Підтяжка грудей в Туреччині

ціна підтяжки грудей індички дешево 1
Написано Manuella

Турецька мастопексія рекомендується всім пацієнткам, яких турбує відчуття втрати форми та об’єму грудей.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку грудей в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує підтяжка грудей в Туреччині?

Середня вартість підтяжки грудей в Туреччині, в Стамбулі, становить 2 200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 400 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Підтяжка грудей2200 €

Що таке підтяжка грудей?

Мастопексія в Туреччині рекомендується будь-якій пацієнтці, яку турбує відчуття втрати форми і об’єму грудей. Провисання грудей або птоз є частиною природного процесу старіння, але на ступінь провисання впливають кілька факторів.

Існує кілька типів птозу, залежно від ступеня його вираженості, згідно з класифікацією Рено, опублікованою Полою Рено в 1976 році:

  • I ступінь – легкий птоз
  • II ступінь – помірний птоз
  • III ступінь – прогресуючий птоз
  • IV ступінь – сильний птоз

Підтяжка грудей не рекомендується

Підтяжка грудей в Стамбулі або мастопексія не рекомендується пацієнтам з основними проблемами зі здоров’ям, такими як проблеми з серцем і захворюваннями легенів.

Пацієнти повинні мати хороше фізичне здоров’я і підтримувати стабільну вагу. Пацієнти, які страждають на ожиріння і діабет, не є хорошими кандидатами на операцію з підтяжки грудей.

Пацієнт повинен провести одну ніч у лікарні

Тривалість операції

Від 2 до 3 годин

Огляд процедури

Підтяжка грудей, також відома як мастопексія, що виконується в Туреччині, – це вид маммопластики, при якому обвислі груди пацієнтки піднімаються і зміцнюються до більш естетичного рівня. Вона може змінити положення, контур і розмір грудей пацієнтки.

Мастопексія також видаляє надлишки шкірної тканини, надлишки жирової тканини і тугі зв’язки з грудей пацієнтки, а внутрішня тканина грудей також змінює форму за допомогою цієї процедури.

Існує два основних типи підтяжки грудей. Типи підтяжки грудей залежать від того, чи бажає пацієнтка зменшити або збільшити груди:

  • Підтяжка грудей зі збільшенням за допомогою груднихімплантатів
  • Підтяжка грудей зі зменшенням

Підготовка

Затяті курці повинні знати, що куріння може мати згубний вплив на здатність організму до загоєння і регенерації. Якщо пацієнтка палить, вона повинна припинити палити принаймні за місяць до операції.

Пацієнтам можуть порадити припинити прийом певних ліків, таких як нестероїдні протизапальні препарати, аспірин і ліки, що містять аспірин.

Їх також можуть попросити припинити прийом натуропатичних речовин, таких як часник, гінгко і женьшень, оскільки вони можуть вплинути на згортання крові і анестезію під час операції з підтяжки грудей.

Техніка, яка використовується для підтяжки грудей, залежить від ряду факторів:

  • Форма грудей
  • Розмір грудей
  • Розташування ареоли
  • Ступінь птозу грудей
  • Кількість зайвої шкіри, що підлягає видаленню

Після того, як турецький пластичний хірург визначився з технікою, яку він буде використовувати, і місцями розрізів, пацієнтці вводять анестезію або седативну речовину. Після того, як відповідний розріз зроблено, лікар може розпочати процедуру підтяжки грудей, яка передбачає видалення зайвої шкіри і підняття тканини молочної залози в потрібне місце.

Тканина молочної залози змінює форму, а сосок переміщується вище на грудній стінці. На цьому етапі також можуть бути зменшені великі ареоли. Після цього ділянка обмотується бинтами, і період відновлення після підтяжки грудей може офіційно розпочатися.

Час відновлення

Період відновлення після підтяжки грудей триває в середньому кілька тижнів, протягом цього часу пацієнтка повинна дотримуватися певних запобіжних заходів, щоб забезпечити успіх операції.

У клініці пацієнтці видадуть спеціальний медичний бюстгальтер. Медичний бюстгальтер необхідно носити протягом усього періоду відновлення після підтяжки грудей. Забороняється спати на животі в період відновлення, оскільки це може негативно вплинути на результат операції.

Невелика тонка трубка може бути тимчасово розміщена під шкірою для відтоку надлишкової крові або рідини. Пацієнти зазвичай повертаються до роботи і звичайної діяльності, наприклад, спорту, протягом одного-двох тижнів.

Більшість післяопераційних побічних ефектів виникають протягом першого тижня після операції з підтяжки грудей.

Ускладнення операції з підтяжки грудей можуть включати

  • Інфекція
  • Кровотеча
  • Набряк, синці та біль
  • Асиметричні шрами
  • Зниження чутливості сосків
  • Алергічні реакції

Побічні ефекти

Після операції пацієнти можуть відчувати біль, дискомфорт, набряк і втрату чутливості сосків. Рубці зазвичай спочатку червоні, потім фіолетові, а через 12-18 місяців бліднуть до блідості. Побічні ефекти після операції з підтяжки грудей найбільш помітні протягом перших 4 днів, але поступово зменшуються.

Чутливість сосків зазвичай повертається до норми приблизно через 6 тижнів – 6 місяців.

Показники успішності

Середній показник успішності, заснований на обстеженнях пацієнток, які перенесли операцію мастопексії, становить 94,2%.

До і після

Результати операції мастопексії (підтяжки грудей) видно відразу, але остаточні результати операції з підтяжки грудей будуть проявлятися повільно протягом декількох місяців. Набряк може спадати протягом декількох місяців. Результати мастопексії є довготривалими, але груди пацієнтки будуть продовжувати змінюватися з часом. Пацієнтка повинна вести здоровий і активний спосіб життя, щоб зберегти оновлений і омолоджений вигляд після операції.

Чи потрібна мені операція мастопексії, якщо я планую мати дітей?
Мастопексія не перешкоджає грудному вигодовуванню. У рідкісних випадках під час операції можуть бути пошкоджені нерви або протоки, що може призвести до зменшення вироблення молока. Вагітність може вплинути на час проведення підтяжки грудей, оскільки весь процес вагітності по-різному впливає на зовнішній вигляд або функцію грудей. Якщо ви плануєте завести дитину, краще відкласти операцію з підтяжки грудей.

Чи змінить операціямастопексії розмір моїх грудей?
Сама по собі операція з підтяжки грудей суттєво не змінить розмір грудей. Однак для досягнення бажаного результату пацієнтки можуть вибрати підтяжку грудей зі збільшенням грудей або підтяжку грудей зі зменшенням грудей.

Повернення до роботи
від 1 до 2 тижнів

Повернення до занять спортом
Один місяць

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️