Підтяжка живота в Туреччині

підтяжка живота Туреччина 1
Написано Émilie

Підтяжка живота в Туреччині в Стамбулі може подарувати вам привабливу, естетично привабливу фігуру. Тканини в середній частині тіла змінюються і стають все більш в’ялими, частково в результаті старіння або вагітності.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку живота в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна на підтяжку живота в Туреччині

Середня вартість операції з підтяжки живота в Туреччині в Стамбулі становить 2 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €2 300 до €2 700.

ПроцедураЦіна Туреччина
Підтяжка живота2500 €

Що таке підтяжка живота?

Підтяжка живота в Туреччині в Стамбулі може дати вам привабливу, естетично привабливу фігуру. Тканини нашої середньої частини тіла змінюються і стають все більш і більш пухкими, частково в результаті віку або вагітності. Деякі жінки борються з розтяжками, які можуть з’явитися внаслідок тріщин у підшкірній клітковині. Підтяжка живота виправляє ці дефекти.

Ви хочете відновити красиву, привабливу лінію талії і шукаєте фахівця з підтяжки живота в Стамбулі, Туреччина?

Наша команда буде рада допомогти вам у ваших пошуках! Ми тісно співпрацюємо з турецькими естетичними хірургами, які зробили собі ім’я в області пластики живота.

Кращий тонус живота

Після того, як ми зв’яжемося з відповідним для вас пластичним хірургом, у вас буде можливість познайомитися з ним особисто, а також побачити команду і практику. У цей час ви отримаєте детальну консультацію від лікаря, під час якої будуть враховані ваші побажання та ідеї щодо підтяжки живота, а також більш детально пояснені медичні методи.

На цьому етапі буде записана ваша історія хвороби, проведено фізичне обстеження та обговорено всі аспекти операції в інформативній бесіді. Естетичний пластичний хірург також відповість на всі питання, які у вас можуть виникнути щодо лікування. Після цього початкового етапу для вас буде складено індивідуальний план лікування.

Прочитайте наш звіт про ліпосакцію живота в Туреччині

Чудове самопочуття і струнка фігура

Після першої зустрічі з турецьким хірургом можна починати мріяти про осину талію, адже незабаром вона стане реальністю!

Як проходить операція

Пластичні хірурги в Стамбулі мають багаторічний досвід роботи в області підтяжки живота і виконують необхідні хірургічні процедури компетентно, надійно і орієнтовано на успіх.

Підтяжка живота: процедура і техніка

Підтяжка живота має важливе значення для щадного проведення операції. Рекомендується обережний підхід, особливо щодо розрізу, який в ідеалі повинен бути прикритий трусиками або купальником.

Як правило, під час цих операцій ви будете під загальним наркозом і перебуватимете в лікарні протягом короткого часу. Ви перебуваєте в надійних руках команди косметичної хірургії та анестезіологів під наглядом.

Під час операції видаляється заздалегідь визначена ділянка поперечної складки шкіри та надлишкові тканини. Задіяні м’язи живота будуть підтягнуті. Якщо ви обговорили це з лікарем, збільшення стегон також може бути корисним для оптимізації вашої фігури.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️