Ціна на збільшення грудей в Дубаї

збільшення грудей ціна дубай 1
Написано Erika

Все, що потрібно знати про збільшення грудей в Дубаї! Яка середня ціна в Дубаї? Наші поради для успішного збільшення грудей.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію прозбільшення грудей в Дубаї та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на збільшення грудей в Дубаї

Середня вартість збільшення грудей в Дубаї становить 6 100 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €5 000 до €7 200.

ПроцедураЦіна Дубай
Збільшення грудей6100 €

Що таке збільшення грудей?

Збільшення грудей – це збільшення грудей за допомогою хірургічного введення грудних імплантатів для поліпшення форми і розміру грудей. Це найпоширеніша процедура в Дубаї. Є багато причин, чому жінки вирішують збільшити груди. Вони можуть мати дуже маленькі груди і боротися з невпевненістю в собі, або ж їхні груди можуть змінитися після того, як вони стали матерями. Якою б не була причина, пластична операція на грудях може відновити самооцінку жінки і змусити її знову відчувати себе добре.

Чому варто розглянути збільшення грудей в Дубаї?

Жінкам в Дубаї збільшення грудей, технічно відоме як маммопластика, – хірургічна процедура, спрямована на поліпшення розміру і форми жіночих грудей з ряду причин:

  • Для занадто маленьких грудей.
  • Для корекції зменшення об’єму грудей після вагітності.
  • Для компенсації різниці в розмірі грудей.

Вставляючи імплантат за кожною грудьми, наші пластичні хірурги в Дубаї можуть збільшити лінію бюста жінки на один або кілька розмірів чашок бюстгальтера.

Також можливе поєднання 2 хірургічних операцій: Збільшення грудей і підтяжка грудей, щоб збільшити розмір, а також видалити надлишки шкіри.

Що таке грудні імплантати?

Грудний імплантат також відомий як протез грудей. Це медична силіконова оболонка, заповнена силіконовим гелем або іноді фізіологічним розчином (стерильною солоною водою). Деякі імплантати мають круглу форму, а інші – форму, що більше нагадує природні груди, відомі як краплинні або анатомічні імплантати. Будь-який з них може дати чудові результати.

Незалежно від наповнення імплантату, зовнішній шар виготовлений з силікону, твердого матеріалу, який називається силіконовим еластомером. Силікон – це природний елемент, який використовується в багатьох предметах, включаючи косметику, продукти харчування та медичні імплантати.

Читайте також: Ціна на збільшення грудей в Туреччині

Перед операцією

Наші хірурги можуть оперувати різними способами, залежно від того, де ви хочете, щоб були шрами, а також від форми і розміру ваших грудей. Різні типи розрізів включають

Внутрішньомаммарна складка – це найпоширеніший спосіб встановлення грудних імплантатів, через розрізи в складці під кожною грудьми.

Періареолярний роз різ – робиться навколо соска і є хорошим вибором для тих, хто турбується про те, що шрамів буде занадто багато, оскільки вони мінімальні.

Пахвовийрозріз – розріз робиться під пахвами.

Ви можете заздалегідь обговорити тип операції з нашими лікарями і прийняти обґрунтоване рішення про те, яка процедура найкраще підходить саме вам.

За кілька днів до операції у вас візьмуть зразок крові та проведуть ряд важливих аналізів, щоб переконатися, що операція буде безпечною.

Під час операції по збільшенню грудей в Дубаї

Пацієнтка отримує загальну анестезію для операції, яка триває приблизно 2 години. Під молочною залозою або грудним м’язом робиться місце для імплантату, після чого імплантати встановлюються на місце. Залежно від естетики імплантатів, хірург може відрегулювати розмір імплантату для досягнення оптимального зовнішнього вигляду.

Післяопераційний догляд

Деякі пацієнти можуть відчувати тимчасовий біль або легкий дискомфорт протягом декількох днів після операції, а груди можуть бути напруженими або злегка чи помірно набряклими. Груди можуть бути чутливими протягом декількох тижнів.

Оскільки операція є швидкою, її зазвичай проводять протягом дня. Якщо ви почуваєтеся досить добре, ви можете піти додому в той же день. За кілька днів ви зможете повернутися до роботи.

Рубці повинні зникнути і згладитися в період від двох місяців до року після операції, в залежності від того, як пацієнт заживає.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️