Пересадка бороди в Туреччині

пересадка бороди Туреччина 1
Написано Émilie

Все, що потрібно знати про пересадку бороди і вусів в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної пересадки бороди і вусів в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку бороди в Туреччині і допоможе записатися на операцію до кваліфікованих лікарів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна пересадки бороди в Туреччині

Середня вартість пересадки бороди в Туреччині становить 1 500 євро. Ця ціна залежить від кількості трансплантованих графтів, конкретних потреб пацієнта, типу анестезії та добавок для волосся. Під місцевою анестезією процедура займає 7 годин в амбулаторних умовах. Мінімальний термін перебування в Стамбулі – 4 дні. Остаточний результат можна побачити протягом 5 місяців.

Трансплантація бороди1500 €
Пересадка вусів1700 €
Борода-вуса2200 €
PRP лікування100 €

Передмова

Зараз борода є символом молодості, але також і зрілості, вона міцно вкоренилася в чоловічій культурі і є частиною чоловічого шарму. Доглянута, а не кудлата, помазана, а не ідеально підстрижена, вона стала показником мужності.

У суспільстві, яке еволюціонувало, де чоловіки тепер дбають про себе, борода стала дуже символічною і революційною. Ми хочемо, щоб вона росла за будь-яку ціну, навіть якщо це означає підкреслити її ріст за допомогою масел і лосьйонів.

Simulation avant après
До і після моделювання

А якщо вам не так пощастило і у вас не так багато волосся, все одно є рішення, яке дозволить вам мати бороду, таку ж мужню, як у моделей з календарів: пересадка бороди. Все більш популярна серед чоловіків, пересадка бороди, як і пересадка волосся, є формою хірургічної операції, яка дозволяє волоссю на обличчі рости більш густо.

Фото наших пацієнтів до і після операції

Все, що потрібно знати про пересадку бороди в Туреччині

Чоловічий атрибут, борода і вуса – це впевненість у собі мужнього чоловіка. Важливий аксесуар обличчя, у багатьох випадках вони також можуть маскувати несприятливі пропорції щоки або підборіддя. З естетичних, а іноді й культурних причин чоловіки з гордістю носять бороду. Це символ їхньої самооцінки.

Однак волосся на обличчі характерне не для всіх чоловіків. І з багатьох причин деякі чоловіки не можуть відростити повноцінну бороду природним шляхом. Трансплантація бороди використовує фолікулярні одиниці для трансплантації, щоб стимулювати ріст густої, густої бороди.

Patient avant une greffe de barbe
Пацієнт перед пересадкою бороди

Генетична схильність, шрами від нещасних випадків, хвороби, пубертатні акне і гормональні примхи можуть впливати на ріст волосся на обличчі. З цих причин природна борода може бути рідкою і нерівною.

У деяких чоловіків вона може ніколи не досягти певної довжини або просто бути відсутньою. У багатьох випадках це може призвести до справжнього комплексу і втрати впевненості в собі, оскільки мужність страждає.

Отже, щоб виправити це безбороде обличчя, ми вдаємося до техніки косметичної хірургії. Трансплантація бороди в Туреччині – це добре зарекомендувавший себе спосіб досягнення густого, рівного волосяного покриву на обличчі, за умови, звичайно, що вона виконується фахівцем.

Що таке пересадка бороди?

Пересадка бороди – це косметична операція, призначена для корекції нестачі волосся в бороді і вусах. Вона полягає в імплантації волосяних фолікулів на обличчі, щоб компенсувати недостатню густоту. Волосяні фолікули беруться з більш густої ділянки.

Імплантати зазвичай беруть з області шиї, де волосся схоже на волосся бороди, що дає природний результат.

Трансплантація бороди проводиться в клініці фахівцем з використанням високотехнологічних і безболісних процедур. У нашій клініці в Стамбулі пересадку волосся з бороди проводить відомий пластичний хірург.

Коли слід проводити пересадку бороди?

Незважаючи на відсутність серйозних протипоказань до косметичної хірургії бороди, пересадка бороди в Туреччині може проводитися у віці від 20 до 22 років. Особливо рекомендується після завершення статевого дозрівання, оскільки необхідно дочекатися стабілізації гормонального фону.

Patient après une greffe de barbe
Пацієнт після пересадки бороди

Також важливо, щоб ви регулярно голилися протягом декількох років, перш ніж розглядати можливість пересадки бороди. У будь-якому випадку, ви повинні бути впевнені у своєму виборі, оскількиоперація є незворотною, а пересадка волосся з бороди заслуговує на те, щоб її зберегти.

Які існують протипоказання?

