Біхектомія в Тунісі

Приз за біхектомію в Тунісі 1
Написано Maria

Все, що потрібно знати про біхектомію в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної біхектомії.

NaykrashchaKlinika.com інформує про біхектомію в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна біхектомії в Тунісі

Середня вартість біхектомії в Тунісі в Тунісі становить 1,350 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,200 до €1,500. Ця ціна включає первинну консультацію, перекладача, готель, передопераційні обстеження, операцію, анестезію та післяопераційні огляди. Операція проводиться під загальним наркозом і триває 3 години. Тривалість перебування в стаціонарі – 7 днів, з них 1 ніч у лікарні. Результати помітні протягом 3 місяців.

ПроцедураЦіна Туніс
Біхектомія1350 €

Повненьке дитяче обличчя залишилося з вами в підлітковому та дорослому віці? Ви хотіли б мати струнке обличчя, як у Емілі Ратажковскі або Белли Хадід? Вибирайте біхектомію в Тунісі! Це спеціальна естетична процедура для зменшення круглих щік.

Все, що вам потрібно знати про біхектомію в Тунісі

Біхектомія – це назвахірургічної процедури, яка полягає у видаленні або зменшенні кульок щік. Грубо кажучи, всередині щік знаходяться поверхневі м’язи, функція яких полягає в полегшенні жування.

Бічатна куля – це просто маса жиру, яка утворюється відразу за цими жувальними м’язами. Тому операція біхектомії використовується для вдосконалення обличчя шляхом видалення цього жиру з щік.

Операція біхектомії в Тунісі повинна проводитися косметичним або щелепно-лицьовим хірургом. Ця косметична операція на обличчі складається з :

  • Стирання дитячих кривих,
  • Поглиблення та визначення щік,
  • Виділення лінії підборіддя,
  • Скульптування обличчя та надання йому більш зрілого вигляду.

Як правило, ці жирові грудочки зменшуються, коли більшість дітей ростуть. Для інших – навпаки!

У будь-якому випадку, мати біхур – це зовсім не зручно, незалежно від віку! Наприклад, коли бачиш дітей з круглими вилицями, так і хочеться їх вкусити або вщипнути! Малюк ненавидить, коли ти граєшся з його вилицями… А тут ще й дорослий!

Хто може зробити біхектомію в Тунісі?

Біхектомія в Тунісі проводиться або з естетичних, або з функціональних причин. В рамках естетичної мети біхектомія проводиться людям, які бажають вдосконалити своє обличчя, не втрачаючи при цьому вагу.

З іншого боку, біхектомія також рекомендується для виправлення аномалії у деяких людей. Зокрема, людям, які не можуть перестати кусати внутрішню частину щоки, навіть під час їжі.

Невелике уточнення: біхектомія не дає однакового результату для всіх повненьких людей. Деяким вона може навіть посилити ефект одутлості.

Саме тому вам необхідно пройти обстеження у стоматолога або пластичного хірурга. Щоб підтвердити, що ви є хорошим кандидатом на біхектомію в Тунісі.

Процедури для біхектомії в Тунісі

Наша програма охоплює всі процедури для вашої хірургічної подорожі. Ми організуємо вашу первинну консультацію з одним з провідних косметичних хірургів Тунісу. А також

  • Бронювання авіаквитків,
  • Номер в готелі,
  • До- та післяопераційні консультації,
  • Гонорар хірурга,
  • Забезпечення перекладача тощо.

Як проходить біхектомія в Тунісі?

Все ще зацікавлені в нашій програмі? Ось як проходить біхектомія в Тунісі:

Перед біхектомією в Тунісі

Перед днем косметичної операції в Тунісі лікар проведе клінічне обстеження для підтвердження попереднього діагнозу. Потім він призначить передопераційне обстеження, яке потрібно пройти в день операції.

Крім того, лікар пояснить вам, що слід або не слід робити перед операцією. Наприклад, не можна

  • Припинити палити,
  • Не приймати аспірин або антикоагулянти.

Після консультації з пластичним хірургом. Також у вас буде призначена зустріч з анестезіологом.

День проведення біхектомії

Ви повинні знати, що ця косметична процедура проводиться під місцевою анестезією, тривалістю від півгодини до 50 хвилин. При цьому, за необхідності, може бути застосований загальний наркоз.

Опинившись в операційній, хірург або щелепно-лицевий хірург робить невеликий надріз на кілька міліметрів у глибині вашого рота. Він видаляє якомога більше жиру з рота, а потім зашиває його нитками, що розсмоктуються.

Після біхектомії в Тунісі

Рана не буде помітною, оскільки розріз робиться всередині рота. Однак, ймовірно, буде відчуватися деякий біль, що супроводжується набряком і синцями внизу щік.

Це нормальні і часті реакції. Не хвилюйтеся, вам дадуть знеболювальне!

Запобіжні заходи після біхектомії в Тунісі

Відразу після операції прикладіть до щік великий кубик льоду, щоб зменшити набряк. Ми рекомендуємо полоскати рот після кожного прийому їжі, щоб уникнути інфекцій ротової порожнини. Найкраще робити це щогодини.

Також слід уникати перебування на сонці та занять спортом щонайменше тиждень. Що стосується їжі, вам слід їсти продукти, які не потребують пережовування.

Тож обирайте супи, оксамити, пюре з овочів… У будь-якому випадку, жодних бутербродів у перші кілька днів!

Вам доведеться почекати близько 3 місяців, щоб нарешті оцінити своє нове, струнке, більш скульптурне і без синців обличчя! Але це варто того, щоб почекати. Результат остаточний, і жирові кульки більше ніколи не з’являться.

Коротше кажучи, операція з видалення кульок бішару повинна проводитися компетентним і надійним фахівцем. Не довіряйте своє обличчя будь-кому. Ризик може бути фатальним. Наслідком ненавмисного пошкодження лицьового нерва в області щік може стати

  • Кровотечі,
  • Пошкодження привушних проток,
  • Створити асиметрію обличчя,
  • Викликати інфекцію, або ще гірше… параліч!

Тож ви не можете дочекатися, щоб поміняти своє кругле обличчя на тонкі риси обличчя? Зверніться за безкоштовною індивідуальною пропозицією прямо зараз!

Ми будемо раді організувати вашу біхектомію в Тунісі за найкращою ціною на ринку! І оскільки ми піклуємося про ваше здоров’я, ми передамо вас в руки найкращого косметичного хірурга.

coordinatrice à Istanbul

Скільки коштує біхектомія в Тунісі?

До Вашої інформації, ця косметична процедура коштує близько 1350 євро в Тунісі. Сюди входить плата за консультацію, гонорар анестезіолога, готель і трансфер з аеропорту. Однак ціна може змінитися, якщо ви вирішите поєднати зменшення кульок бішата з іншими косметичними операціями на обличчі.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе Вам забезпечити успіх Вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️