Ціна блефаропластики в Дубаї

блефаропластика ціна дубай 1
Написано Melissa

Блефаропластика в Дубаї – це постійне рішення для виправлення проблем з повіками. Блефаропластика в основному виконується з косметичних міркувань, але вона також може поліпшити зір у літніх людей, чий зір погіршується через провисання верхніх повік.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про блефаропластику в Дубаї та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна блефаропластики в Дубаї

Середня вартість блефаропластики в Дубаї становить 1 800 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1 500 до €2 100.

ПроцедураЦіни Дубай
Блефаропластика1800 €

Що таке блефаропластика?

Блефаропластика видаляє надлишки шкіри з верхніх повік і усуває провисання нижніх повік. Підтяжка повік часто супроводжується підтяжкою брів і чола (бровіпластика) для покращення результату блефаропластики.

Підтяжка повік в Дубаї є однією зі стандартних процедур пластичної хірургії, що виконуються в Дубаї. Надлишок шкіри на верхній повіці, що заважає зору, видаляється шляхом видалення зайвих жирових подушечок, і повіка коригується таким чином, щоб вона належним чином драпірувалася над краєм ока. Підтяжка повік є надзвичайно корисною для людей з опущеними повіками, оскільки дозволяє досягти молодого, омолодженого вигляду.

Блефаропластика в Дубаї – це постійне рішення для виправлення проблем з повіками. Блефаропластика в основному виконується з косметичних причин, але вона може поліпшити зір у літніх людей, чий зір погіршується через провисання верхніх повік.

Діагностика

Багато людей обирають підтяжку обличчя або шиї, але проста і безпечна блефаропластика може мати дивовижний ефект. Коли видаляється надлишок шкіри верхніх повік, ефект вражає уяву. Вартість блефаропластики залежить від типу підтяжки повік.

Можливі причини

З віком вироблення еластину і колагену значно зменшується, а колаген є основним елементом, який підтримує структуру шкіри. Еластин забезпечує еластичність шкіри. Чим більше цих двох білків зменшується, тим більше шкіра втрачає пружність, провисає і обвисає. Блефаропластика передбачає видалення надлишків жиру з верхньої повіки і зменшення провисання нижньої повіки.

Ознаки та симптоми

Зверніться до хірурга в Дубаї, щоб дізнатися, чи настав час для блефаропластики. Якщо шкіра над очима набрякла і провисла, або якщо мішок під оком виділяється, значить, настав час виправити ситуацію. Верхня повіка може заважати зору, а нижня – опускатися, оголюючи білок ока, тому блефаропластика вирішує всі ці проблеми і повертає впевненість у собі.

Як відбувається процедура?

Під час операції з підтяжки повік зі шкіри видаляється надлишок жиру або м’язів. Якщо під оком є помітна кишеня, її коригують за допомогою крихітного розрізу.

Кому потрібна блефаропластика?

Більшість людей відчувають провисання повік після тридцяти п’яти років, але деякі люди з генетичними факторами можуть відчувати симптоми раніше.

Зверніться до хірурга

Після того, як пацієнт вирішив позбутися зловмисності набряклих повік, зателефонуйте хірургу і запишіться на консультацію. Розкажіть про свою мету і причини, чому ви вирішили зробити блефаропластику в Дубаї, щоб лікар міг зробити крок далі. Хірург оцінить ваш поточний стан здоров’я, ознайомиться з вашою історією хвороби і пояснить, які види підтяжки повік доступні, які ризики і потенційні ускладнення.

Підготовка до операції

Хтось повинен супроводжувати пацієнта, відвезти його додому і залишатися під час блефаропластики. Деякі пацієнти страждають від сухості очей після операції, яка зазвичай зникає протягом двох тижнів. Вдома повинні бути пакети з льодом, кубики льоду, чисті рушники і марлеві подушечки. Пацієнтам рекомендується припинити прийом аспірину та інших протизапальних препаратів, оскільки це підвищує ризик кровотечі.

Що потрібно знати

  • Тривалість операції
    Блефаропластика зазвичай займає близько двох годин, якщо оперуються обидві повіки одночасно. Після підтяжки повік пацієнти можуть відчувати дискомфорт, біль і синець під оком. Набряки та синці залишатимуться протягом двох тижнів, а шви будуть зняті через п’ять-сім днів.
  • Час відновлення
    Після блефаропластики шви залишаються на місці протягом одного тижня. Синці та набряки – звичайні симптоми після операції з підтяжки повік, але нормальний стан повертається через тиждень-два. Процес загоєння залежить від імунної системи пацієнта.
  • Анестезія
    У Дубаї операція з підтяжки повік може безпечно проводитися під місцевою анестезією, сутінковою анестезією або загальним наркозом. Місцева анестезія вводиться в конкретну ділянку, де буде проводитися операція. Верхні повіки німіють і залишаються такими протягом всієї операції.
  • Перебування в лікарні
    Блефаропластика, як правило, проводиться амбулаторно. В очі вводять мазь, щоб підтримувати їх у вологому стані, в поєднанні з холодним компресом, поки пацієнт перебуває в стадії відновлення. В результаті застосування крему зір стає нечітким і чутливим до світла.

Фактори ризику

Ускладнення та небажані результати після блефаропластики трапляються дуже рідко. Кровотеча, інфекція, сухість очей, пігментація повік, втрата зору і неможливість повністю закрити очі – найрідкісніші ускладнення, які виникають після блефаропластики. При виникненні будь-якого з цих ускладнень пацієнт повинен якомога швидше звернутися до хірурга.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Melissa

Мене звуть Мелісса, і з 2014 року я працюю медичним та науковим письменником. Маю великий досвід написання регуляторних та медико-маркетингових документів, що охоплюють широкий спектр терапевтичних напрямків.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️