Біхектомія в Іспанії

хірургія грає в іспанії 1

Біхектомія – це хірургічна процедура, яку проводять в Іспанії для схуднення щік. Вона надає обличчю більш гармонійного вигляду. Люди з круглим обличчям, які бажають змінити овал, можуть зробити біхектомію. Ціни на біхектомію в Іспанії більш привабливі. Ось що таке біхектомія і чому вам варто обрати Іспанію для її проведення.

NaykrashchaKlinika.com інформує про біхектомію в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує біхектомія в Іспанії?

Вартість біхектомії в Іспанії становить 1400 євро. Залежно від ваших потреб, медичне перебування “все включено” може варіюватися від 1300 до 1500 євро.

Біхектомія – куля Бішата1400 €

Ціни на біхектомію в Іспанії більш привабливі. Ось що таке біхектомія і чому для її проведення варто обрати Іспанію.

Визначення біхектомії

Біхектомія – це операція зі зменшення кульок Бішата. Це жирові структури, розташовані на щоках, між вилицею і щелепою. Залежно від індивідуальних особливостей, вони бувають більш або менш розвинені і надають щокам округлий вигляд.

Видалення цих жирових тіл значно покращує лінії обличчя. Щоки стають глибшими, вилиці – рельєфнішими, а кути щелеп– чіткішими. Це наближає обличчя до сучасних стандартів краси.

Біхектомія – це швидка і проста хірургічна процедура. Вона не залишає видимих шрамів, оскільки хірург видаляє над лишки жиру з внутрішньої сторони щік. Крім того, операція проводиться амбулаторно і під місцевою анестезією. Тож у цій операції є багато переваг. Біхектомія також часто проводиться в модельному світі, де високо цінуються скульптурні обличчя.

Кому підходить біхектомія?

Біхектомія показана людям, які шкодують про занадто кругле обличчя або великі щоки. Процедура підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Тому біхектомія показана людям, які хочуть

  • Зменшити об’єм щік;
  • Покращити рельєфність щік;
  • Вдосконалити своє обличчя.

І навпаки, процедура не рекомендується людям з надмірно виснаженим обличчям. Крім того, пацієнтам з надмірною вагою, які бажають схуднути, бажано пройти етап схуднення, перш ніж приймати рішення про біхектомію, оскільки втрата ваги може вплинути на розмір кульок Бішата, а отже, і на риси обличчя.

Біхектомія не покривається французькою системою соціального страхування.

Процедура біхектомії

Біхектомія, як правило, виконується щелепно-лицьовим хірургом. Цей фахівець досконало знає анатомію обличчя і часто проходить спеціальну підготовку з техніки біхектомії.

Хірург проаналізує ваше обличчя, щоб переконатися, що ви зробили правильний вибір і що біхектомія сумісна з вашими естетичними побажаннями. Він також сфотографує ваше обличчя і детально розповість про операцію.

Ви повинніповністю відмовитися від куріння до і після операції. Також заборонено приймати аспірин протягом тижня, що передує видаленню кульок Бішата, оскільки це підвищує ризик кровотечі та гематоми.

Біхектомія – це легка процедура, яка триває від 30 до 45 хвилин. Виконується в амбулаторних умовах.

В ротову порожнину вводиться місцева анестезія. За бажанням пацієнта операція може бути проведена під загальним наркозом.

Хірург робить сантиметровий розріз всередині щоки, над верхніми корінними зубами. Таким чином, шрами будуть абсолютно непомітними, прихованими в роті. Жирові кульки, з яких складаються кульки Бішата, ідентифікуються, а їх надлишок, що формує округлість щік, видаляється.

Це ніколи не є повним видаленням. Потім розрізи зашиваються нитками, що розсмоктуються. Ви залишите клініку без перев’язки, ці шви розсмокчуться самостійно.

Запобіжні заходи після біхектомії

Як і будь-яка операція, біхектомія вимагає дотримання певних правил після операції, щоб процес загоєння пройшов гладко.

Після операції бажано прикладати лід до щік, щоб зменшити набряк. Набряк, що з’являється, може бути значним до 7 днів, і ця порада обмежує дискомфорт. Також бажано спати з піднятою головою та уникати занадто теплих приміщень.

Біль не є сильним, для його полегшення достатньо простих знеболюючих препаратів. Хірург також призначить антибіотики, які потрібно приймати протягом 5-7 днів. У будь-якому випадку, відновлення відбувається швидко, і ви зможете повернутися до звичної діяльності вже через 2-3 дні, якщо тільки набряк не буде доставляти дискомфорт.

Протягом 3 днів пацієнти повинні харчуватися змішаною або рідкою їжею. Протягом двох днів слід уникати гарячої їжі. Після кожного прийому їжі зуби слід чистити щіткою з м’якою щетиною. Пацієнти також повинні полоскати ротову порожнину протягом двох тижнів, до повного загоєння. Куріння також заборонено протягом місяця після біхектомії.

Результат операції видно приблизно через 6 тижнів, коли спадає набряк. Пацієнти з більш пружною, товстою шкірою побачать остаточний результат через три місяці.

Скільки коштує біхектомія в Іспанії?

В Іспанії операція коштує дешевше, в середньому 1 400 євро. Ціни варіюються в залежності від того, чи включена у вартість передопераційна консультація, анестезія та післяопераційні огляди. Варто пам’ятати, що результати цієї операції залишаються на все життя, на відміну, наприклад, від ін’єкцій.


Якщо ви вагаєтесь, ми допоможемо вам зробити операцію успішною, до того ж за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️