Операція з пересадки бороди підходить для безбородих людей. Як і у випадку з будь-якою операцією, можуть бути деякі протипоказання. По-перше, вона не підходить пацієнтам з проблемами згортання крові або тим, хто приймає антикоагулянти.

У цих випадках трансплантація не є варіантом. Люди, схильні до серцево-судинних захворювань, також повинні проконсультуватися зі своїм хірургом, перш ніж розглядати таку операцію.

Як запобіжний захід і для забезпечення задовільних результатів, пересадку бороди індички слід проводити на здорову шкіру. Інфікована або опікована шкіра не підходить для пересадки вусів або бороди. На попередній консультації буде визначено стан здоров’я шкіри.

Під час первинної консультації хірург може назвати й інші протипоказання. Люди з ВІЛ також мають право на пересадку.

Patient après une greffe de barbe
Пацієнт після пересадки бороди

Коли варто зробити вибір на користь цієї операції?

  • Відсутня або майже відсутня борода
  • Погана форма бороди, що робить її неохайною
  • Тонка, рідка борода
  • Дірки в бороді
  • Нерівномірний ріст волосся
  • Відсутність вусів

Скільки потрібно трансплантатів?

Кількість необхідних трансплантатів залежить від того, де буде проводитися імплантація. Пересадка бороди може бути виконана на бакенбарди, вуса, цапину борідку і щоки. Ось приблизна кількість трансплантатів, необхідних для пересадки бороди:

  • Бакенбарди: від 300 до 800 графтів
  • Вуса: від 250 до 500 графтів
  • Цапина борідка: від 600 до 800 трансплантатів
  • Щоки: від 1200 до 2400 трансплантатів

Дуже часто пацієнти обирають імплантацію всієї бороди. Однак, також можлива пересадка лише частини графтів, де бажано мати більше волосся. Попередня консультація з хірургом допоможе визначити ваші потреби.

Методи пересадки бороди

Як і пересадка волосся, пересадка бороди в Туреччині проводиться за допомогою двох спеціалізованих методик. Серед найпопулярніших методів, які використовує наша клініка в Стамбулі, – метод FUE і метод DHI.

Обидва методи використовують сучасні високотехнологічні та неінвазивні процедури. Пересадка бороди в Туреччині, виконана нашим естетичним хірургом, має 99% успіху.

Simulation photo avant et après une greffe de barbe
Фотомоделювання до і після пересадки бороди

Пересадка бороди FUE

Пересадка бороди FUE або екстракція фолікулярних одиниць для чоловіків є найбезпечнішою технікою пересадки волосся на обличчі. Це високотехнологічна процедура, яка забезпечує високу точність приживлення графтів.

FUE-трансплантація передбачає вилучення графтів волосся з донорської зони, а потім їх імплантацію в зону реципієнта. Трансплантати імплантуються після вирівнювання волосків, відкриття волосяних проток в шкірі і розташування цибулин відповідно до густоти бажаної бороди. Для отримання натурального результату трансплантати розміщуються один за одним, слідуючи природній лінії росту волосся.

Для імплантації трансплантатів в зону бороди хірург використовує електричний мікропуансон зі сталевим або сапфіровим лезом, який робить мікронадрізи в епідермісі для імплантації волосяних фолікулів. Ці мікронадрізи заживають самостійно.

Тут хірург може вибрати сталеве або сапфірове лезо. Останнє відоме як FUE-Sapphire. Сапфірове лезо є досить м’яким і здоровим.

Воно краще заживає і знижує ризик інфікування. Крім того, трансплантат є природним і безболісним.

Chirurgien capillaire
Хірург по пересадці волосся

Для пересадки бороди в Туреччині за допомогою процедури FUE необхідно провести на операційному столі від 5 до 6 годин. Тривалість операції залежить від кількості трансплантатів, які потрібно пересадити.

Лікування PRP

Після FUE-трансплантації може проводитися лікування за допомогою PRP або збагаченої тромбоцитами плазми. Однак це не є обов’язковим. Це лікування покращує імплантацію та відростання майбутніх волосків після трансплантації. Вона також покращує загоєння після трансплантації FUE.

Трансплантація бороди DHI

Техніка пересадки бороди DHI або пряма імплантація волосся – це здорова і, перш за все, дуже швидка процедура. Революційний метод, який дозволяє провести пересадку бороди всього за 2-3 години.

Під час імплантації волосся DHI хірург за допомогою ручки видаляє волосяні фолікули з донорської зони один за одним. За допомогою тієї ж ручки хірург імплантує графти в зону реципієнта. Операція є системною. Як тільки графт забирається , його швидко імплантують.

