Lifting грудей в Туреччині

мастопексія ціна Туреччина 1
Написано Laurence

Все, що потрібно знати про підтяжку грудей в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної вторинної ринопластики.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку грудей в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Lifting підтяжку грудей в Туреччині

Середня вартість підтяжки грудей в Туреччині в Стамбулі становить 2 000 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 1800 євро до 2800 євро. Операція проводиться під загальним наркозом і триває 4 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів, з 1 ніччю в лікарні. У вартість входить анестезія, операція та підтримуючий бюстгальтер. Остаточний результат видно протягом 7 місяців.

Підтяжка грудей2000 €
Імплантати для підтяжки грудей2800 €
Ліпофілінг підтяжка грудей2200 €
Зменшення грудей2100 €

Що таке підтяжка грудей?

Якщо ви розглядаєте можливість мастопексії (підтяжки грудей) в Європі або Туреччині, один із способів перевірити, чи може вона допомогти, – це покласти олівець під груди і подивитися, чи залишиться він там. Якщо так, то підтяжка грудей може бути рішенням.

Ви можете обрати цю операцію, якщо вас турбує вигляд або відчуття обвислих, пласких грудей або грудей, ареола яких стала більшою.

Ці ефекти можуть виникнути в результаті

  • Вагітності
  • Грудного вигодовування
  • Зміна ваги
  • Віку
  • Генетичних особливостей

Зазвичай жінки проходять цю процедуру амбулаторно, що означає, що їм не потрібно залишатися на ніч у клініці. Операція триває близько 3 годин і зазвичай проводиться під загальним наркозом.

Підтяжка грудей відео

Деякі жінки також отримують грудні імплантати одночасно з мастопексією.

Ваш турецький хірург повинен описати доступні вам варіанти і детально пояснити процедуру.

Фото до і після

reduction mammaire avant après en Turquie
reduction mammaire avant après en Turquie

Як підготуватися до мастопексії

Перший крок – проконсультуватися з пластичним хірургом в Туреччині. Коли ви це зробите, розкажіть хірургу про свої цілі. Якщо ви також хочете встановити грудні імплантати, візьміть з собою фотографії, що показують розмір і форму грудей, яку ви хочете. Люди з ВІЛ можуть пройти цю операцію.

Турецький хірург візьме до уваги стан вашого здоров’я і опише доступні вам варіанти. Хірург також детально пояснить процедуру, ризики і те, як ви можете відновитися.

Tracé d'un chirurgien pour un lifting mammaire
План операції з підтяжки грудей від хірурга

Ускладнення після підтяжки грудей в Туреччині відносно рідкісні. Три основні з них – кровотеча, інфекція і рубці. Ваш хірург дасть вам інструкції з підготовки, які допоможуть вам знизити ризик ускладнень.

Ці інструкції включатимуть відмову від куріння, відмову від прийому ліків, які можуть викликати кровотечу, а також прийом антибіотиків, якщо це необхідно.

Ви також повинні почати планувати свій період відновлення. Наприклад, вам слід уникати підняття важких предметів протягом щонайменше 4-6 тижнів після мастопексії.

Читайте також: Мамський макіяж в Туреччині

Що відбувається під час мастопексії в Туреччині?

Вас прооперують у лікарні, амбулаторному хірургічному центрі або у власній операційній лікаря. Перед операцією ви зустрінетеся з анестезіологом, хірургом і медперсоналом.

Schéma d'une opération de lifting des seins
Схема операції з підтяжки грудей

Турецький хірург відзначить правильне положення, в якому буде знаходитися ваш сосок. Потім вас відвезуть в операційну, де вам дадуть загальну анестезію або седативну терапію.

Хірург видалить зайву шкіру і підніме тканину гру дей в правильне положення, не пошкоджуючи молочну залозу. Якщо ви виберете грудні імплантати в Туреччині, хірург встановить їх, а потім закриє і перев’яже ваші груди. Протягом 24-48 годин з грудей можуть виділятися невеликі виділення.

Післяопераційне спостереження

Під час контрольного візиту на перший або другий день після операції з підтяжки грудей хірург зніме всі пов’язки і дренажі. Лікар також перевірить колір соска ікровопостачання.

Після операції ви можете відчувати дискомфорт протягом декількох днів. Зазвичай лікар порекомендує вам носити бюстгальтер або спеціальну пов’язку, щоб забезпечити необхідну підтримку під час відновлення. Протягом першого тижня вам можуть знадобитися знеболювальні препарати.

