Підтяжка грудей протезами в Туреччині

Ціна підтяжки грудей з протезами 1
Написано Émilie

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку грудей протезами в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в ознайомлювальних цілях і не повинен замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує підтяжка грудей з протезами в Туреччині?

Середня вартість підтяжки грудей з протезами в Стамбулі (Туреччина) становить 2 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2100 до 2900 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Підтяжка грудей з протезами2500 €

Що таке підтяжка грудей протезами?

Підтяжка грудей протезами в Туреччині – це процедура, яка використовується для зміни форми і підтяжки грудей. За допомогою цієї техніки ми імплантуємо круглий або анатомічний протез для відновлення об’єму або форми, отримуючи кращий результат. Це ідеальне рішення для жінок, які хочуть відновити зовнішній вигляд своїх грудей. Вони виглядатимуть вищими та пружнішими.

Чому груди обвисають?

Розмір молочної залози, кількість жиру і, перш за все, якість шкіри є основними факторами, що впливають на провисання або опущення грудей. Якщо у жінки тонка, тендітна шкіра, вона з більшою ймовірністю може обвисати, і груди з часом опустяться. Розтяжки також часто з’являються у таких пацієнток, якщо вона значно набирає або втрачає вагу.

Спосіб життя і значні зміни ваги можуть прискорити необхідність підтяжки грудей. Жінки зі шкідливими звичками або нездоровим харчуванням можуть набрати зайву вагу або змінити якість тканин.

Вагітність і грудне вигодовування – це період, коли розмір і вага молочних залоз збільшуються, а коли це закінчується, груди можуть стати здутими і обвислими.

Підтяжка грудейпротезамив Стамбулі

Підтяжка грудей протезами в Туреччині, інакше відома як мастопексія, є однією з найскладніших естетичних операцій на грудях, тому дуже важливо вибрати хорошого пластичного хірурга. Її складність полягає в діагностиці, виборі протезів грудей і самій хірургічній техніці.

Діагностика птозу грудей дуже важлива. Під час консультації в Стамбулі оцінюються такі аспекти, як ступінь провисання і якість тканини. Правильна оцінка має важливе значення для планування операції і вибору правильного протеза грудей. Неправильний діагноз може призвести до незадовільного результату для пацієнтки і навіть змусити її пройти повторну операцію.

Читайте також: Збільшення грудей в Туреччині

За допомогою цієї хірургічної техніки в Туреччині ми можемо змінити положення і розмір молочної залози, ареоли і кількість жиру. Ми також заповнимо верхній полюс протезом і, можливо, доведеться видалити частину шкіри, що може допомогти прибрати деякі розтяжки. Однак, чим менше шкіри доведеться видалити, тим меншим буде шрам.

Це складна процедура, але вона може дати вам більш красиві груди, яким вони повинні бути. В руках хорошого пластичного хірурга це високоефективна і безпечна процедура, яка допоможе вам виглядати якнайкраще на довгі роки.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️