Підтяжка грудей в Тунісі

підтяжка грудей ціна туніс 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про підтяжку грудей в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної підтяжки грудей в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про підтяжку грудей в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна підтяжки грудей в Туніс

Середня ціна підтяжки грудей в Тунісі становить 2 000 євро, мінімальна ціна – 1 800 євро, а максимальна – 2 700 євро. На основі повністю персоналізованої оцінки пластичний хірург вивчить ваші потреби і визначить ідеальний тип лікування. Тривалість перебування становить 7 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. Остаточний результат можна побачити протягом 7 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Підтяжка грудей без протезування1800 €
Підтяжка грудей з протезом2700 €

Підтяжка грудей – добре відома і визнана форма косметичної хірургії. У Тунісі підтяжка грудей, або мастопексія, – це хірургічна процедура, призначена для омолодження зовнішнього вигляду грудей. Вона зміцнює груди і збільшує їх об’єм, щоб змінити їх форму. Попрощайтеся з обвислими грудьми: ви отримаєте пружні, округлі груди.

Якість косметичної хірургії відома в країні, яка також пропонує привабливі ціни на ці операції. Дізнайтеся все, що вам потрібно знати про підтяжку грудей.

Визначення підтяжки грудей

Підтяжка грудей також відома як мастопексія або підтяжка грудей. Це процедура косметичної хірургії, призначена для зміни форми грудей. Операція зі збільшення грудей покращує уявлення жінки про свої груди. Видаляючи надлишок шкіри з грудей, операція лікує птоз грудей і збільшує груди.

З віком або після вагітності груди мають тенденцію обвисати, а ареоли спрямовуються донизу. Груди втрачають свою еластичність і пружність. Підтяжка грудей, з протезами або без них, піднімає груди і повертає жінці впевненість у собі.

Операція може поєднуватися з іншими методами, зокрема зі зменшенням або збільшенням грудей.

Підтяжка грудей в Тунісі: для кого?

Груди піддаються впливу віку, втрати або збільшення ваги, вагітності та грудного вигодовування. З часом вони можуть втрачати свій тонус, еластичність і пружність. Проте вони залишаються символом жіночності. Тому деякі жінки починають комплексувати, коли їхні груди змінюються.

Коли груди обвисають, соски провисають або груди стають асиметричними, пластична операція на грудях може стати рішенням для повернення більш молодого вигляду.

Підтяжка грудей може бути корисною, якщо

  • ваші груди обвисли ;
  • соски спрямовані вниз
  • ареоли розтягнуті
  • груди асиметричні, одна опускається нижче за іншу.

Процедура підтяжки грудей

Проект мастопексії починається з первинної зустрічі з хірургом. Це відбувається протягом місяця, що передує операції. В цей час лікар проводить передопераційне обстеження. Це включає мамографію та УЗД молочних залоз.

Хірург також дасть вам інструкції, яких слід дотримуватися перед операцією. Зокрема, він нагадає вам, що ви повинні повністю відмовитися від куріння за місяць до операції і до двох тижнів після неї. Щоб уникнути ризику кровотечі, за 10 днів до операції не слід приймати ліки на основі аспірину.

Операція з підтяжки грудей проводиться під загальним наркозом. Операція триває від 1 до 3 годин, залежно від методу, що використовується. Вибір буде залежати від форми та об’єму грудей, положення ареол, зовнішнього вигляду шкіри пацієнтки та стану птозу грудей. Розрізи будуть мати різну форму:

  • якщо птоз грудей незначний, робиться лише круговий розріз навколо ареоли. Він маскується природною пігментацією цієї ділянки;
  • якщо птоз грудей помірний, розрізи робляться навколо ареоли і вертикально до складки грудей;
  • якщо птоз грудей значний, третій горизонтальний розріз робиться в підгрудній складці, утворюючи перевернуту Т-подібну літеру.

Якщо підтяжка грудей поєднується зі зменшенням грудей або встановленням імплантатів, додатковий розріз не потрібен.

В обох випадках хірург замінює молочну залозу, а потім видаляє надлишки шкіри, щоб підняти груди. В результаті соски піднімаються, а груди випрямляються.

В кінці операції накладаються пов’язки, щоб захистити прооперовану ділянку.

Запобіжні заходи після підтяжки грудей

Підтяжка грудей викликає незначні больові відчуття. Простих знеболюючих препаратів достатньо, щоб зменшити дискомфорт, який може відчуватися після операції. Зазвичай виникають набряки і синці, і пацієнтці буде важко піднімати руки протягом декількох днів.

Пацієнтці також слід уникати носіння важких предметів. Також слід уникати сну на животі. Ці незручності не є серйозними і триватимуть лише кілька днів.

Через день-два пов’язку, накладену в кінці підтяжки обличчя, знімають і замінюють більш еластичною пов’язкою. Пацієнту доведеться носити підтримуючий бюстгальтер вдень і вночі протягом місяця, потім тільки вдень протягом півроку.

Лікарі рекомендують взяти 7-10 днів перерви в роботі і почекати два місяці, перш ніж відновлювати спортивні заняття. Також бажано зачекати рік до початку грудного вигодовування.

Остаточний результат підтяжки грудей буде видно через 6-10 місяців після операції. Тоді ви зможете насолоджуватися своїми новими грудьми в повній мірі.

Скільки коштує підтяжка грудей в Тунісі?

Середня вартість підтяжки грудей в Тунісі становить від €1,700 до €1,900 за підтяжку грудей без імплантатів і від €2,650 до €2,750 за підтяжку грудей з імплантатами

Ці ціни, як правило, включають перебування в клініці, витрати, пов’язані з операцією, необхідні трансфери, медикаменти та догляд. Варіації цін залежать від ступеня птозу грудей, використовуваної методики і клініки, обраної для проведення операції


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам зробити вашу операцію в Тунісі успішною. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️