Якщо ви встановили грудні імплантати в Туреччині, намагайтеся уникати будь-якого впливу на груди, який може призвести до розриву імплантату.

Photo avant et après d'un lifting mammaire en Turquie
Фото до і після підтяжки грудей в Туреччині

Через 2-3 тижні хірург зніме всі шви. Розмір і форма грудей будуть продовжувати покращуватися з часом.

Між двома грудьми можуть бути невеликі відмінності в симетрії. У такому випадку ваш пластичний хірург виконає невелику корекцію, щоб допомогти змінити положення соска, якщо це необхідно. Після цього можуть бути внесені незначні корективи.

Під час відновлення дуже важливо обмежити свою активність відповідно до вказівок хірурга і негайно повідомляти про будь-які побічні ефекти або проблеми, які у вас виникли.

Gaine de compression
Компресійний пояс

Будь-яке хірургічне втручання пов’язане з певними ризиками, особливо з інфекцією. При косметичному зменшенні грудей постійна втрата чутливості сосків або шкіри грудей трапляється дуже рідко.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Існують деякі рідкісні ризики, пов’язані з мастопексією:

  • Погане загоєння розрізів;
  • Капсульна контрактура;
  • Раннє обвисання грудей;
  • Синці та запалення;
  • Втрата чутливості грудей або сосків;
  • Нерівна форма грудей.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Слід зазначити, що в ісламі мастопексія не вважається харамом. Вона є халяльною і прийнятною, якщо використовується для видалення дефекту.

Наш медичний заклад доступний для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення (МГН). Вас зустріне в аеропорту наш особистий водій. Він відвезе вас до вашого готелю та до клініки.

Читайте також: Ціна лікування гінекомастії в Туреччині

Ризики та ускладнення, пов’язані з мастопексією

Після проведення мастопексії в Туреччині у вас можуть виникнути

  • Шрами. Вони зазвичай зникають з часом.
  • Зміна чутливості соска або молочної залози. Зазвичай це повертається через кілька тижнів, але іноді може бути постійним.
  • Груди різної форми або розміру. Іноді це відбувається через те, що груди заживають з різною швидкістю.
  • Втрата соска або ареоли. Таке трапляється рідко, але може статися, якщо операція призводить до втрати крові в цій зоні.
Photo après un lifting des seins
Фото після підтяжки грудей

Як мастопексія впливає на грудне вигодовування?

Підтяжку грудей можна робити в будь-якому віці після того, як груди закінчили розвиватися. Також можна зробити підтяжку до або після вагітності. Ви можете продовжувати годувати грудьми після мастопексії.

Довгострокові результати

Результати видно відразу після операції, але для досягнення остаточного результату може знадобитися кілька місяців.

Результати підтяжки грудей можуть бути не постійними. Вам може знадобитися повторна мастопексія і збільшення грудей.

З часом деякі жінки вирішують зробити підтяжку грудей як “косметичну” процедуру, щоб покращити загальний вигляд грудей. Але їм може не знадобитися повна процедура.

Це може допомогти зберегти результати на довше, підтримуючи стабільну і здорову вагу.


Якщо вам важко зробити вибір, ми можемо допомогти вам зробити процедуру успішною і за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває підтяжка грудей в Туреччині?

Результати підтяжки грудей в Туреччині зберігаються в середньому 10 років. Однак на цей період може вплинути ряд факторів: вагітність, зміна ваги або відсутність підтримки грудей під час занять спортом.

Підтяжка грудей, як правило, є безболісною операцією, оскільки не зачіпає м’язи. Тим не менш, протягом декількох днів після операції можливий незначний біль, який можна легко зняти за допомогою знеболюючих препаратів.

Підтяжка грудей – дуже поширена операція в Туреччині, з показником успішності близько 96%. Фактори, що впливають на результати операції, включають вік пацієнтки, досвід хірурга і початковий вигляд грудей.

Підтяжка грудей може поєднуватися з іншими операціями, такими як ліпосакція сідниць і/або стегон, абдомінопластика або встановлення грудних імплантатів. Щоб обмежити ризики, зазвичай рекомендується обмежитися 2 або 3 одночасними операціями.

Так, підтяжка грудей без імплантатів можлива: це так зване лікування птозу грудей. Ця операція коригує провисання тканин і обвисання грудей, зберігаючи при цьому початковий розмір чашок.

Тривалість операції з підтяжки грудей в Туреччині становить приблизно 7 днів, включаючи 1 ніч перебування в стаціонарі. Це дозволяє хірургу провести первинний післяопераційний догляд і переконатися, що відновлення відбувається в найкращих умовах.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️