Збільшення грудей в Іспанії

збільшення грудей іспанія 1
Написано Laurence

Збільшення грудей в Іспанії, або маммопластика, – це хірургічна процедура, спрямована на збільшення розміру грудей. Дізнайтеся більше про ціну та процедуру цієї операції в Іспанії.

NaykrashchaKlinika.com інформує прозбільшення грудей в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на збільшення грудей в Іспанії

Середня вартість операції зі збільшення грудей в Іспанії в Мадриді становить 3500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 3 000 до 4 500 євро. Застосовувана методика, тип протезів і обраний пацієнтом анестетик – ось деякі з факторів, що визначають вартість цієї операції в Іспанії.

ПроцедураЦіна в євро
Збільшення грудей в Іспанії3500 €

Повний путівник по збільшенню грудей в Іспанії

З естетичних або медичних причин деякі жінки страждають від недостатнього об’єму грудей. Комплекс, який змушує їх шукати збільшення грудей. Збільшення грудей в Іспанії – найпоширеніша пластична та естетична операція у світі, яка приваблює мільйони жінок. Операція недорога в порівнянні з іншими країнами. До того ж, вона проводиться в кращих клініках досвідченими пластичними хірургами.

Якщо ви замислювалися про збільшення гру дей, але вас стримують ризики, знайте, що в Іспанії цей вид косметичної хірургії має 99% успіху.

Що таке збільшення грудей?

Збільшення грудей – це косметична операція по збільшенню розміру грудей або відновленню асиметрії. Жінки обирають її за медичними показаннями, після мастектомії або видалення через рак молочної залози, або суто з естетичних міркувань (маленькі груди, обвисання грудей).

Поширена хірургічна процедура, існує три види косметичного збільшення грудей. Вибір найкращої методики буде залежати від очікуваних результатів та анатомічної форми грудей.

  1. Підтяжкагрудей: ця операція використовується для виправлення таких недоліків, як провисання або асиметричність грудей. Також відома як мастопексія, спрямована на тонізацію та омолодження грудей після грудного вигодовування, схуднення або вагітності.
  1. Ліпофілінг моло чних залоз: це частина естетичної медицини. Вона полягає у наповненні грудей жиром, щоб зробити їх більш пружними і менш в’ялими. Жир спочатку забирається шляхом відсмоктування з певних частин тіла: стегон, сідниць тощо. Ця операція ідеально підходить для пацієнток, які перенесли мастектомію або видалення молочної залози після раку. Вона є неінвазивною, щадною та безризиковою.
  1. Грудні імплантати: ця косметична операція дозволяє збільшити груди за допомогою силіконових протезів, які маютьвигнутий ефект . Ця операція ідеально підходить для пацієнток з маленькими від природи або асиметричними грудьми.

Який ідеальний профіль пацієнта для збільшення грудей?

Збільшення грудей – одна з найпопулярніших хірургічних процедур у світі. Вона доступна для всіх типів фігури і пропонує підходи, сумісні з будь-якими потребами.

Збільшення грудей підійде вам, якщо у вас маленькі, недостатньо об’ємні груди з причин, які вже згадувалися вище, а саме

  • Маленькі або асиметричні груди.
  • В’ялість або обвисання грудей, гіпотрофія грудей після пологів, вагітності або грудного вигодовування.
  • Мастектомія після раку молочної залози.

Як проводиться збільшення грудей в Іспанії?

Збільшення грудей в Іспанії – це косметична процедура, яка вимагає перебування в стаціонарі від 4 до 5 днів. Вона проводиться досвідченими естетичними хірургами в кращих клініках Іспанії.

Іноземні пацієнти отримають повне медичне обслуговування з моменту прибуття в аеропорт і до післяопераційного спостереження. Медична команда буде супроводжувати вас протягом усього перебування в Іспанії.

Щоб гарантувати найкращі результати та максимально безпечну практику, лікарі використовують сучасні засоби та інноваційні технології.

Перед операцією

Первинна консультація з пластичним хірургом дозволить визначити техніку збільшення грудей, яка найкраще підходить для вашого профілю, а також очікуваний результат операції. Буде проведено цифрове моделювання, яке дасть вам початкове уявлення про очікувані результати. Вас також можуть попросити пройти ряд тестів і аналізів, щоб визначити, чи суміснезбільшення гру дей з вашим станом здоров’я.

Далі буде призначена зустріч з анестезіологом і хірургом. Напередодні операції вас попросять припинити прийом певних ліків, а також відмовитися від куріння і вживання алкоголю.

Під час операції

У день операції вами опікуватиметься вся медична команда. Операція проводиться під загальним наркозом і триває від 1 до 2 годин, залежно від обраної методики.

  • Під час підтяжки грудей операція полягає у виконанні розрізу біля соска, а потім відсмоктуванні надлишків шкіри з обвислих грудей. Потім шкіру підтягують, щоб створити кращу форму. Невеликий розріз залишає непомітні шрами.
  • Для ліпофілінгу грудей пластичний хірург спочатку видаляє природний жир зі стегон, живота або сідниць. Це робиться за допомогою відсмоктування. Потім цей жир знову вводиться в груди, щоб надати їм більш контурну форму. Ця процедура дуже м’яка і безпечна для здоров’я. Вона дає природний результат і, перш за все, не залишає шрамів. У разі схуднення може бути передбачена корекція.
  • При імплантації грудей операція передбачає вживлення імплантатів у груди за допомогою різних методик (залежно від типу і товщини імплантатів):
  • Ареолярним шляхом (на рівні вушних раковин) для невеликих імплантатів.
  • Через пахвову западину (через пахви) для великих імплантатів.
  • Під великим грудним м’язом для великих імплантатів.

Після операції

Після операції можуть відчуватися деякі болісні відчуття. Рекомендується період відновлення і прийом знеболюючих препаратів. Період одужання тривалістю не менше 15 днів дозволить вам відновитися після операції. Післяопераційне спостереження здійснюється медичною командою протягом декількох місяців після операції.

Запобіжні заходи після операції

Щоб сприяти кращому загоєнню і швидшому відновленню, слід дотримуватися кількох запобіжних заходів:

  • Носіть підтримуючий бюстгальтер протягом декількох тижнів.
  • За необхідності нанесіть загоювальну мазь або прикладіть пакет з льодом, щоб зменшити запалення.
  • Відмовитися від важкихфізичних навантажень протягом 2 місяців або важкої ручної роботи.
  • Не перебувати насонці протягом 2 місяців після операції.

Скільки коштує збільшення грудей в Іспанії?

Ціна на збільшення грудей в Іспанії варіюється від 3 000 до 4 500 євро. Ціна залежить від репутації хірурга, репутації клініки, тривалості перебування, типу збільшення протезом або ліпофілінгом, а також виду анестезії.


Якщо вам важко визначитися з вибором, ми допоможемо вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️