Біхектомія в Туреччині

біхектомія 1
Написано Émilie

Біхектомія – це естетична процедура для обличчя, яка проводиться в Туреччині в Стамбулі і дозволяє зменшити щоки, щоб зробити обличчя стрункішим. Операція передбачає видалення жирових кульок, відомих як кульки Бішата.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про біхектомію в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує біхектомія в Туреччині?

Середня вартість біхектомії (зменшення щік) в Туреччині становить 1200 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 7 днів, без госпіталізації. У наш пакет входить біхектомія, перекладач, гонорар хірурга, трансфер з аеропорту, готель та медикаменти.

Біхектомія1200 €
Ліпосакція шиї1600 €
Пластика щелепи2300 €
Геніопластика2250 €

Що таке біхектомія?

Біхектомія в Туреччині – це естетична процедура на обличчі в Стамбулі, яка зменшує розмір щік, щоб зробити обличчя стрункішим і витонченішим. Операція передбачає видалення жирових кульок, відомих як кульки Бішата. Вони розташовані у двох відділеннях всередині щік.

Не хвилюйтеся, кульки Бішата не є необхідними для організму. Вони використовуються немовлятами в перші кілька років життя для жування та смоктання.

Відео-пояснення про біхектомію

Біхектомія в Туреччині рекомендується людям, які, незважаючи на дієту і фізичні вправи, все ще мають кругле обличчя.

Навіщо робити біхектомію в Туреччині?

Є багато переваг у проведенні біхектомії в Туреччині. Розповімо коротко про те, чому пластику запалих щік проводять саме в Стамбулі.

  • У Стамбулі працюють найкращі світові пластичні хірурги
  • Ціни на пластичні операції в Туреччині набагато нижчі, ніж в інших європейських країнах.
  • Клініки світового класу в Стамбулі і високий рівень медичного обслуговування
  • П’ятизіркові готелі
  • Стамбул – номер 1 за розвитком громадського транспорту
  • Якість лікарів і обладнання.
Un chirurgien analyse le bajoue de la patiente
Хірург аналізує щелепу пацієнта

Біхектомія – це вид косметичної хірургії, яку можуть виконувати тільки лікарі, які є експертами в цій галузі. Той факт, що Стамбулу надають перевагу в сфері охорони здоров’я, збільшив кількість кваліфікованих хірургів і клінік в країні.

Найвисококваліфікованіші лікарі країни практикують у цьому місті і задовольняють найвищі запити населення. У вас ВІЛ? Для вас відведена спеціальна клініка, де ви зможете зробити бісектомію в повній безпеці для вас і вашого персоналу.

Окрім кваліфікації хірургів, ми знаємо, що медичне обладнання, яке використовується, має найвищий рівень технологій та якості. Як результат, відсоток успішності цієї операції значно збільшився.

Simulation bichectomie avant après
Біхектомія до і після симуляції

Дуже конкурентоспроможні ціни в Туреччині

У Стамбулі з вас не буде стягуватися ніяких додаткових платежів, крім суми, яку ви заплатите за саму операцію. Такі послуги, як транспорт, проживання та трансфери є абсолютно безкоштовними.

Заощаджуйте час

Туреччина підготувала велику кількість хірургів, які добре відомі і визнані в цій галузі. У Стамбулі є багато високоякісних клінік.

Вам не доведеться стояти в черзі через велику кількість клінік і хірургів, які пропонують якісні послуги в Стамбулі. Якщо ви вирішили зробити біхектомію в Туреччині, планування проходить дуже швидко. Вас прооперують в найкоротші терміни і ви зможете повернутися додому з обличчям своєї мрії і посмішкою на обличчі.

Une femme complexée par ses joues
Жінка, яка соромиться своїх щік

Операція біхектомія для чоловіків і жінок

Операція з видалення щічного жиру вимагає розрізу всередині рота, на внутрішній частині щоки. Невеликий розріз довжиною від 2 до 4 см робиться між щокою і яснами, біля другого моляра, з обох боків рота.

