадки або ліпомоделювання.

Жир видаляється з ділянки тіла, де його надлишок, і переноситься в область, яка потребує відновлення або збільшення, що призводить до поліпшення об’єму і зміни пропорцій і, в більшості випадків, до довготривалого результату.

Для кого підходить ліпофілінг грудей?

Збільшення грудей за допомогою перенесення жиру підходить не всім, оскільки ви повинні мати принаймні 38-40 розмір грудей, щоб мати право на цю процедуру. (Однак, навіть якщо ви не підходите, існують альтернативи. Будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб дізнатися більше). На жаль, ми не можемо розглядати пацієнтів, чиї тіла не мають достатніх жирових ресурсів.

Це дивовижна процедура, якщо ви відповідаєте вимогам і шукаєте тонкі, менш інвазивні зміни, ніж інші хірургічні процедури. Процедура є альтернативою імплантатам і може бути використана для збалансування асиметричних грудей (нерівні груди) або відновлення об’єму чашок.

Підходить пацієнткам, які потребують невеликого збільшення розміру і мають достатньо жиру для перенесення з інших зон, таких як ноги або живіт. Перенесення жиру в тканину грудей дозволяє отримати вигоду від менш інвазивної процедури, ніж деякі інші підходи до косметичної хірургії.

Якщо ви розглядаєте можливість операції, використання жирових клітин з інших частин тіла для доповнення природного жиру в грудях під наглядом одного з наших досвідчених пластичних хірургів може допомогти вам досягти бажаного вигляду.

Чи болюча пересадка жиру?

Більшість пацієнтів не відчувають сильного болю під час пересадки жиру, хоча деякі люди приймають знеболюючі після процедури.

Видалення або вилучення жиру зі стегон або живота вимагає загальної анестезії. Якщо вас турбує біль, поговоріть зі своїм хірургом, який зможе обговорити способи управління болем і зробити процедуру максимально комфортною.

Якщо ви проходите процедуру перенесення жиру в груди, це простіша, менш інвазивна і, як правило, менш болюча процедура, ніж косметична операція по збільшенню грудей за допомогою імплантатів.

Природна процедура збільшення грудей

Є багато причин, чому жінки обирають переливання жиру, також відоме як ін’єкція жиру, а не імплантати; головна з них полягає в тому, що, окрім повніших грудей, ви також отримуєте більш рельєфне тіло.

Більше того, жир є вашим власним, що дає вам спокій, знаючи, що всередині вас немає ніякого чужорідного тіла. Збільшення грудей за допомогою жирової пересадки є альтернативою імплантатам і може бути використане для збільшення об’єму грудей на один розмір, збалансування асиметричних грудей (нерівні груди) або відновлення контурів у випадках нерівностей. Це менш інвазивна форма операції зі збільшення грудей.

Як довго триває ліпофілінг?

Невелика кількість жиру може поглинатися вашим організмом після введення жирового трансплантата. Однак, як правило, пересадка жиру є постійною. Результати залежать від багатьох факторів, таких як техніка і досвід хірурга, де і як був видалений жир, а також як і куди саме він був введений.

Для отримання найкращих результатів важливо підтримувати вагу на тому ж рівні, що і на момент операції. З віком тканина і жир молочної залози можуть змінюватися через природні процеси старіння.

Як відбувається ліпофілінг?

Операція передбачає ліпосакцію жиру з однієї частини тіла, де його надлишок, і введення його в іншу, яку потрібно збільшити. Це покращить об’єм і змінить пропорції, пропонуючи довготривалі результати. Наші пластичні хірурги “переповнять” ваші груди.

Тому не дивуйтеся, якщо вони виглядатимуть трохи повнішими, ніж очікувалося. Це переповнення компенсує той факт, що близько 40% введеного жиру природним чином реабсорбується вашим тілом. Процедура переливання жиру може проводитися під місцевою анестезією.

Можливі зони ліпосакції для перенесення жиру

Ваш хірург разом з вами визначить зону, з якої ви хочете видалити жир, і обговорить результат, якого ви можете досягти з точки зору збільшення грудей.

Який період відновлення після пересадки жиру?

Ви відчуєте деякі синці навколо зони ліпосакції, але вони зникнуть протягом 7-10 днів. Точний період відновлення після збільшення грудей за допомогою пересадки жиру буде залежати від вашої процедури і буде мати природні варіації, але ви можете використовувати наступне як загальний орієнтир.

  • Зняття пов’язок: 7-14 днів
  • Повернення до роботи: 2-14 днів
  • Плавання: 4-6 тижнів
  • Фізичні вправи та секс: 4-12 тижнів
  • Повне відновлення: 2-12 тижнів

Також може знадобитися носіння компресійної білизни протягом одного-двох тижнів після операції.

Чи використовується на інших частинах тіла?

Збільшення жирової тканини також можна використовувати як альтернативу філерам або імплантатам для обличчя, а також для відновлення об’єму в області сідниць. Це загальновідомо як ліпомоделювання. Перенесення жиру також можна використовувати в поєднанні з іншими процедурами, щоб зберегти природний вигляд при більшому збільшенні грудей. Наприклад, одна з наших пацієнток поєднала грудні імплантати з пересадкою жиру, щоб досягти наступних результатів:

Ліпофілінг грудей до і після

Як довго триває операція з пересадки жиру?

Операції з пересадки жиру, як правило, тривають довше, ніж операції з імплантації грудей. Загалом операція може тривати від 3 до 4 годин. Кожен пацієнт і кожна процедура є унікальною та індивідуальною. Ваш пластичний хірург MyBreast зможе проконсультувати вас щодо вашого індивідуального випадку.

Що краще: пересадка жиру або грудні імплантати?

Грудні імплантати не вічні, і через роки їх може знадобитися видалити або відкоригувати. Пересадка жиру може бути хорошим рішенням для вас, якщо ви хочете отримати більш природне збільшення грудей і якщо у вас є достатньо жиру, який можна видалити зі стегон або живота. Ваш хірург може порадити вам, яка процедура найкраще підходить для вас.

Коли я можу носити бюстгальтер після пересадки жиру?

Ваш турецький хірург порадить вам, як найкраще доглядати за грудьми і який бюстгальтер носити після операції. Слід очікувати появи синців і набряків, які повинні зникнути через кілька тижнів. У цей період зазвичай рекомендується носити компресійний бюстгальтер, щоб підтримати груди і забезпечити природний процес загоєння.

Які існують альтернативи?

Збільшення грудей за допомогою жирової трансплантації не підходить пацієнткам з низькою масою тіла. Для того, щоб збільшити груди природним шляхом, зараз частіше встановлюють грудні імплантати під м’язи (подвійна площина), щоб приховати верхній край імплантату, і навіть зростає тенденція до “анатомічних” імплантатів краплеподібної форми.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️