Це скорочує час його перебування поза організмом. Адже чим довше трансплантат перебуває в повітрі, тим більша ймовірність його інфікування вірусами або мікробами. Крім того, донорська зона залишається відкритою менше часу, що покращує загоєння.

Chirurgien capillaire
Перукар-хірург

Ця HID-ручка оснащена мікролезом, яке робить невеликі надрізи на шкірі реципієнта. Більше того, вона подає анестетик без ін’єкцій. Це робить операцію практично безболісною.

Лезо виготовлене з каменю сапфіру. Він здоровий і безпечний як для пацієнта, так і для хірурга. Завдяки цій техніці пересадка бороди в Стамбулі має більше шансів на успіх, як з точки зору самої операції, так і з точки зору результату.

Як проводиться пересадка бороди в Туреччині?

Пересадка бороди в Туреччині, і особливо в нашій клініці в Стамбулі, проходить в найкращих можливих умовах. Першим кроком є первинний контакт або консультація для визначення ваших потреб.

Перша консультація

Перша консультація – це точка контакту з нашою командою в клініці. Вона може бути проведена онлайн і буде своєрідною діагностикою волосся. Під час цієї первинної консультації ми розглянемо

  • Ваші причини, чому ви хочете пересадити бороду
  • Характер і стан вашого волосся: у вас немає бороди, рідка борода або дірки у вусах?
  • Інформація, необхідна для пересадки бороди: перенесені захворювання, стан здоров’я тощо.
Homme avec une barbe
Чоловік з бородою

Турецький хірург також може попросити вас надати фотографію вашого нинішнього обличчя, щоб оцінити можливість пересадки. Ви також можете попросити розрахувати ціну, щоб дізнатися, скільки ви повинні заплатити за пересадку бороди в Туреччині.

Друга консультація

Друга консультація з пересадки бороди в Туреччині є наступним кроком у процедурі імплантації бороди. На вимогу хірурга можуть бути проведені аналізи крові, щоб визначити ефективність імплантату.

Під час цієї другої консультації хірург також зможе визначити кількість необхідних трансплантатів і найбільш підходящу техніку. Це також буде час для прийняття рішення про дату операції.

День пересадки бороди

У день операції вами буде опікуватися команда нашої клініки. Перед операцією вас підготують як фізично, так і психологічно. Медична підтримка буде надаватися протягом всієї операції.

Patient avant une greffe de barbe
Пацієнт перед пересадкою бороди

Якщо хірург використовує техніку FUE, операція займає від 4 до 6 годин. Після видалення трансплантатів і перед імплантацією робиться перерва від 10 до 15 хвилин. Після початку імплантації перерви не повинно бути, оскільки існує ризик залишити трансплантати на відкритому повітрі на занадто довгий час.

Якщо хірург використовує техніку DHI, операція триває від 2 до 3 годин. Короткі перерви дозволяються лише тоді, коли вам потрібно відпочити.

Після операції

Після завершення операції на пересаджену ділянку наноситься загоюючий гель або мазь. Пацієнт повинен тримати його протягом 3 днів, не вмиваючись. Протягом наступних кількох днів слід уникати перебування на сонці.

Рекомендується період відпочинку, але якщо вам захочеться досліджувати Стамбул, виходьте на вулицю з прикритим обличчям. Шапка або невеликий шарф зроблять свою справу. Інший варіант – виходити ввечері, коли сонця менше. Стамбул і його тисяча і одна ніч варті того, щоб їх відвідати.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

З пересадкою бороди можуть бути пов’язані деякі рідкісні ризики:

  • Пошкодження волосяного фолікула;
  • Лихоманка і головні болі;
  • Прищі та вросле волосся;
  • Тимчасові струпи;
  • Свербіж та дерматит;
  • Шкірні реакції.

Ось чому ви повинні довіряти нам, коли справа доходить до вибору хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Зверніть увагу, що в ісламській релігії трансплантація бороди не є забороненою. Вона є халяльною і прийнятною, якщо метою є усунення дефекту.

Photo après une greffe de barbe
Фото після пересадки бороди

Щоб спростити медичну подорож для людей з обмеженою рухливістю (МГН), наш заклад повністю доступний для користувачів інвалідних візків.

Які результати після пересадки бороди в Туреччині?

Перші видимі результати пересадки бороди в Туреччині можна буде побачити через 6-8 тижнів після операції. Через тиждень імплантована область повертається до свого природного вигляду. Значна частина трансплантатів відпаде, що є ознакою хорошого загоєння і, отже, певного відростання.

Через 6-8 місяців ви вже зможете побачити гарну , природну бороду, яка поверне вам впевненість у собі. Через 12 місяців борода стане густою. Хороший догляд зробить її сексуальною і посилить вашу мужність.