Іноді під час підтяжки обличчя можна видалити щічний жировий прошарок, що не вимагає розрізу в роті. Через цей розріз жирова тканина буде вилучена, надаючи щоці тонкий, приємний контур. Для закриття розрізу використовуються шви, що розсмоктуються.

Метою видалення щічного жиру є досягнення більш молодого вигляду, схуднення щік і зменшення їхньої впалості. Хоча природно м’яке, повне обличчя вважається молодим, деякі люди вважають, що їхнє обличчя занадто кругле або навіть пухке.

Photo avant et après d'une bichectomie
Фото до і після біхектомії

Час відновлення

Одразу після операції слід очікувати набряків і синців.

Приймати душ і ванну дозволяється на наступний день після операції. Легка фізична активність дозволена і заохочується, але протягом 72 годин після операції не слід намагатися піднімати важкі предмети або напружуватися. Протягом тижня після операції слід уникати аеробних і ударних кардіотренувань.

Біхектомія в Туреччині коштує дешевше через багато факторів, але головна причина полягає в тому, що місцевий уряд робить все можливе, щоб зробити Туреччину провідним напрямком медичного туризму в світі, пропонуючи передовий рівень медицини за доступними цінами.

Simulation Photo avant et après d'une bichectomie
Фотомоделювання до і після біхектомії

Як результат, ціни на медичні послуги в Туреччині (в тому числі на біхектомію) в 2-3 рази нижчі, ніж в Європі. А лікарі дійсно досвідчені.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час біхектомії можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Тимчасові або постійні наслідки;
  • Кровотеча, інфекції обличчя та набряк;
  • Пошкодження слинної протоки;
  • Тромбоз глибоких вен;
  • Пошкодження гілок лицьового нерва.

Ось чому ви повинні довірити нам допомогу у виборі пластичного хірурга в Стамбулі і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Біхектомія дозволена в ісламі. Це халяльна і дозволена релігією операція, яка пропонує медичні переваги і покращує якість життя людини.

Coordinatrice avec une patiente
Координатор з пацієнтом

Ми надаємо спеціальне обладнання, щоб зробити перебування людей з інвалідністю (ЛВІ) більш комфортним.

Скільки коштує біхектомія в Туреччині?

У Стамбулі, Туреччина, середня вартість біхектомії становить 1200 євро, мінімальна – 800 євро, максимальна – 1600 євро. Ціни в Стамбулі завжди трохи вищі, ніж в Анкарі, Анталії або Ізмірі.


Якщо вам важко прийняти рішення, ми можемо допомогти вам зробити вашу операцію успішною і за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Як довго триває біхектомія?

Біхектомія – це косметична хірургічна операція, яка полягає у видаленні кульок або жирових тіл Бішата з порожнини рота. Це остаточна операція. Результати будуть помітні від 6 тижнів до 3 місяців, залежно від типу вашої шкіри (тонка і тонка або товста і пружна).

Біхектомія не болюча, оскільки ви будете під місцевою анестезією, або під загальним наркозом, якщо у вас є фобія щодо уколів. Однак після операції ви можете відчувати незначний біль і набряк. Вони поступово зменшуються протягом 3-5 днів.

Як і всі косметичні операції, зменшення кульок Бішат в Стамбулі, природно, заборонено неповнолітнім. Вона може бути проведена всім, кому виповнилося 18 років. Однак хірурги рекомендують цю операцію тільки людям у віці від 30 до 40 років.

Відразу після першого післяопераційного дня і протягом перших 3 днів після біхектомії в Стамбулі можна їсти. Однак їжа повинна бути холодною або теплою і не вимагати зусиль при пережовуванні. Холодні напої також приймаються.

Госпіталізація для проведення біхектомії в Туреччині вимагає півдобової госпіталізації. Потім у вас буде досить тривалий період реабілітації, щоб відновитися і полегшити подальше спостереження. Виділіть на поїздку щонайменше 7 днів.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️