Видалення грудних імплантатів в Туреччині

ціна видалення грудних імплантатів Туреччина 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про видалення грудних імплантатів в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного видалення силіконових імплантатів.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про видалення грудних імплантатів в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує видалення грудних імплантатів в Туреччині?

Середня ціна видалення грудних імплантатів в Туреччині в Стамбулі становить 3 000 євро, мінімальна ціна – 1 800 євро, максимальна – 4 000 євро.

ПроцедуриЦіна Туреччина
Видалення грудних імплантатів3000 €

Що таке видалення грудних імплантатів?

Видалення грудних імплантатів в Туреччині, відоме як ревізіязбільшення грудей, зворотна операція з імплантації грудей або імплантація грудей, – це хірургічна процедура з видалення силіконових грудних імплантатів.

Процес варіюється в залежності від пацієнта, але зазвичай операція вимагає одного-двох днів перебування в лікарні. У Туреччині після косметичної операції пацієнток просять носити компресійну білизну, щоб зменшити набряк і підтримати груди під час загоєння. Видалення грудних імплантатів також пов’язане з певними ризиками.

Все більше жінок вирішують не замінювати свої грудні імплантати або замінити їх на імплантати меншого розміру (та/або з використанням жиру), і очікується, що ця кількість зростатиме. На це рішення впливає багато факторів, зокрема вік, стан здоров’я та спосіб життя.

Оскільки імплантати служать від 10 до 15 років, більшості жінок доводиться видаляти імплантати, перш ніж їх можна буде замінити. Але все більше жінок вирішують не встановлювати нові імплантати, а обирають інші процедури. Ось три основні причини для цього.

Причини видалення грудних імплантатів

Медичні проблеми

Реакція на імплантат або операцію. Деяким жінкам доводиться видаляти імплантати невдовзі після їх встановлення за станом здоров’я. Імплантати можуть інфікуватися або викликати інші проблеми.

  • Відкладення кальцію. Якщо в грудях накопичуються кальцієві відкладення, імплантати часто доводиться видаляти.
  • Рак молочної залози. У пацієнток з діагнозом рак молочної залози іноді доводиться видаляти імплантати, щоб видалити пухлину.
  • Розрив. Іноді імплантати розриваються або протікають, що призводить до необхідності їх видалення.

Деякі люди також можуть звернутися за ревізією або видаленням грудних імплантатів в Туреччині, тому що вони не довірили свою операцію хорошому лікарю і зіткнулися з ускладненнями, яких можна було б уникнути. Ось чому ми завжди рекомендуємо нашим пацієнтам вибирати сертифікованого турецького пластичного хірурга, який компетентний у проведенні бажаної процедури, і ставити запитання під час консультації.

Проблеми зі способом життя

Іноді збільшення грудей може несподівано заважати повсякденному життю, наприклад, викликаючи дискомфорт при виконанні фізичних вправ. До цієї категорії також належать люди, які отримали імплантати і зрозуміли, що хотіли, щоб вони були більшими або меншими, ніж були, і тепер змушені їх замінити.

Більше варіантів

Спочатку сольові або силіконові імплантати були єдиним варіантом для людей, які хотіли мати більші груди. Сьогодні підтяжка грудей і збільшення грудей за допомогою власного жиру може дати дивовижні результати. Деякі пацієнтки бажають видалити імплантати, щоб обрати одну з цих процедур.

На що можна розраховувати в Туреччині?

Рішення відмовитися від імплантатів не може бути прийнято без розуміння пов’язаних з цим ризиків і очікувань. Після встановлення імплантатів утворюється рубцева тканина, відома як капсула. Якщо імплантати не замінити, капсула також може бути видалена. Сольові імплантати можна здути перед видаленням. Турецькі хірурги часто використовують для видалення імплантатів той самий розріз, що і для їх встановлення, що мінімізує утворення шрамів. Загалом, процедура займає близько години, і до неї слід ставитися як до будь-якої іншої хірургічної процедури.

Ризики, пов’язані з операцією з видалення грудних імплантатів

Ризики, пов’язані з ревізійною операцією зі збільшення грудей, подібні до ризиків, пов’язаних з самою операцією з видалення грудних імплантатів, і можуть включати

  • Інфекція
  • Утворення рубців
  • Втрата чутливості сосків
  • Анестезіологічні ускладнення
  • Осідання місця операції
  • Опущення шкіри
  • Емоційні та психологічні проблеми

Залежно від вашого віку та стану здоров’я, шкіра, яка була розтягнута імплантами, може не повністю затягнутися, що призводить до провисання або відвисання шкіри. Цю проблему можна вирішити за допомогою підтяжки грудей; іноді хірург виконує підтяжку грудей одночасно з видаленням імплантатів, щоб вирішити цю проблему відразу. Якщо у вас є якісь сумніви, поговоріть зі своїм хірургом.

Кишеня, де був встановлений імплантат, з часом закриється, але важливо точно дотримуватися післяопераційних інструкцій, щоб уникнути будь-якої інфекції або ризику заповнення кишені рідиною. Рекомендується носити компресійну білизну.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️