Блефаропластика в Тунісі

блефаропластика туніс 1
Написано William

Все, що потрібно знати про блефаропластику в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної пластики повік в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про блефаропластику в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує блефаропластика в Туніс?

У Тунісі середня вартість блефаропластики становить 1,600 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,100 до €1,600. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 1-2 години. Тривалість перебування становить 6 днів, а перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 1 місяця.

Верхня або нижня блефаропластика1400 €
Блефаропластика 4-х повік1800 €
Азійська блефаропластика2200 €

Блефаропластика – дуже популярна операція на обличчі, адже вона входить до трійки найбільш часто виконуваних косметичних операцій у світі. Вас зацікавила ця тема? Тоді дотримуйтесь інструкції: ми розповімо вам все, що потрібно знати про блефаропластику в Тунісі.

Що таке блефаропластика?

Блефаропластика – це пластична операція, призначена для корекції ознак старіння очей. Для цього основна увага приділяється зменшенню надлишків жиру і шкіри, які, як правило, характеризуються опущеними повіками і мішками під очима.

Schéma de la chirurgie des paupières
Схема операції на повіках

Існує два види блефаропластики:

  • Верхня блефаропластика: коригує провисання тканин верхньої повіки. Операція полягає у видаленні надлишків шкіри та, за необхідності, піднятті слізної залози.
  • Нижня блефаропластика: часто довша і складніша, ця операція видаляє жирові відкладення під очима, одночасно зменшуючи надлишки шкіри.

Залежно від ваших потреб, можлива корекція тільки нижніх повік, верхніх повік або всіх чотирьох повік одночасно.

У будь-якому випадку, блефаропластика – відносно проста операція, з дуже низьким ризиком і тривалим результатом.

Хто може зробити блефаропластику?

Естетична пластика повік – популярна процедура для людей з мішками під очима (ліпоптозом). Часто у віці старше 35 років вони хочуть позбутися цього надлишку жиру, який обтяжує очі, робить їх втомленими і підкреслює ознаки старіння.

Блефаропластика також рекомендується людям, які страждають від дерматохалазису – відносно поширеного захворювання, що характеризується надлишком шкіри на верхніх повіках.

Крім того, що ця обвисла тканина обтяжує очі, вона іноді може викликати зоровий дискомфорт, саме тому багато людей вирішують зробити косметичну операцію в Тунісі.

Як і більшість хірургічних операцій, блефаропластика має певні протипоказання, про які вам пояснять під час передопераційної консультації з хірургом.

Ця операція не рекомендується людям, які страждають на

  • Цукровий діабет
  • Серцево-судинними захворюваннями або захворюваннями щитовидної залози;
  • Захворюваннями очей (кон’юнктивіт, монофтальм, виразки рогівки, сльозотеча тощо);
  • Хронічні захворювання.
Chirurgie des paupières : Photo avant après
Пластика повік: фото до і після

Скільки коштує блефаропластика в Тунісі?

Багато клінік пропонують відносно доступні ціни, іноді до 50% нижчі, ніж в Європі.

За повну блефаропластику всіх 4 повік слід очікувати від 1400 до 1800 євро. Якщо вам потрібно відкоригувати лише верхню або нижню повіку, ціна буде нижчою: від €1 100 до €1 600. Звичайно, ці ціни включають всі витрати: госпіталізацію, гонорар хірурга, анестезію і перебування в Тунісі.

Для порівняння, блефаропластика в Європі коштує щонайменше 2 000 євро для верхніх повік, 3 000 євро для нижніх повік і від 5 000 до 6 000 євро за комбінацію двох операцій.

Передопераційна консультація

Перед операцією ви відвідаєте хірурга для проведення передопераційного огляду. Хірург спочатку оцінить ваші побажання і мотивацію, а потім запитає про будь-яку медичну та хірургічну історію, яку ви можете мати.

Потім хірург проведе детальний огляд ваших повік, щоб встановити діагноз і підготуватися до майбутньої операції.

Він також призначить повне офтальмологічне об стеження для перевірки очного тиску, гостроти зору і будь-яких інших даних, які можуть вплинути на успішне проведення операції.

Blépharoplastie en Tunisie : Photo avant après
Блефаропластика в Тунісі: фото до і після

За кілька днів або тижнів до операції слід дотримуватися кількох інструкцій: наприклад,уникати прийому певних ліків, таких як аспірин і нестероїдні протизапальні препарати.

Також бажано кинутипалити за місяць до операції, оскільки куріння може погіршити здатність до загоєння.

Операція

Блефаропластика – відносно швидка операція: зазвичай вона займає від 1 до 2 годин, залежно від використовуваної техніки і кількості повік, які підлягають корекції (верхні, нижні або всі чотири відразу).

Здебільшого операція проводиться під місцевою анестезією в амбулаторних умовах, що дозволяє пацієнту залишити клініку ввечері того ж дня.

Для верхньої блефаропластики робиться розріз у верхній долонній складці, розташованій між нерухомою і рухомою частинами повіки. Потім хірург видаляє надлишки шкіри і жиру і накладає шви нитками, що не розсмоктуються, які необхідно зняти через кілька днів.

При нижній блефаропластиці розрізи виконуються транскон’юнктивальні: вони розміщуються всередині повік (в слизовій оболонці кон’юнктиви) і тому не залишають шрамів на шкірі. Потім видаляються жирові відкладення, а також надлишки шкіри.

Blépharoplastie en Tunisie : Photo avant après
Блефаропластика в Тунісі: фото до і після

Блефаропластику можна поєднувати з іншими процедурами зі збільшення об’єму обличчя:

  • Скронева підтяжка, для підняття зовнішньої частини брови;
  • Підтяжка обличчя – для омолодження центральної частини обличчя (темні кола, вилиці та носогубні складки);
  • Підтяжка чола – для усунення зморшок на лобі.

Післяопераційне спостереження

Блефаропластика – відносно проста операція, з швидким відновленням. Більшість пацієнтів не відчувають болю після операції, окрім невеликого дискомфорту і відчуття “сухості очей”.

Протягом перших кількох днів рекомендується прикладати до очей пакет з льодом, щоб зменшити набряк. Також можуть з’явитися синці, але вони спонтанно зникнуть через один-два тижні.

Technique de blépharoplastie par laser
Техніка лазерної блефаропластики

Ви зможете повернутися до своєї професійної діяльності після зняття швів (через 4 або 5 днів після операції), а через 2 тижні – до занять спортом.

Остаточні результати блефаропластики зазвичай помітні приблизно через 6 місяців після операції і залишаються стабільними протягом приблизно десяти років.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️