Запобіжні заходи після пересадки бороди в Туреччині

У той час як значна частина пересадки волосся базується на досвіді хірурга, інша частина базується на запобіжних заходах, яких необхідно дотримуватися після пересадки. Найважливіші з них

  • Не мийте обличчя протягом 3 днів після операції.
  • Спати на спині, а не на боці, щоб уникнути пошкодження трансплантатів протягом декількох тижнів
  • Не носіть мотоциклетний шолом і уникайте перебування на сонці протягом 2-3 тижнів.
  • Протягом 6 місяців після операції захищайтеся сонцезахисним кремом або зволожуючим кремом
  • Використовуйте відповідні косметичні засоби, рекомендовані хірургом; не використовуйте мило або одеколон.
Chirugien capillaire
Лікар-хірург по догляду за волоссям

Як слід мити голову після пересадки бороди?

Пересаджену ділянку потрібно тримати сухою протягом 10 днів. Її не можна мити. Для нанесення шампуню ми рекомендуємо звернутися до перукаря і вимити волосся в пральній машині.

Що стосується миття бороди, то вам доведеться почекати близько 1 місяця, перш ніж ретельно її почистити. Застосовуйте м’який, відповідний шампунь. Не залишайте шампунь на шкірі надовго. Змийте великою кількістю чистої води.

Коли голитися після пересадки бороди?

Перше гоління після пересадки бороди відбувається через 2 місяці після операції. Перед тим, як голити бороду, слід дочекатися, поки трансплантати відпадуть і почнеться справжнє відростання. У всіх випадках ваш хірург проведе післяопераційний огляд, щоб проконтролювати хід загоєння і результати пересадки бороди.

Photo avant et après une greffe de barbe en Turquie
Фото до і після пересадки бороди в Туреччині

Підготовка до пересадки бороди в Туреччині

Ви вирішили зробити пересадку бороди в Туреччині. Не знаєте, яких процедур слід дотримуватися? Ось кілька кроків, які ви не захочете пропустити:

Вибір хірурга

Після декількох пошуків в Інтернеті виберіть хірурга на основі його знань, репутації, досвіду і результатів його операцій. Веб-сайт, соціальні мережі та сарафанне радіо – ваші найкращі союзники в пошуку потрібного хірурга в Туреччині.

Наша клініка – одна з найкращих у Стамбулі. Ми маємо великий досвід в хірургії волосся, від трансплантації волосся доімплантації бороди. У нас 100% рівень задоволеності.

Підготовка до поїздки

Ви можете звернутися до агентства медичного туризму, яке запропонує вам пакет “все включено” для вашого перебування: квитки на літак, проживання, клініку, операційні витрати, догляд під час перебування тощо.

Ви також можете спробувати здійснити цю пригоду самостійно і організувати її самостійно. Для безпечного та надійного перебування ми рекомендуємо пакет “все включено”.

Illustration sur la greffe de barbe FUE
Ілюстрація пересадки бороди FUE

Скільки коштує пересадка бороди в Туреччині?

У Туреччині пересадка бороди коштує 1 500 євро. Мінімальна ціна становить 1200 євро, а максимальна – 1800 євро. Ця ціна включає трансплантат, анестезію і післяопераційні ліки і залежить від досвіду хірурга і репутації клініки.


Для отримання більш точної, індивідуальної пропозиції, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ми будемо раді вам допомогти.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Скільки трансплантатів потрібно?

Все залежить від того, що саме потрібно прищепити. Для ноги достатньо близько 250 трансплантатів. Для щоки потрібно від 350 до 600 трансплантатів. Для області борідки і верхньої губи – від 250 до 650 трансплантатів.

Процедура пересадки бороди в Туреччині не є болючою. Хоча в шкірі робляться розрізи, операція проводиться під місцевою анестезією. Тому пацієнт нічого не відчуває.

Так, пересаджене волосся бороди є постійним і буде відновлюватися так само, як і звичайне волосся. Фолікули забираються з ділянок шкіри голови, які не постраждали від андрогенного випадіння волосся.

Рубці є невід’ємною частиною хірургічного втручання. Трансплантація бороди не є винятком з цього правила. Процедура FUE-трансплантації також залишає шрами. Однак вони мікроскопічні і не помітні неозброєним оком.

Результати пересадки бороди не завжди помітні відразу. Спочатку волоски виглядають занадто тонкими і чужорідними. Приблизно через 6 місяців вони стануть схожими на інші.

Щоб зробити пересадку бороди в Туреччині, вам слід виділити на процедуру не менше 4 днів. Сама операція займає від 3 до 6 годин, залежно від кількості трансплантатів, які хірург повинен імплантувати, і використовуваного методу.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️