Ціна підтяжки живота в Дубаї

підтяжка живота ціна 1
Написано Émilie

Підтяжка живота в Дубаї – це хірургічна процедура, яка формує і підтягує область навколо живота: живіт, стегна, зовнішню і внутрішню поверхню стегон, задню поверхню стегон і сідниці.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку живота в Дубаї та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Середня вартість підтяжки живота в Дубай

Середня вартість підтяжки живота в Дубаї становить 6250 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 4500 до 8000 євро.

ПроцедуриЦіни Дубай
Підтяжка живота6250 €

Що таке підтяжка живота?

Старіння, значна втрата ваги або її коливання часто призводять до провисання шкіри в області нижче талії. Це може змусити людину відчувати дискомфорт у своєму тілі і прагнути до більш естетичного і привабливого тіла. Ось деякі з факторів, які можуть змусити людину відчувати дискомфорт у нижній частині тіла;

  • Відносно тонкі шари жиру на стегнах, стегнах, сідницях і животі.
  • Відвисання шкіри в нижній частині тіла, що обмежує рухливість.
  • Відсутність впевненості в собі
  • Дистрес через обвислу шкіру на животі.

Процедура підтяжки живота в Дубаї може допомогти вирішити ці проблеми шляхом скульптування і підтяжки проблемних зон.

Підтяжка живота – це хірургічна процедура, яка формує і підтягує живіт, стегна, зовнішню і внутрішню поверхню стегон, задню поверхню стегон і сідниці.

Варіанти техніки підтяжки живота

Для досягнення оптимального результату під час підтяжки живота можуть використовуватися різні техніки. До них відносяться

  • Ліпосакція: Процедура ліпосакції, яка передбачає відсмоктування надлишків жиру, виконується для формування найкращих контурів живота.
  • Перенесення жиру: Перенесення жиру виконується, зокрема, в зонах втрати об’єму, таких як сідниці та груди. Її можна поєднувати з однією з процедур підтяжки живота, щоб досягти більш відповідного контуру тіла.
  • Абдомінопластика і підтяжка стегон: Абдомінопластика і підтяжка стегон – дві обов’язкові методики, які використовуються для підтяжки нижньої частини тіла в Дубаї. Вони використовуються для зміни форми живота під час процедури підтяжки живота шляхом хірургічного видалення в’ялої шкіри, роблячи область більш пружною і підтягнутою.

Наші зобов’язання перед вами

Ми визначимо найкращого хірурга з підтяжки живота в Дубаї, який вислухає, зрозуміє і визначить ваші індивідуальні та детальні потреби під час індивідуальної консультації, проконсультує вас щодо того, чого ви хочете від правильного лікування, і, врешті-решт, розробить найбільш підходящий план лікування разом з вами.

Процес підтяжки живота в Дубаї

а) Консультація

Першим етапом підтяжки живота в Дубаї є детальна консультація та обстеження в клініці з нашим сертифікованим пластичним хірургом, щоб визначити індивідуальний план для кожного кандидата.

б) Операція

Другий крок – записатися на операцію з підтяжки живота до висококваліфікованого і досвідченого пластичного хірурга, який є експертом в області підтяжки живота та інших процедур з контурної пластики. Процедура триває від 2 до 6 годин під загальною анестезією, залежно від виду операції.

Перед процедурою кожного пацієнта обстежують, щоб переконатися, що він може безпечно перенести операцію. Це включає переднаркозну консультацію, аналізи крові та перевірку того, чи є пацієнт хорошим кандидатом для проведення процедури.

Підтяжка живота виконується в операційній лікарні, і пацієнт зазвичай проводить в лікарні від 2 до 4 днів після операції, щоб відновитися. При необхідності пацієнт може провести в лікарні довше.

Під час операції створюється круговий розріз, який поширюється навколо тулуба. Потім хірург видаляє надлишки шкіри і жиру з-під розрізу, переставляючи і підтягуючи тканини. Шкіра стегон і сідниць, що залишилася, підтягується вгору, а шкіра і тканини, що знаходяться під нею, підвішуються і підтягуються. Для цієї процедури пацієнт зазвичай лежить на боці або на животі. За необхідності на цьому етапі може проводитися перекачування жиру в область сідниць.

Після того, як боки і спина будуть оброблені, вас перекладуть на спину, щоб можна було обробити передню частину тіла. На цьому етапі ваш хірург використає технічний варіант, який ви погодили раніше, щоб поєднати з підтяжкою живота, тобто абдомінопластику або підтяжку внутрішньої поверхні стегна.

Розрізи будуть пошарово закриті дренажами, щоб контролювати розтягнення і набряки. Глибокі підтримуючі шви в підлеглих тканинах допоможуть сформувати нові контури.

Експертний пластичний хірург супроводжує пацієнта протягом усього процесу відновлення і загоєння, проводячи планові контрольні огляди.

в) Відновлення

Після виписки з лікарні в Дубаї пацієнт зазвичай носить незначні пов’язки і дренажі, які змінюють наступного дня і накладають нові пов’язки. Також надягають компресійну білизну для зменшення набряків і синців, яку можна носити протягом 4-6 тижнів.

Пацієнт може відчувати певний дискомфорт, почервоніння і набряк відразу після того, як анестезія відійде. Під час відновного періоду слід уникати напруженої діяльності протягом щонайменше 6 тижнів, але звичайну повсякденну діяльність зазвичай можна відновити через 10 днів.

Пластичний хірург проконсультує пацієнта щодо положень для сну та догляду за місцями розрізів. У перший день після виписки рекомендується ходити.

Протягом приблизно 4 тижнів після операції пацієнт повинен відвідати клініку кілька разів, щоб проконтролювати процес загоєння.

Запобіжні заходи

Незважаючи на те, що процедура підтяжки живота проста, важливо визначити правильний рівень втручання або лікування і довірити процедуру, хірургічну або нехірургічну, кваліфікованому і досвідченому пластичному хірургу.

Потенційний кандидат повинен відповідати певним критеріям, щоб отримати користь від процедури:

  • Не палити або зменшити куріння до початку процедури.
  • Втратити значну кількість ваги.
  • В’яла шкіра в нижній частині тіла.
  • Мати реалістичні очікування щодо результатів, які будуть досягнуті.
  • Мати хороше здоров’я, як фізичне, так і психологічне.

Що я можу очікувати від підтяжки живота?

Основна перевага підтяжки живота – це позбавлення від в’ялої шкіри і жиру навколо талії, стегон і сідниць. Оскільки всі люди різні, результати, очікувані від підтяжки живота, можуть відрізнятися від людини до людини:

  • Підтягнутий і рельєфний живіт
  • Підвищення самооцінки
  • Видаляються надлишки шкіри, які викликали подразнення, висипання та інфекції.
  • Результати схуднення помітні
  • Ви виглядаєте і відчуваєте себе більш впевнено

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️